وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: بهترین راهکار مهار اسنپ‌بک گسترش روابط تجاری با همسایگان است درخواست حماس برای نظارت و تضمین اجرای توافق پایان جنگ اتحادیه اروپا: توافق اسرائیل و حماس پیشرفتی قابل توجه است وزیر امور خارجه روسیه: تعدادی از کشور‌های خاورمیانه علاقه‌مند به حفظ حضور روسیه در سوریه هستند طرح استیضاح ماکرون در پارلمان فرانسه رأی نیاورد همه چیز درباره مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا نیکلاس مادورو: وحشیانه‌ترین نسل‌کشی از زمان هیتلر در غزه رخ داده است استقبال رئیس مجمع عمومی سازمان ملل از توافق آتش‌بس | باید به جنگ غزه پایان دهیم رهبر انصارالله: اسرائیل در برابر مقاومت و ایستادگی غزه به زانو درآمد حمایت گوترش از اجرای کامل توافق آتش‌بس غزه ترامپ: اسرائیل نیرو‌های خود را تا خط توافق‌شده عقب خواهد کشید | فکر می‌کنم ایران بخشی از روند گسترده‌تر صلح خواهد بود رهبری در پیامی به اجلاس سراسری نماز: برای ترویج و آموزش نماز باید از ابزار‌های نوین بهره‌گیری کرد بیانیه رسمی حماس درباره توافق آتش‌بس غزه: جنگ به پایان رسید پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد: رفع فیلترینگ در دستورکار دولت

  • کد خبر: ۳۰۱۶۰۰
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۰
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد: رفع فیلترینگ در دستورکار دولت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: رفع فیلترینگ در دستورکار است و ان‌شاءالله گزارشات ارائه می‌شود.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدستار هاشمی امروز (۳ آذر ۱۴۰۳) در جریان بازدید از پردیس رضوی پارک فاوا، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ما امروز در مشهد در خدمت حوزه‌های دانش‌بنیان و شرکت‌هایی هستیم که در حوزه‌های مختلف در حال ارائه سرویس و خدمات مخابراتی و الکترونیکی هستند.

وی افزود: ما در وزارت ارتباطات، نگاه حمایتی به چنین‌شرکت‌ها داریم و امروز شاهد به‌بارنشستن زحمات دوستان در این حوزه هستیم. زمینی به مساحت بیش از ۹ هکتار در اختیار مجموعه شرکت‌های دانش‌بنیان و وزارت ارتباطات قرار گرفته است تا در آینده نزدیک، شاهد توسعه محصولات دانش‌بنیان در این خصوص باشیم.

هاشمی بیان کرد: با توجه به نزدیکی شهر مشهد به همسایه‎های شمال‌شرقی کشور و ظرفیت‌هایی که وجود دارد، امیدواریم با سرمایه‌گذاری انجام‌شده بتوانیم توسعه خدمات فنی‌مهندسی را در کشور‌های منطقه داشته باشیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه نگاه ما در دولت چهاردهم در وزارت ارتباطات، توسعه دیپلماسی فناوری است، عنوان کرد: این بدین معناست که از ظرفیت جوانان توانمند و خلاق کشورمان کمک بگیریم و در توسعه خدماتشان به کشور‌های مختلف، حمایتشان کنیم. نگاه ما مداخله نیست، بلکه تسهیلگری و توسعه زیرساخت‌هاست. تقویت بخش خصوصی در دستورکار ما قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: یکی از موضوعاتی که در برنامه هفتم توسعه، به عنوان مأموریت‌ وزارت ارتباطات در دستورکار ما قرار دارد، بحث ارائه خدمات الکترونیک به صورت یکپارچه است. ابر دولت برآمده از همین نگاه در دستورکار دولت قرار گرفته است تا بتوانیم منابع را در دولت مدیریت کنیم و دستگاه‌های اجرایی به صورت جدا زیرساخت‌های خود را توسعه ندهند.

هاشمی ادامه داد: همچنین می‌توانیم از ظرفیت متخصصین امر به صورت یکپارچه استفاده کنیم که این امر می‌تواند به ارتقای کیفیت خدمات کمک کند. امیدواریم در مشهد بتوانیم یکی از زیرساخت‌های به‌روز کشور را در ارائه خدمات الکترونیک در قالب ابر دولت شاهد باشیم و تا خردادماه سال آینده، آن را به صورت رسمی افتتاح کنیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سؤال خبرنگار شهرآرانیوز در خصوص آخرین اقدامات انجام‌شده در زمینه رفع فیلترینگ تصریح کرد: رفع فیلترینگ در دستورکار است و ان‌شاءالله گزارشات ارائه می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->