رژیم صهیونیستی برای نخستین بار ترور شهید هنیه را بر عهده گرفت همتی فردا (سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳) به مجلس پاسخ می‌دهد زلنسکی مدعی شد: بیش از ۳۰۰۰ نیروی کره شمالی در کورسک روسیه کشته و زخمی شده‌اند هلاکت ۳۸ نظامی صهیونیست در شمال نوار غزه دولت جدید فرانسه معرفی شد| «فرانسوا بایرو» ۷۳ ساله بر کرسی نخست وزیری تکیه زد مشاور ترامپ: نیروهای آمریکایی نباید در سوریه باشند نیویورک تایمز مدعی شد: اوکراین پرسنل سازمان ملل را به گروگان گرفته است اردوغان: اسرائیل مجبور به عقب نشینی از خاک سوریه می‌شود حمله پهپادی ارتش یمن به دو پایگاه صهیونیستی (۳ دی ۱۴۰۳) نتانیاهو مدعی پیشرفت در توافق مبادله اسرا شد پوتین با بشار اسد دیدار می‌کند (۳ دی ۱۴۰۳) حداقل حقوق سربازان در سال ۱۴۰۴ چقدر است؟ (۳ دی ۱۴۰۳) معاون امور عمرانی استانداری خراسان رضوی منصوب شد (۳ دی ۱۴۰۳) «ابومحمد الجولانی» با وزیر مشاور قطر در امورخارجه دیدار کرد تاکید پزشکیان بر عزم دولت ایران برای تکمیل راهگذر شمال-جنوب مخبر به شایعه استعفای پزشکیان واکنش نشان داد پزشکیان: باید از توسعه پایتخت جلوگیری کرد نتانیاهو بازهم به دادگاه رفت دولت لایحه اجرای معاهده منع تولید و به‌کارگیری سلاح‌های شیمیایی و انهدام آن‌ها را به مجلس تقدیم کرد قالیباف: برخی تحقیقات علمی دانشگاه امام حسین (ع) به مرحله تولید رسیده است سخنگوی وزارت امور خارجه: دور دوم گفت‌و‌گو‌های ایران و سه کشور اروپایی، هفته آخر دی ماه برگزار می‌شود تبدیل اتاق‌های اندیشه‌ورزی به سازمان‌های تحقیقاتی و مشاوره‌ای ‎ کمیسیون امنیت ملی مجلس خواستار برکناری ظریف با ورود دیوان عدالت اداری شد محسنی‌ اژه‌ای: نگذارید کار مردم در تعطیلاتی که پیش می‌آید، زمین بماند عارف: ناترازی انرژی، ضربه سنگینی به صنعت می‌زند سیدحسن خمینی: از آسیب‌های جهان امروز این است که دین را شُل می‌گیریم ویدئو| گردش شبانه و قهوه نوشی وزیر خارجه ترکیه و ابومحمد الجولانی در دمشق
سرخط خبرها

وزیر ارتباطات در مشهد: ضرر فیلترینگ برای ارتباطات کشور بیش از ۵۰ همت است

  • کد خبر: ۳۰۱۷۴۱
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۳
وزیر ارتباطات در مشهد: ضرر فیلترینگ برای ارتباطات کشور بیش از ۵۰ همت است
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ضرر فیلترینگ برای ارتباطات کشور بیش از ۵۰ همت است. یک فضای اقتصادی غیر شفاف نیز شکل گرفته که چند ده هزار میلیارد تومان است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید ستار هاشمی امروز ۳ آذرماه، در کمیسیون توسعه کسب‌وکار‌های دانش‌بنیان و اقتصاد دیجیتال خراسان رضوی که در محل اتاق بازرگانی استان برگزار شد، اظهار کرد: مدیران دلسوز، کارآشنا و خوشنام نقش بی‌بدیلی در رشد و توسعه ایفا می‌کنند.

وی در خصوص فناوری‌های نوین و همزیستی این فناوری‌ها عنوان کرد: اگر ما برای استفاده از ظرفیت‌های فناوری برنامه مشخص نداشته باشیم، این فرصت‌ها از دست می‌رود. نتیجه تقابل با فناوری مشخص بوده و هنر آن است که بتوانیم از ظرفیت فناوری استفاده کنیم. اگر سراغ تقابل با فناوری رفتیم دیر یا زود قاعده را خواهیم باخت.

هاشمی افزود: وقتی می‌بینیم امروز هوش مصنوعی زیست بشری را دچار تغییر و تحول می‌کند و وضع اشتغال را مورد تهدید قرار داده و همچنین فرصت ایجاد می‌کند، باید هشداری جدی باشد که مبادا مجدد دیر شود. انفاقی که امروز هوش مصنوعی در دنیا رقم زده، اگر فردی پنج سال پیش و حتی کمتر آن را برای من توصیف می‌کرد، باورم این بود که یا متوهم است و یا چیزی از آن نمی‌داند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه ما امروز در کشور با پدیده ناترازی انرژی مواجه هستیم، تصریح کرد: این موضوع بسیاری از صنایع ما را متاثر می‌کند. ناترازی انرژی به صورت دومینویی بوده که زیرساخت ارتباطی را دچار اختلال کرده است. اگر زیرساخت انرژی کفایت نکند ارتباط قطع خواهد شد و اگر ارتباط قطع شود، پرداختی نخواهیم داشت و بعد امور روزمره مردم دچار آسیب خواهد شد.

