یک نکته ناگفته از صلح امام حسن(ع) جنون یک مرغ مهاجر ضمانت رسول مهربانی (ص) برای موفقیت و پیشرفت چیست؟ چشم‌هایت را به من قرض بده! | راهکارهای جلوگیری از خود محوری و استبداد رأی در کلام رسول خدا (ص) راهیابی ۱۲۵ متسابق به مرحله استانی چهل‌وهشتمین دوره مسابقات قرآن در خراسان رضوی ۲۵ هزار بسته تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند اهدا شد + فیلم دیوار ندبه چیست و پیامبر اسلام(ص) چه ارتباطی با این دیوار دارند؟ برپایی نمایشگاه عکس «شکوه قم در قاب تاریخ» در قم نقش خانواده در پرورش نسل آینده از دیدگاه امام رضا(ع) خاطره‌ای که ده سال حاجی‌زاده را در لیست شهدا نگاه داشت برپایی دوره‌های آموزش عمومی قرآن کریم در مساجد سراسر کشور آموزش سواد رسانه‌‌ای در مساجد مشهد بیست‌و‌دومین جشنواره فرهنگی‌هنری امام‌رضا(ع) در ۳۱ استان برگزار می‌شود اجرای طرح مساجد جامعه‌پرداز در مشهد ماجرای یک بانوی تونسی و قرآنی که به مشهد رسید | وقتی شفای یک بیمار به هنر پیوند خورد دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده آتش نشان فداکار مشهدی به من مشورت بدهید! کلید طلایی برای ساختن سرنوشتی روشن | مروری بر فواید مشورت در زندگی وقف، از سنت دیروز تا موتور توسعه امروز آیت‌الله علم‌الهدی: مجتمع‌های آموزشی ویژه بانوان درمناطق حاشیه‌ای برای جذب نسل جوان ایجاد شود
سرخط خبرها

گلایه آیت الله علم الهدی از بلاتکلیفی طرح جامع زیارت در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۰۲۱۷۰
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۸
گلایه آیت الله علم الهدی از بلاتکلیفی طرح جامع زیارت در خراسان رضوی
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: محور اصلی طرح جامع زیارت بایستی مشهد و حرم امام رضا (ع) باشد که البته تدوین این طرح جامع نیازمند یک متولی مشخص است تا به نتیجه برسد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با اعضای پژوهشکده زیارت دانشگاه فردوسی مشهد که در دفتر نماینده ولی‌فقیه خراسان رضوی برگزار شد با اشاره به ورود چندین میلیون زائر خارجی و داخلی که سالانه به حرم مطهر رضوی مشرف می‌شوند، اظهارداشت:مشهد سالانه میزبان بیش از ۳۰ میلیون زائر ایرانی و خارجی است و به طور خاص نیز تنها در دهه آخر ماه صفر میزبان هفت میلیون زائر می‌باشد که تمام این موارد نشاندهنده جایگاه ویژه حرم مطهر رضوی است.

وی مشهد را قطب زیارتی کشور معرفی کرد و افزود: طرح جامع زیارت باید متناسب با این ظرفیت‌ها تدوین شود.

‌نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: این حجم از ورود زائر در شهر مشهد نیازمند مدیریت خدمات و امکاناتی است که دارای هزینه‌های مشخص و تعیین شده‌ای هستند، بنابراین برنامه‌ریزی در ابعاد مختلف مسئله زیارت با توجه به این موضوعات و خصوصیات باید صورت بگیرد.

آیت الله علم‌الهدی با تأکید بر اینکه پژوهشکده زیارت دانشگاه فردوسی باید مسئله زیارت مشهد را به‌صورت خاص بررسی و طرح‌ریزی کند، بیان کرد: در این برنامه خصوصیات و ویژگی‌های خاص شهر مشهد، جمعیت زائران، مسائل فرهنگی، درمانی، اقتصادی، خدمت‌رسانی، اسکان زائران و ... به‌صورت دقیق مشخص شود تا ابتدا یک برنامه جامع برای مشهدالرضا تهیه و سپس برای شهر‌های قم و شیراز نیز با در نظر گرفتن خصوصیات آنها از این برنامه، طرح زیارت ویژه‌ای تعیین شود.

امام جمعه مشهد تصریح کرد: دقت داشته باشید که محور اصلی طرح جامع زیارت بایستی مشهد و حرم امام رضا (ع) باشد که البته تدوین این طرح جامع نیازمند یک متولی مشخص است تا به نتیجه برسد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->