مشترکات و مشاعات در آپارتمان‌ها چه فرقی با هم دارند بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی، تکمیل‌کننده هزینه درمان نیست «ناباروری» یک چالش اجتماعی و روانی نامه‌ کمپین معلولان به شورای نگهبان: مصوبه کمک‌هزینه معیشتی را نمی‌خواهیم، ماده ۲۷ را اجرا کنید! مبلغ عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان چقدر است و چه زمانی پرداخت می‌شود؟ طب ایرانی در مسیر جهانی شدن تیراندازی مقابل کاخ دادگستری تهران | قاضی مقیسه و قاضی رازینی به شهادت رسیدند (۲۹ دی ۱۴۰۳) سازمان سنجش: آزمون‌های تحصیلات تکمیلی ۱۴۰۴ طبق برنامه زمان‌بندی برگزار می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی، امروز (شنبه، ۲۹ دی ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دمای هوا تا دوشنبه بیش از ۲۵ هزار نفر در سایه طرح جوانی جمعیت کشور، طی سال ۱۴۰۳ در خراسان رضوی بیمه شدند یک راهکار ساده و طبیعی برای مقابله با سرطان روده سرطان پروستات دومین سرطان شایع در مردان است نگاهی به تجملات و هزینه‌های تحمیلی به دانشجویان  در جلسه دفاع پایان نامه | حاشیه‌های غیرقابل دفاع جلسات دفاع ماجرای سرقت یک میلیارد تومانی طلا | پلیس مشهد پیرمرد سارق را دستگیر کرد زمان واگذاری سهام صندوق‌های بازنشستگی و تأمین اجتماعی اعلام شد دختر ۲۲ساله چگونه به تله زن شیطان‌صفت افتاد؟ دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد اجازه ساخت ایستگاه آتش‌نشانی در خیابان بهار را نمی‌دهد آخرین وضعیت هواشناسی کشور | امشب، دما در ۲۵ مرکز استان زیر صفر خواهد بود (۲۹ دی ۱۴۰۳) شیوع استعمال دخانیات و سیگار الکترونیک در بین دختران مسمومیت ۱۵ نفر با گاز نامشخص در یک تالار در تهران (۲۹ دی ۱۴۰۳)  وزارت بهداشت به دنبال ممنوعیت نمایش سیگار در شبکه نمایش خانگی علت گرفتگی عضلات پا در خواب چیست؟ آخرین مهلت ثبت‌نام تکمیل ظرفیت رشته‌های بدون کنکور، امروز (شنبه، ۲۹ دی ۱۴۰۳) آشنایی با ویتامین‌هایی که ما را خوشحال می‌کنند مه‌گرفتگی و کاهش دید افقی در برخی جاده‌های خراسان رضوی (۲۹ دی ۱۴۰۳) آیا سروصدای فرودگاه و هواپیما به قلب آسیب می‌رساند؟ واکسن HPV برای واکسیناسیون عمومی در ایران اقتصادی نیست آخرین وضعیت عفونت‌های تنفسی در کشور (۲۹ دی ۱۴۰۳) افزایش محدودیت‌ها در زیارت مزار پیامبر اکرم(ص) در مسجد‌النبی نارضایتی بازنشستگان تأمین اجتماعی | نحوه‌ی تعیین حقوق و مستمری بازنشستگان عادلانه نیست مدارس کدام شهرستان‌های استان فارس فردا (شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟
سرخط خبرها

چرا افراد به عمل‌های زیبایی اعتیاد پیدا می‌کنند؟

  • کد خبر: ۳۰۰۲۸۲
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۰
چرا افراد به عمل‌های زیبایی اعتیاد پیدا می‌کنند؟
متخصص زیبایی گفت: کسانی که متخصص نیستند و عمل‌های زیبایی انجام می‌دهند، فقط به فکر پول هستند و به فکر سلامت مردم نیستند، بلکه برای خود تجارت درست کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی میقانی  در رابطه با افراط افراد در عمل‌های زیبایی گفت: مسئله‌ای که در این باره وجود دارد این است که همیشه دودسته مراجعه کننده به کلینیک‌های زیبایی وجود دارد یک دسته، افرادی هستند که دچار اختلال خود بیمار انگاری هستند. این افراد همیشه احساس نارضایتی از ظاهر خود را دارند. دسته دوم، افرادی هستند که دچار وسواس فکری‌اند و هیچوقت از چهره خود راضی نیستند.

وی ادامه داد: هرکدام از این افراد اگر بدون مشاوره و شناسایی نکردن این اختلالات جراحی شوند به دلیل نارضایتی از تغییر خودشان مجدد به عمل روی می‌آورند. این افراد به هیچ عنوان نباید عمل شوند؛ زیرا هیچ‌وقت از تغییرات راضی نیستند و در یک سیکل باطل گرفتار شده و وسواس فکری آنها شدیدتر از قبل می‌شود.

متخصص زیبایی افزود: اگر به صورت علمی و منطقی با آنها صحبت شود این افراد که بعضاً دچار روان اختلال هستند این حرف‌های علمی را قبول نمی‌کنند.

