آمار ضعیف اسکوچیچ مقابل پرسپولیس جریان مافیایی برای دور کردن سیدجلال از پرسپولیس رقم عجیب قرارداد گل‌محمدی با فولاد پشت پرده جدایی امیری از پرسپولیس نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک در لیگ برتر(۹ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| بی رقیب در صدر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و آلومینیوم اراک(۹ آبان ۱۴۰۴) ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ۲ شکست پرهزینه در دوران مدیریت علی خطیر | از موبایل موسوی تا وعده ساخت ورزشگاه ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور با غافلگیری بزرگ کریم باقری آلکنو: صابر یکی از استعداد‌های نادری بود که دیدم حذف ۷ بانوی تکواندوکار ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان
سرخط خبرها

پاداش برد برابر افغانستان و قطر در فدراسیون فوتبال یکی است!

  • کد خبر: ۲۹۹۹۷۴
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۶
پاداش برد برابر افغانستان و قطر در فدراسیون فوتبال یکی است!
فدراسیون فوتبال برای برد‌های تیم ملی مقابل رقبای آسیایی پاداشی یکسان را در نظر می‌گیرد که این تصمیم با انتقاد‌هایی از سوی کارشناسان و اهل فن مواجه شده است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، تیم ملی فوتبال ایران در حالی ظهر پنج شنبه رخ در رخ تیم ملی فوتبال کره شمالی قرار می‌گیرد که نحوه پرداخت پاداش‌ها به بازیکنان تیم ملی هنوز از سوی فدراسیون فوتبال اصلاح نشده است.

فدراسیون فوتبال در اقدامی بحث برانگیز پاداش همه برد‌های آسیایی را یکسان تعریف کرده و عددی مابین ۷۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان پاداش برای بازیکنان و اعضای کادر فنی تیم ملی در نظر می‌گیرد که بعد از هر برد این پاداش‌ها در دستور کار امور مالی فدراسیون فوتبال قرار گرفته و به حساب بازیکنان و اعضای کادر فنی واریز می‌شود.

این تصمیم درحالی از سوی مهدی تاج اتخاذ شده که بسیاری از کارشناسان و اهل فن معتقدند وقتی تیم ملی موفق به برتری مقابل یک تیم درجه دو یا سه آسیایی می‌‍شود باید پاداش کمتری در اختیار بازیکنان و اعضای کادر فنی قرار بگیرد، اما فدراسیون فوتبال بدون اینکه اعتقادی به پرداخت پاداش شناور داشته باشد بعد از تمام برد‌های تیم ملی عدد یکسانی را به حساب بازیکنان و مربیان پرداخت کرده است.  


این رویکرد شاید در بازی‌های سخت و دشوار تیم ملی مقابل غول‌های فوتبال آسیا و تیم‌های مطرح جهان تصمیم درستی باشد، اما انتظار است وقتی تیم ملی برای مثال موفق به برتری مقابل تیم ملی فوتبال افغانستان می‌شود، پاداش ریالی یا دلاری کمتری به حساب بازیکنان و اعضای کادر فنی واریز شود و برای مثال وقتی مقابل قطر که قهرمانی آسیا را یدک می‌کشد به برتری می‌رسد حداکثر پاداش تعریف شده به حساب بازیکنان واریز شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->