مراسم معارفه سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد | رئیس سابق دانشگاه در جلسه تودیع حاضر نشد در برخی ادارات هنوز خبری از برگزاری دیدار مردمی نیست | مأموریت و مرخصی در روز‌های ملاقات مردمی! آتش‌سوزی منزل مسکونی در خیابان دانش آموز مشهد + تصاویر (چهارشنبه ۷ آذر ۱۴۰۳) فیلم تدریس مدرسان برتر در اختیار دانش‌آموزان مناطق محروم قرار می‌گیرد اعمال مزد پایه سنوات و مزایای حق تأهل در لیست بیمه از ابتدای دی‌ماه ۱۴۰۳ الزامی شد با خواص بی نظیر میوه آووکادو آشنا شوید درآمد‌های کلان از سقط زیرزمینی جنین پیام تبریک پزشکیان به رئیس جمهوری اسلامی موریتانی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه، ۷ آذر ۱۴۰۳) | کاهش دما و آغاز بارش باران از امروز وزیر آموزش و پرورش فرایند غلط آزمون استخدامی را اصلاح کند | بلاتکلیفی کارگران شرکتی ادامه دارد آتش‌سوزی گسترده در انبار روغن شیراز | ۸ ایستگاه آتش‌نشانی در تلاش برای اطفای حریق ثبت چهارمین جنایت در پرونده قاتل برنجی در مشهد + عکس متهم پاداش پایان‌خدمت بخش عمده‌ای از فرهنگیان، از سال ۱۴۰۲ تا به امروز پرداخت نشده است مهلت حذف و اضافه «بیمه تکمیلی» بازنشستگان تامین اجتماعی ۱۴۰۳ اعلام شد بهروز آذر: دولت خواستار تسریع تصویب لایحه حمایت از زنان است هشدار وزارت بهداشت درباره مصرف مواد غذایی قاچاق آیا درمان هورمونی یائسگی خطرناک است؟ ۲ هزار نفر در مشهد در پویش تست داوطلبانه ایدز شرکت کردند سرطان دهانه رحم در کمین همه زنان است | زگیل تناسلی و هیاهوی دلالان حقه‌باز برای واکسن ماجرای حمله نافرجام به پلیس مشهد در دومین دادگاه بزرگ‌ترین کلاهبرداری خودرویی چه گذشت؟ هوای مشهد برای یازدهمین روز پیاپی، آلوده اعلام شد (۷ آذر ۱۴۰۳) بیشترین پرونده‌های انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت متعلق به چه تخلفاتی است؟ کمک‌هزینه معیشتی آبان ۱۴۰۳ معلولان واریز شد (۷ آذر ۱۴۰۳) بروز درد‌های مفصلی در فصل پاییز افزایش می‌یابد  جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۷ آذر ۱۴۰۳) از کجا بفهمیم پیش‌دیابت داریم؟ حساسیت فصلی را با طب سنتی درمان کنید مکملی برای درمان مؤثر بیماری‌های ریوی یک همه‌گیری بی‌سروصدا | هشدار درخصوص بروز زخم‌های مزمن در بیماران بستری مستمری کمک هزینه لوازم بهداشتی آبان ۱۴۰۳ واریز شد(۷ آذر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آیا درمان هورمونی یائسگی خطرناک است؟

  • کد خبر: ۳۰۲۴۷۹
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۹
آیا درمان هورمونی یائسگی خطرناک است؟
تحقیقات جدید نشان می‌دهد که چهار سال هورمون درمانی برای کمک به زنان برای مقابله با علائم یائسگی، هیچ آسیبی به مغز، حتی در دراز مدت، وارد نمی‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، تیمی به سرپرستی «کری گلیسون» از دانشگاه ویسکانسین به این نتیجه رسیدند: «در مطالعه حاضر، تقریباً ۱۰ سال پس از ۴۸ ماه درمان یائسگی، عملکرد شناختی زنان تحت درمان با هورمون درمانی با زنان تحت درمان با دارونما تفاوتی نداشت».

در طول چندین دهه قبل، میلیون‌ها زن برای کمک به مهار گرگرفتگی و سایر علائم یائسگی، انواع مکمل استروژن را در درازمدت مصرف کردند. سپس در سال ۲۰۰۲، نتایج حاصل از مطالعه ابتکار سلامت زنان، هورمون درمانی را با افزایش خطر لخته شدن خون، سکته، سرطان سینه و بیماری قلبی مرتبط دانست.

این امر باعث کاهش شدید استفاده از HRT (روش هورمون درمانی) شد، اما در سال‌های اخیر دیدگاه متفاوت‌تری از خطرات و مزایای درمان پدیدار شده است، به طوری که برخی از زنان تنها چند سال در حوالی زمان یائسگی HRT مصرف می‌کنند.

آیا این دوره کوتاه‌تر HRT به مغز آسیب می‌رساند؟

چهار سال پس از توقف چهار ساله HRT، مطالعه انجام شده هیچ کاهشی در تفکر یا حافظه در بین کاربران در آن مقطع زمانی شناسایی نکرده بود. در این مطالعه ۷۲۷ زن در سنین یائسگی حاضر بودند که همگی از سلامت قلبی عروقی خوبی برخوردار بودند.

این زنان همگی ۱۰ سال پس از پایان چهار سال درمان هورمونی مورد آزمایش قرار گرفتند.

گلیسون گفت: «هورمون‌درمانی یائسگی با مزایای شناختی مرتبط نبود و هورمون‌درمانی یائسگی نیز از زوال شناختی جلوگیری نمی‌کند».

به گفته محققان، در حالی که HRT هیچ آسیبی به مغز وارد نمی‌کند، نباید به عنوان وسیله‌ای برای تقویت سلامت عصبی زنان با افزایش سن در نظر گرفته شود.

برای زنان در دوران یائسگی و ارائه دهندگان مراقبت‌های بهداشتی که از آنها مراقبت می‌کنند، دریافت اطلاعات مستقیم، واضح و مبتنی بر شواهد در مورد هورمون درمانی یائسگی چالش برانگیز است.

زنان در این مطالعه اشکال مختلفی از مکمل‌های هورمونی (پریمارین، کلیمارا یا پرومتریوم) را دریافت کردند که به شکل قرص یا پچ دریافت کردند.

گروه گلیسون گفت که باید تحقیقات بیشتری در مورد تأثیر HRT بر سلامت مغز انجام شود.

آنها نوشتند: «این یافته‌ها نیاز به تحقیقات بیشتر برای بررسی سایر پیامد‌های بالقوه سلامت درازمدت مرتبط با هورمون درمانی یائسگی، فراتر از عملکرد شناختی را نشان می‌دهد. مطالعات آینده می‌تواند بر روی زمینه‌هایی مانند خلق و خو و نشانگر‌های زیستی بیماری آلزایمر تمرکز کند.»

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->