وی اذعان داشت: در این مسئله به شخص ایرادی نیست. زیرا که شخص تبلیغات را می‌بیند و تحت تأثیر تبلیغات قرار می‌گیرد. افراد باید بدانند که هر عملی یک سنی دارد برای مثال، عمل لیفت صورت در سنین بالا باید انجام شود و در سنین ۲۱ تا ۲۲ ممکن است به صورتشان آسیب‌های جبران ناپذیری وارد شده و در برخی موارد فرد دچار فلجی صورت شود.

میقانی در رابطه با رفتار اعتیاد گونه برخی افراد گفت: دسته‌ای از افراد تصور دارند با عمل جراحی دیگر مشکلات زندگیشان برطرف خواهد شد. این خود دو جنبه دارد، یک جنبه روحی _ روانی دارد و فرد فکر می‌کند با عمل زیبایی اعتماد به‌نفس خود را بالا برده است. دو اینکه فرد فکر می‌کند یک جایگزین مناسب برای شکست‌های زندگی پیدا کرده است.

وی ادامه داد: اگر عمل‌های زیبایی ناکام باشند فرد دچار اضطراب شده و عدم اعتماد به‌نفس در فرد افزایش پیدا می‌کند. اگر دچار وسواس فکری نیز باشد، روی یک دور باطل می‌افتد و دیگر نمی‌توان جلوی آن را گرفت. فرد روی بینی خود عمل زیبایی انجام می‌دهد و دیگر برای روح، حتی موفقیت تحصیلی او اتفاقی صورت نمی‌گیرد. اگر شخص یک دید درست به این جریان داشته باشد، در این سیکل قرار نمی‌گیرد.

این افراد در ازدواج و در مواجه شدن با همسالان نمی‌توانند موفق عمل کنند

متخصص زیبایی در ادامه گفت: فردی که دچار بیماری‌های روحی و روانی است قطعاً در ارتباط با دیگران هم دچار مشکل می‌شود و این شاهدان زنده بسیاری دارد. نمونه بارز آن می‌توان به خانمی اشاره کرد که پنج سال مداوم در حال بررسی کیلینیک‌های زیبایی بود و نمی‌توانست تصمیم بگیرد پیش کدام پزشک عمل زیبایی انجام دهد. این خانم اگر موفق به عمل زیبایی نیز شود، قطعاً بعد از جراحی از چهره خود راضی نیست و حتی باعث به‌وجود آمدن اختلالات دیگری در خود شده است.

وی اشاره داشت: این وسواس فکری تا زمانی که توسط روانشناس درمان نشود در انتخاب‌های دیگر این افراد هم تأثیر می‌گذارد.

راهکار برای جلوگیری از افراط در عمل‌های زیبایی

میقانی اساسی‌ترین بخش را ارائه راهکار برای جلوگیری از افراط در عمل‌های زیبایی دانست و گفت: ابتدایی‌ترین راهکار برای جلوگیری از این رویه می‌تواند حقیقت گویی باشد. زمانی که من به عنوان پزشک که یک فرد آگاه به شمار می‌روم بر اساس علم و منطق به افراد بگویم عمل زیبایی مناسب چه کسانی است، چه کسانی نمی‌توانند عمل زیبایی انجام دهند، بعد از عمل فرد با چه علائمی روبه‌رو می‌شود. این می‌تواند ذهن طرف را رشد داده و کمتر در معرض تبلیغات قرار بگیرد.

وی در ادامه گفت: مطلب دیگر حذف تعرفه‌های دروغین است به عنوان مثال در پیج‌ها و سایت‌هایی مشاهده می‌شود عمل بینی ۱۷ میلیون تومان به صورت قسطی! قطعاً این جراحی توسط یک متخصص انجام نمی‌شود و کسی دارد این عمل را انجام می‌دهد که فقط به فکر پول است نه سلامتی مردم و برای خود تجارت درست کرده است.

متخصص زیبایی اظهار کرد: مردم نیز باید بدانند هر کسی که عمل‌های زیبایی را با مبالغ کم انجام می‌دهد یک پزشک خوب نیست. برعکس یک آدمی بی‌سواد و غیر متخصص است که ممکن است اشتباهی کند که جبران پذیر نیست. دسترسی آسان به جراحی‌های غیر اصولی که بدون نظارت قانون انجام می‌گیرد، در کشوری مانند هلند ممنوع است. در هلند اگر کسی بخواهد عمل زیبایی انجام دهد باید قبل از مراجعه به کلینیک تاییدیه پزشکی قانونی را داشته باشد و بعد می‌تواند عمل زیبایی انجام دهد.

وی افزود: پیج‌ها و سایت‌های مختلف پزشک زیبایی که بسیار زیاد هستند و جلوی آنان گرفته نمی‌شود خود یک مسئله بزرگ است، زیرا کسی روی این پیج‌ها نظارتی ندارد. در صورتی که من پزشک، موظف هستم پنج سال یک‌بار پروانه طبابتم را عوض کنم، چرا نظارتی روی این پیج‌های غیراصولی نیست؟ پیجی که تبلیغ می‌کند کوچک شدن بینی با نخ، این کاملاً دروغ است و جز بریدگی روی پوست کار دیگری انجام نمی‌دهد و حتی در یکسری باعث فلجی صورت نیز می‌شود.

منبع: خبرگزاری فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->