تخفیف ۲۰ درصدی رفع نقص خودرو در مشهد + آدرس تعمیرگاه‌های منتخب درباره کوچه «شهیدان خوراکیان‌۲» در مشهد | رونقی که با ساخت یک بیمارستان خارجی شروع شد سهم بانوان در زیست‌بوم فناوری باید به رسمیت شناخته شود ایستگاه استقبال از زائر منطقه ۷ مشهد، قبل از ماه صفر تکمیل شود گلایه‌های مردم از خدمات جمعه بازار خودرو مشهد | منتظر تحویل زمین برای توسعه هستیم هوای کلانشهر مشهد بالاخره سالم شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ۱۲۵ کیلومتر بهسازی و روکش آسفالت در محور‌های فرعی و اصلی استان خراسان رضوی به احترام مردم کار کنیم نگاهی به وضعیت مجتمع های میان راهی در  خراسان رضوی | کمین مرگ در جاده‌های بی‌سرپناه آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز» گلایه برخی ساکنان خیابان قرنی  ۴۱  مشهد از وضعیت نامناسب پارک زیتون
سرخط خبرها

کاشت ۴۲ هزار اصله درخت در اراضی کشف رود

  • کد خبر: ۳۰۱۴۹
  • ۲۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۹
کاشت ۴۲ هزار اصله درخت در اراضی کشف رود
۷۰ هکتار توسعه فضای سبز جدید با ۴۲ هزار اصله درخت در اراضی مازاد بر بستر رودخانه در نظر گرفته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون خدمات شهری شهرداری مشهد افزود:براساس دستور استاندار، شهرداری مشهد از ۲۰ آبانماه ۹۸ به عنوان مدیریت واحد ساماندهی کشف رود، عهده دار مسئولیت ساماندهی و بهسازی ۸۱ کیلومتر از رودخانه کشف رود حدفاصل محدوده غربی حوزه استحفاظی شهر مشهد تا ۵ کیلومتر بعد از چرمشهر شد.

 

مهدی یعقوبی اظهار کرد: در این خصوص مدیریت شهری اقدام به تهیه شرح خدمات جهت بکارگیری مشاور مادر برای تدقیق و بروزآوری مطالعات می باشد که در حال انعقاد قرارداد است.

 

وی افزود: با پیگیری شهرداری مشهد و اقداماتی که شرکت شهرک های صنعتی استان انجام داده، فاز ۱ تصفیه خانه چرمشهر در اسفندماه ۹۸ به بهره برداری رسید و فاز ۲ آن نیز در ماه آینده به بهره برداری می رسد، و این تصفیه خانه با ظرفیت ۳۰ لیتر در ثانیه، مشکل پساب خروجی کارخانجات پوست و چرم مشهد را بطور کامل رفع خواهد کرد.

 

یعقوبی گفت: در موضوع تصفیه خانه سپتاژ که مدت زیادی برای شهر مشهد مشکل ایجاد کرده بود نیز، با همت شهرداری مشهد بعد از انجام مطالعات و آگهی فراخوان بصورت EPC (طراحی، ساخت و بهره برداری)، عملیات اجرایی آن با اعتبار ۷۴ میلیارد تومان از ماه جاری در حال انجام است و این تصفیه خانه با مساحت ۸ هکتار و با ظرفیت ۳۰ لیتر در ثانیه در محل تصفیه خانه اولنگ قراردارد.

 

وی افزود: تصفیه خانه طبرسی شمالی و کالورت التیمور که یکی دیگر از تصفیه خانه های شهر مشهد است و براساس مطالعات تدقیق شده در مرحله انتخاب سرمایه گذار قرار دارد.

 

معاون شهردار مشهد در خصوص ساماندهی ۱۱۵ هکتاری بستر کشف رود نیز اظهار کرد: هم اکنون شهرداری مشهد بطور همزمان در حال ساماندهی بستر و مسیر رودخانه کشف رود است که محدوده کلات - خین عرب به طول چهار و نیم کیلومتر و محدوده قازقان-احمدآباد به طول یک و نیم کیلومتر در دستور کار قرار گرفته است.

 

وی با اعلام اینکه فضای سبز موجود در کشف رود ۱۸۰ هکتار بوده، گفت: در حال حاضر ۷۰ هکتار توسعه فضای سبز جدید با ۴۲ هزار اصله درخت در اراضی مازاد بر بستر رودخانه در نظر گرفته شده است.

 

یعقوبی با بیان اینکه برای حفاظت از مسیر رودخانه نیز قطعات نیوجرسی و دیواره های خود ایستا در نظر گرفته شده است، گفت: به جهت عدم تردد افراد سودجو به جاده های اختصاصی، ۲۳۰۰ قطعه بتنی(نیوجرسی و دیواره های خود ایستا) در حال نصب است که طبق هماهنگی با بخشداری ها، اداره راه و ترابری و شرکت آب منطقه ای، امکان دسترسی به مسیرهای مجاز فراهم خواهد شد و دسترسی های غیر قانونی و غیر مجاز نیز مسدود می شود بطوری که امکان تردد غیر مجاز به جاده های اختصاصی وجود نخواهد داشت.

 

معاون خدمات شهری شهرداری مشهد اظهار کرد: با نصب این قطعات امکان نصب موتور تلمبه، برداشت غیرقانونی ماسه، تخلیه غیرقانونی نخاله و تصرف بستر به حداقل خواهد رسید.

 

وی افزود: در همین راستا با هماهنگی دادستانی مشهد تابلوهایی به منظور هشدار و اطلاع رسانی به عموم مالکین و مجاورین تهیه شده و در حال نصب می باشد تا از تخلیه نخاله و برداشت غیرقانونی فاضلاب برای کشاورزی و محصولات آن جلوگیری بعمل آید.

 

وی با اشاره به اینکه هم اکنون کار ساماندهی و بهسازی رودخانه در کال زرکش که از سرشاخه‌های کشف رود است با مبلغ ۱۴ میلیارد تومان آغاز شده است، خاطرنشان کرد: تاکنون برای ساماندهی کشف رود، شهرداری مشهد حدود ۱۰۴ میلیارد تومان انعقاد قرار داد ظرف مدت ۶ ماه انجام داده است که این میزان اقدامات، چندین برابر حجم تعهدات و اقداماتی است که در طول ادوار گذشته در ساماندهی کشف رود تخصیص داده شده است.

 

یعقوبی گفت: از ابتدای شکل گیری این پروژه نیز عده ای سودجو و فرصت طلب اقدام به برداشت غیرقانونی فاضلاب به وسیله موتور پمپ ها از کشف رود کرده و کشت و کار نموده اند که در همین خصوص اخطاریه های لازم به این دسته از متخلفین داده شده و به زودی با هماهنگی دستگاه های قضا تمامی موتور پمپ ها جمع آوری خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->