روسیه: قطعنامه ضدایرانی تروئیکا در شورای حکام از حمایت چشمگیری برخوردار نیست بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام ویدئو| مسعود پزشکیان در پایان سفر به سیستان و بلوچستان چه گفت؟ پزشکیان در پایان سفر سیستان و بلوچستان: راه‌های گذشته به نتایج جدید منتهی نمی‌شود ویدئو| روایت خبرنگار المیادین از دیدار با عراقچی ویدئو| لحظه عجیب اصابت موشک‌های قاره‌پیمای روسی به کارخانه تسلیحاتی اوکراین عراقچی: تصویب قطعنامه علیه ایران با اقدامات متقابل ایران مواجه خواهد شد خط و نشان ناتو برای روسیه | نخستین رزمایش ناتو در فنلاند آیت‌الله علم‌الهدی: «دِل» منشأ و مبدأ تمام رفتار‌های انسان است | توصیه امام علی (ع) به «زنده بودن دل» وزرای دفاع ایران و ونزوئلا دیدار کردند آیت‌الله علم‌الهدی: نماز، راهبرد پیشگیری از فساد در حرکت‌های انتظامی کشور است | فراجا نسخه کربلا در مجاهدت و ایثارگری است انتصاب وزیر سابق اطلاعات به عنوان دستیار ویژه رئیس جمهور و رئیس شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب (یکم آذر ۱۴۰۳) رئیس نمایندگی امور خارجه در شمال و شمال‌شرق کشور: مشهد همیشه در حوزه دیپلماسی شهری پیشگام بوده است اقتدار نظامی و دفاعی ایران در خدمت ملت و ترویج صلح است وزیر نیرو در زاهدان: خط انتقال آب دریای عمان به مشهد، ۱۸ درصد پیشرفت داشته است + فیلم نظر سازمان ملل درباره همکاری‌های ایران و آژانس اتمی پزشکیان: برازنده ما نیست ایران با این چشم انداز و رهبری، عقب مانده‌تر از سایر کشور‌ها باشد ورود رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان (یکم آذر ۱۴۰۳) واکنش وزارت امورخارجه به تصویب قطع‌نامه ضدحقوق‌بشری علیه ایران نتانیاهو به دنبال ایجاد منع قانونی برای سرپوش گذاشتن بر عملیات طوفان الاقصی حاجی‌بگلو: به دنبال احیای جایگاه واقعی شورا هستیم راهپیمایی ضد صهیونیستی در مشهد برگزار می‌شود (جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳) تصویب قطعنامه ضدحقوق بشری علیه ایران در سازمان ملل (۳۰ آبان ۱۴۰۳) توجیه آمریکا برای وتوی پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه پزشکیان در دیدار وزیر خارجه سوریه: ایران دست از حمایت از دوستان خود برنخواهد داشت بهروز آذر: جامعه جهانی نسبت به نقض حقوق بشر در غزه و لبنان بی‌توجه است آمریکا پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس غزه را وتو کرد مقر اداری فرماندهی تیپ گولانی رژیم صهیونیستی زیر آتش حمله پهپادی حزب الله
سرخط خبرها

سازمان ملل وضعیت غزه را فاجعه‌بار خواند

  • کد خبر: ۲۹۹۸۶۰
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۷
سازمان ملل وضعیت غزه را فاجعه‌بار خواند
تعدادی از مسئولان سازمان ملل در جلسه شورای امنیت گزارشاتی را درباره فاجعه وضعیت انسانی در نوار غزه در سایه ادامه حملات رژیم صهیونیستی و ممانعت از ورود کمک‌های بشردوستانه به شمال نوار غزه ارائه کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «ایلی براندز» معاون دبیرکل سازمان ملل در امور حقوق بشر وضعیت انسانی در نوار غزه را فاجعه بار خواند و گفت: ۷۰ درصد از فلسطینی‌هایی که از هفت اکتبر ۲۰۲۳ در غزه کشته شده‌اند، زن و کودک هستند. بیش از ۴۳ هزار فلسطینی شهید و نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر دیگر زخمی شده‌اند و احتمالا آمار واقعی بسیار بیشتر از این باشد چرا که بسیاری از شهدا و مجروحان همچنان زیر آوار‌ها هستند. بیشترین شهدا کودکان بین پنج تا ۹ سال هستند.

طبق گزارش العربی الجدید، وی گفت: اکثر ساکنان غزه در داخل آواره شده‌اند و تعداد زیادی از آنها برای بیش از یک بار مجبور به ترک مناطق خود شده‌اند. بیش از ۱.۹ میلیون فلسطینی از جمله زنان، کودکان، افراد مسن، معلولان، زنان باردار و بیماران مجبور به ترک مناطق خود شده‌اند.

وی تاکید کرد: حملات هوایی رژیم صهیونیستی به پناهگاه‌ها و ساختمان‌های مسکونی منجر به کشته شدن تعداد زیادی از غیرنظامیان شده است و در حال حاضر مکان امنی در غزه وجود ندارد.

