اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: بهترین راهکار مهار اسنپ‌بک گسترش روابط تجاری با همسایگان است درخواست حماس برای نظارت و تضمین اجرای توافق پایان جنگ اتحادیه اروپا: توافق اسرائیل و حماس پیشرفتی قابل توجه است وزیر امور خارجه روسیه: تعدادی از کشور‌های خاورمیانه علاقه‌مند به حفظ حضور روسیه در سوریه هستند طرح استیضاح ماکرون در پارلمان فرانسه رأی نیاورد همه چیز درباره مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا نیکلاس مادورو: وحشیانه‌ترین نسل‌کشی از زمان هیتلر در غزه رخ داده است استقبال رئیس مجمع عمومی سازمان ملل از توافق آتش‌بس | باید به جنگ غزه پایان دهیم رهبر انصارالله: اسرائیل در برابر مقاومت و ایستادگی غزه به زانو درآمد حمایت گوترش از اجرای کامل توافق آتش‌بس غزه ترامپ: اسرائیل نیرو‌های خود را تا خط توافق‌شده عقب خواهد کشید | فکر می‌کنم ایران بخشی از روند گسترده‌تر صلح خواهد بود رهبری در پیامی به اجلاس سراسری نماز: برای ترویج و آموزش نماز باید از ابزار‌های نوین بهره‌گیری کرد بیانیه رسمی حماس درباره توافق آتش‌بس غزه: جنگ به پایان رسید پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازداشت کارمند دولت آمریکا به اتهام درز اطلاعات محرمانه مرتبط با ایران (۲۳ آبان ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۹۹۷۵
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۲
بازداشت کارمند دولت آمریکا به اتهام درز اطلاعات محرمانه مرتبط با ایران (۲۳ آبان ۱۴۰۳)
منابع رسانه‌ای از دستگیری یک کارمند دولت آمریکا به اتهام درز اطلاعات محرمانه درباره حمله رژیم صهیونیستی به ایران خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، این منابع تاکنون هویت فرد مذکور را منتشر نکرده‌اند و جزئیات دیگری در دسترس نیست.

خبرگزاری آمریکایی «آسوشیتدپرس» خبر دستگیری فرد متهم را منتشر کرده است.

پیش از اقدام تجاوزگرانه رژیم صهیونیستی به ایران در ۲۶ اکتبر، رسانه‌های آمریکایی از درز ۲ سند اطلاعاتی محرمانه آمریکایی درباره تحرکات نظامی رژیم صهیونیستی خبر دادند.

این ۲ سند ابتدا روز جمعه از طریق یک کانال تلگرامی منتشر شد و گزارش‌ها حاکی از آن است که یک منبع در جامعه اطلاعاتی آمریکا و وزارت دفاع ایالات متحده افشا شده است. به ادعای این اسناد، رژیم صهیونیستی در حال جابه‌جایی تجهیزات نظامی خود برای انجام یک حمله نظامی در پاسخ به حمله موشکی بالستیک ایران در اول اکتبر بوده است.

در آن هنگام، پایگاه خبری «آکسیوس» گزارش کرد که گروه یا رسانه افشا کننده این اطلاعات برای مقامات آمریکایی «اهمیتی ندارد»، بلکه نگرانی اصلی آنها «چگونگی درز این اطلاعات محرمانه است.»

یک مقام آمریکایی که هویت او فاش نشده بود به این پایگاه گفت که «تحت هر شرایطی، نشر این اطلاعات محرمانه، نگران کننده است. این تحول، می‌تواند نشان دهنده درز اطلاعاتی گسترده در محرمانه‌ترین ساختار اطلاعاتی آمریکا باشد.»

در اوایل ماه جاری نیز، روزنامه آمریکایی «واشنگتن‌پست» گزارش داد اداره تحقیقات فدرال آمریکا (اف. بی. آی) تحقیقاتی را درباره انتشار غیرمجاز اسناد فوق‌محرمانه درباره واکنش رژیم صهیونیستی به حمله موشکی اخیر ایران به سرزمین‌های اشغالی آغاز کرده است.

به گزارش رسانه‌های آمریکایی، به‌اشتراک‌گذاری این اسناد فوق‌محرمانه تنها در میان پنج کشور موسوم به «پنج چشم» مجاز بوده است، یعنی ایالات متحده، انگلیس، کانادا، نیوزیلند و استرالیا.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->