«مردی مقابل فرزندانش» در مشهد روی صحنه خواهد رفت تاثیر روحیه مقاومت و تفکر قرآنی بر کاریکاتوریست برجسته یمنی لیلا مهرور، هنرمند مشهدی که محدودیت‌ها را به فرصت تبدیل کرد ویدئو | روایت مهناز شیرازی، گوینده سابق‌خبر، از جریمه‌شدنش به دلیل تلفظ واژه «عشق»! آموزش داستان نویسی | جمله‌ای به تمام زبان‌های دنیا (بخش دوم) نمایش هرکول و نگاهی تازه به نقد‌های اجتماعی تروریست‌ها چه رؤیایی در سر دارند؟ | مرور ۳ کتاب درباره ترور و تروریسم در ایران معاصر آغاز اکران آنلاین مسعود کیمیایی با خائن کشی + زمان لالایی‌ها؛ گنجینه‌های فرهنگی که نیاز به بازخوانی و گسترش دارند صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ جوآن پلورایت، بازیگر سینما و تئاتر درگذشت درباره داوری و اختتامیه جشنواره ملی «جاده سبز» آغاز بلیت فروشی جشنواره تئاتر فجر + جزئیات همه چیز درباره فیلم سینمایی موسی‌کلیم‌الله اثر ابراهیم حاتمی‌کیا + بازیگران، خلاصه داستان و عکس
سرخط خبرها

مترجم «هنر فیلم کوتاه داستانی»: فیلم کوتاه باید به عنوان یک زبان هنری مستقل و نه یک مرحله گذار، شناخته شود

  • کد خبر: ۳۰۰۵۶۹
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۱
مترجم «هنر فیلم کوتاه داستانی»: فیلم کوتاه باید به عنوان یک زبان هنری مستقل و نه یک مرحله گذار، شناخته شود
مترجم کتاب «هنر فیلم کوتاه داستانی» گفت: در سینمای جهان و به‌ویژه سینمای ایران، فیلم کوتاه به عنوان یک مرحله گذار به فیلم بلند شناخته می‌شود و من امیدوارم که این کتاب به تصحیح این نگاه غلط کمک کند.

به گزارش شهرآرانیوز، گفتگو با پیمان شوقی، نویسنده کتاب «هنر فیلم کوتاه داستانی»، فرصتی است برای پرداختن به یکی از مهم‌ترین و بحث‌برانگیزترین حوزه‌های سینما؛ فیلم کوتاه. این کتاب، که در آن به بررسی ساختار و زبان خاص فیلم کوتاه پرداخته شده است، به طور ویژه بر ویژگی‌های این فرم سینمایی به عنوان یک سبک مستقل تأکید دارد.

پیمان شوقی که با بیش از ۴۰ کرسی تدریس در زمینه فیلم کوتاه و تجربیات گسترده در عرصه سینمای آموزشی، توانسته است نقشی کلیدی در شناخت و گسترش سینمای کوتاه در ایران ایفا کند، از انگیزه‌های خود برای ترجمه و انتشار این کتاب به زبان فارسی سخن و چالش‌های ترجمه و تطبیق اصطلاحات خاص سینمایی با زبان فارسی می‌گوید.

او همچنین به بررسی اهمیت آموزش و انتقال مفاهیم صحیح سینمایی به هنرجویان و علاقه‌مندان به این حوزه و تأثیرات بالقوه کتابش در گسترش درک و فهم فیلم کوتاه در ایران اشاره می‌کند. این مصاحبه، نه تنها بینش‌های ارزشمندی در مورد این کتاب ارائه می‌دهد، بلکه دریچه‌ای به دنیای فیلم کوتاه و چالش‌های آن در سینمای امروز است.

شوقی در بخشی از صحبت‌هایش تاکید کرد: امیدوارم که این کتاب بتواند نگاه‌ها را نسبت به فیلم کوتاه تغییر دهد. به‌ویژه در ایران، فیلم کوتاه به عنوان یک مرحله گذار به فیلم بلند شناخته می‌شود و من امیدوارم که این کتاب به تصحیح این نگاه غلط کمک کند. اگر این کتاب در همان زمان انتشارش ترجمه می‌شد، شاید مسیر فیلم کوتاه در کشور ما به شکل متفاوتی پیش می‌رفت. این کتاب نشان می‌دهد که فیلم کوتاه باید به عنوان یک زبان هنری مستقل و نه یک مرحله گذار، شناخته شود.

به نظرم، این کتاب می‌تواند به سینماگران جوان کمک کند تا از فیلم کوتاه به عنوان یک سبک هنری مستقل استفاده کنند و به‌طور جدی به آن پرداخته و مسیر خود را پیدا کنند. امیدوارم این کتاب تأثیر زیادی بر درک و شناخت فیلم کوتاه در ایران داشته باشد و سینماگران جوان‌تر از آن بهره‌برداری کنند.

منبع: ایبنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->