این مسئول سازمان ملل گفت: ارتش اسرائیل اصول اساسی قوانین بشردوستانه بین‌المللی از جمله قانون تمایز و تناسب و احتیاط در زمان حمله را نقض کرده است. روش خصمانه اسرائیل منجر به نابودی زیرساخت غیرنظامی در غزه از جمله اماکنی شده که بر اساس قوانین بین‌المللی تحت حمایت قرار دارند. مثل بیمارستان‌ها، مدارس، شبکه‌های آب و برق و همین مسئله به صورت مستقیم در خطر قحطی نقش دارد. اسرائیل صد‌ها تن از کارکنان در زمینه پزشکی و پلیس غیرنظامی، خبرنگاران و امدادگران را به شهادت رسانده است که از جمله آنها بیش از ۲۲۰ کارمند سازمان ملل هستند.

وی گفت: اسرائیل به عنوان قدرت اشغالگر بر اساس قوانین بین‌المللی ملزم به حفاظت از غیرنظامیان فلسطینی و ارائه کمک‌های اساسی به آنها است. با این حال بیش از یک سال تخریب و ویرانی در غزه تلفات سنگینی ایجاد شده است و خدمات اصلی برای فلسطینی‌ها از بین رفته و شرایط به ویژه در شمال نوار غزه مناسب زندگی و زنده ماندن نیست.

این مسئول سازمان ملل گفت: روش اجرای عملیات ارتش اسرائیل در شمال نوار غزه تنها نشان دهنده این نیست که اسرائیل برای تخلیه آن از فلسطینی‌ها تلاش می‌کند بلکه به خطرات بسیار سنگین و ارتکاب جرایمی از خطرناک‌ترین آنها اشاره دارد.

«جویس مسویا» دستیار معاون دبیرکل سازمان ملل در امور انسانی نیز در این جلسه تاکید کرد: ممانعت از ورود کمک‌ها، کالا‌ها و خدمات تجاری اصلی از جمله برق منجر به افزایش گرسنگی و قحطی احتمالی شده است. ما شاهد اقداماتی هستیم که جزو شدیدترین جنایت‌های بین‌المللی است. محاصره بیت حانون توسط اسرائیل جزو این جرایم است. روز گذشته کمک‌های غذایی و آب وارد پناهگاه‌ها شد، اما ارتش رژیم صهیونیستی مردم را مجبور کرد از همین مناطق کوچ کنند.

وی افزود: مقامات اسرائیلی از ورود کمک‌های بشردوستانه به شمال نوار غزه ممانعت به عمل می‌آورند. ۷۵ هزار فلسطینی از کمبود شدید آب و مواد غذایی رنج می‌برند. شرایط زندگی در سرتاسر نوار غزه دشوار است.

این مسئول درباره منع فعالیت آژانس امدادرسانی به آوارگان فلسطینی (آنروا) از سوی کنست (پارلمان اسرائیل) گفت: این مسئله فعالیت سازمان ملل و نهاد‌های بشردوستانه را از بین می‌برد. اگر این قانون اجرا شود ضربه ویرانگر دیگری به تلاش‌ها برای فراهم کردن کمک‌ها جهت نجات جان فلسطینی‌ها و ممانعت از خطر قحطی است. سازمان دیگری نمی‌تواند این شکاف‌ها را پر کند.

وی همچنین به وخامت اوضاع در کرانه باختری از جمله حملات شهرک نشینان علیه فلسطینی‌ها اشاره کرد.

«لیندا توماس گرینفیلد» نماینده آمریکا در سازمان ملل در این جلسه از رژیم صهیونیستی حمایت کرد و مدعی شد که این رژیم ورود کمک‌ها به شمال نوار غزه را برای فلسطینی‌ها تسهیل کرده است.

«عمار بن جامع» نماینده الجزایر در سازمان ملل در این نشست گفت: قحطی امروز بین فلسطینی‌ها در حال گسترش است. جامعه بین‌المللی از پایان دادن به اقدامات مقامات اسرائیلی علیه فلسطینی‌ها عاجز است. سیاست‌های هدفمند اسرائیل علیه فلسطینی‌ها وضعیت را به سطحی فاجعه بار رسانده است و جامعه بین‌المللی در اجرای قوانین بین‌المللی شکست خورده است.

وی گفت: طبق گزارشات مسئولان سازمان ملل وضعیت فلسطینی‌ها در غزه به ویژه شمال آن خطرناک است. فلسطینی‌ها از گرسنگی در حال مرگ هستند و این نشان دهنده استفاده واضح از گرسنگی به عنوان یک ابزار جنگی است. این مسئله جنایت جنگی به حساب می‌آید.

وی گفت: اسرائیل قصد تخلیه شمال نوار غزه از ساکنان آن را دارد. اسرائیل علنا به این سیاست اعتراف می‌کند و هدف آن کوچاندن فلسطینی‌ها از این منطقه است.

«ریاض منصور» نماینده فلسطین در سازمان ملل نیز تاکید کرد رژیم صهیونیستی اقدام به پاکسازی نژادی و گرسنه کردن فلسطینی‌ها و استفاده از گرسنگی به عنوان سلاح جنگ کرده است.

وی به شهادت خبرنگاران فلسطینی در حملات اسرائیل اشاره کرد و گفت: این اقدامات اسرائیل برای ممانعت ار رسیدن گزارشات جنایت‌های اسرائیل به دست جهان است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->