وی ادامه داد: ۶۵ درصد بیشتر از متوسط جهان انرژی مصرف می‌کنیم. افزایش مصرف انرژی از سال ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ افزایش چهار درصدی و از سال ۱۴۰۲ به ۱۴۰۳ افزایش ۸.۵ درصدی را داشته است. از طرف دیگر هوشمندسازی می‌تواند بین ۲۰ تا ۲۵ درصد از مصرف انرژی بکاهد.

هاشمی خاطرنشان کرد: در این مدت موضوعی را به صورت ویژه مدنظر قرار دادیم و طرحی را آماده کردیم تا بتواند فضایی را ایجاد کند که هم در راستای پاسخ به نیاز‌های فعلی کشور و هم ایجاد اقتصاد دانش‌بنیان رقم بخورد. وقتی صحبت از هوش مصنوعی می‌کنیم داده به شدت نقش دارد و در داده بحث حریم خصوصی افراد مهم است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اضافه کرد: اگر از داده‌ها بدون رضایت افراد استفاده کنیم، ممکن است چالش‌هایی جدی برای زیست اجتماعی ایجاد کند. لایحه حمایت از داده‌های شخصی در کنار حمایت از سکو‌های دانش‌بنیان کشور مد نطر دولت است. این موضوعی حقوقی-فناورانه است که در کشور به صورت ویژه به این دانش نیاز داریم. مهم‌ترین کارکرد ۵G نیز تولید داده است.

وی با بیان اینکه ما باید شهر مقدس مشهد را به صورت ویژه ببینیم و خواهیم دید، عنوان کرد: ظرفیت‌هایی که ما در شهر مشهد برای رشد و بالندگی اقتصاد دیجیتال در اختیار بخش خصوصی قرار دادیم. یکی از این مراکز مرکز شعید میری و دیگری مرکز شعید فکوری بوده که به ترتیب ۹.۵ و ۲۱ هکتار است. در حال آماده‌سازی زیرساخت‌های مورد نیاز در این مراکز هستیم. ما زمین را در اختیار بخش خصوصی قرار می‌دهیم و آماده هستیم سازوکار آن را نهایی کنیم.

هاشمی در خصوص کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال گفت: ظرفیت بسیار خوبی است که بخش خصوصی هم باید در کنار ما باشد. ما به بخش خصوصی اعتقاد ویژه داریم، باید فضایی برای بخش خصوصی در نظر بگیرند تا در کنار این بخش ماموریت‌های وزارت ارتباطات را در برنامه هفتم توسعه پیگیری کنیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص سهم هوشمندسازی صنعت از تبصره ۱۸ بیان کرد: امیدواریم در این دوره هوشمندسازی صنعت را به صورت ویژه دنبال کنیم. بزرگ شدن اقتصاد دیجیتال می‌طلبد ما ورود هوشمندانه‌ای به این موضوع داشته باشیم. آنچه تا امروز اتفاق افتاده ضرورت داشته، اما این رشد مانند گذشته ادامه پیدا نکرده و این نشان می‌دهد که باید این طیف را بزرگ کنیم.

وی افزود: باید با صنایع بزرگ مشارکت کنیم، بازار را با حضور در عرصه بین‌الملل توسعه دهیم و همچنین در بورس حضور پیدا کنیم که در برنامه هفتم تکلیف داریم بورس تخصصی را برای اقتصاد دانش‌بنیان ایجاد کنیم. یکی از موارد در دستور کار ما این است که سازوکار حضور شرکت‌ها در بورس را تبیین و مسیر را تسهیل کنیم.

هاشمی خاطرنشان کرد: حمایت از تولید داخل یکی از محور‌های ما و ماموریت‌های وزارت ارتباطات است که با جدیت دنبال خواهیم کرد. سفر اخیر ما به آمریکای لاتین هم در همین خصوص بوده است. در زمینه کیفیت شبکه و ارتباطات نیز حتما و یقینا کیفیت ارتباطات باید ارتقا پیدا کند و این یک اصل غیر قابل انکار است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه موضوع فیلترینگ به عنوان یک دغدغه برای همه مردم است، تصریح کرد: فیلترینگ ابعاد مختلفی دارد و ما در دولت و وزارت ارتباطات به صورت جدی این موضوع را دنبال می‌کنیم. فیلترینگ باعث شده کیفیت شبکه‌های ما کاهش پیدا کند و این کاهش هم قابل ملاحظه بوده است.

وی ادامه داد: با توجه به پیمایش میدانی انجام شده، ۱۰ درصد درخواست‌ها برای دریافت سرویس در شبکه از سمت سایت‌های خارح از کشور پاسخ داده نمی‌شود که این به دلیل آلودگی شبکه ما به واسطه استفاده از فیلترشکن است. استفاده از فیلترشکن‌ها علاوه بر چالش‌هایی که برای کسب‌وکار‌ها ایجاد کرده و بر مهاجرت نخبگان نیز تاثیر داشته است.

هاشمی اضافه کرد: استفاده از فیلترشکن‌ها همچنین باعث شده شبکه ما یکی از شبکه‌های آلوده قلمداد شود که وقتی درخواست‌ها را به سمت سایت‌های ارایه‌دهنده سرویس ارسال می‌کنیم پاسخ دریافت نشود. ضرر فیلترینگ برای ارتباطات کشور بیش از ۵۰ همت است. یک فضای اقتصادی غیر شفاف نیز شکل گرفته که چند ده هزار میلیارد تومان است. خیری در وضعیت موجود نیست و باید تغییر رویه اتفاق بیفتد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->