کاهش کلسترول بد خون خطر ابتلا به زوال عقل را کم می‌کند کشف و ضبط بالغ بر ۵۰ قلم مواد آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در ایام نوروز ۱۴۰۴ (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) فروش نوروزی محصولات صنایع دستی در خراسان رضوی از مرز ۷۸ میلیارد تومان عبور کرد کاهش ۲۵ درصدی تلفات تصادفات جاده‌ای در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۴ درصدی تردد در جاده‌های خراسان رضوی ارائه بیش از ۲۰ میلیون خدمت توسط هلال احمر در نوروز ۱۴۰۴ آیا کلثوم اکبری، قاتل سریالی پیرمردهای مازندرانی، اعدام شده است؟ وجود حدود ۹۵۰ عنوان کتاب‌های درسی غیرانگلیسی در مدارس کشور تلاش دولت در راستای کاهش هزینه‌های مهدکودک برای مادران شاغل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران پراکنده در برخی نقاط استان چطور پس از تعطیلات به روال عادی زندگی برگردیم؟ احکام جدید حقوق ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ گردشگران خاک بر دست شایع‌ترین بیماری‌های خون در ایران زمان برگزاری آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ماجرای پرتاب شیء آتش‌زا به داخل برج مسکونی باران مشهد چیست؟ + فیلم رئیس سازمان بهزیستی: مدارس جدید با تمرکز بر مهارت‌های شغلی و سلامتی راه‌اندازی می‌شوند راهکارهایی برای کاهش نشانه‌های آزاردهنده حساسیت فصلی | بهار حساس‌ها زمان واریز حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد + جدول تکذیب نقص موتور پرواز مشهد- رامسر (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) آلرژی بهاری هر لحظه شما را تهدید می‌کند زنگ خطر بلوغ زودرس کودکان | هشدار: این موسیقی‌ها خانمان‌سوزند! عذرخواهی، درس نخوانده ما و مسئولان! نوروز و دغدغه‌های مردم در ۱۵ روز ابتدای سال | از جای خالی متخصص‌ها تا نیمه‌فعال‌بودن ادارات پلمب ۲۲۴ مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مهم‌ترین چالش داروخانه‌ها در آغاز سال جدید جزئیاتی از  پرونده نزاع مرگ بار در روز اول سال ۱۴۰۴ تشخیص زودهنگام سرطان روده بزرگ برای زنان بسیار مهم است زلزله ۷.۲ ریشتری پاپوآ گینه‌نو در اقیانوس آرام را لرزاند آیا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود؟ غرق‌شدن کودک سه‌ساله در رودخانه کارون (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) هشدار پلیس به مسافران: ترافیک سنگین در جاده‌های خراسان رضوی و کلان‌شهرها ادامه دارد
سرخط خبرها

آیا درمان هورمونی یائسگی خطرناک است؟

  • کد خبر: ۳۰۲۴۷۹
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۹
آیا درمان هورمونی یائسگی خطرناک است؟
تحقیقات جدید نشان می‌دهد که چهار سال هورمون درمانی برای کمک به زنان برای مقابله با علائم یائسگی، هیچ آسیبی به مغز، حتی در دراز مدت، وارد نمی‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، تیمی به سرپرستی «کری گلیسون» از دانشگاه ویسکانسین به این نتیجه رسیدند: «در مطالعه حاضر، تقریباً ۱۰ سال پس از ۴۸ ماه درمان یائسگی، عملکرد شناختی زنان تحت درمان با هورمون درمانی با زنان تحت درمان با دارونما تفاوتی نداشت».

در طول چندین دهه قبل، میلیون‌ها زن برای کمک به مهار گرگرفتگی و سایر علائم یائسگی، انواع مکمل استروژن را در درازمدت مصرف کردند. سپس در سال ۲۰۰۲، نتایج حاصل از مطالعه ابتکار سلامت زنان، هورمون درمانی را با افزایش خطر لخته شدن خون، سکته، سرطان سینه و بیماری قلبی مرتبط دانست.

این امر باعث کاهش شدید استفاده از HRT (روش هورمون درمانی) شد، اما در سال‌های اخیر دیدگاه متفاوت‌تری از خطرات و مزایای درمان پدیدار شده است، به طوری که برخی از زنان تنها چند سال در حوالی زمان یائسگی HRT مصرف می‌کنند.

آیا این دوره کوتاه‌تر HRT به مغز آسیب می‌رساند؟

چهار سال پس از توقف چهار ساله HRT، مطالعه انجام شده هیچ کاهشی در تفکر یا حافظه در بین کاربران در آن مقطع زمانی شناسایی نکرده بود. در این مطالعه ۷۲۷ زن در سنین یائسگی حاضر بودند که همگی از سلامت قلبی عروقی خوبی برخوردار بودند.

این زنان همگی ۱۰ سال پس از پایان چهار سال درمان هورمونی مورد آزمایش قرار گرفتند.

گلیسون گفت: «هورمون‌درمانی یائسگی با مزایای شناختی مرتبط نبود و هورمون‌درمانی یائسگی نیز از زوال شناختی جلوگیری نمی‌کند».

به گفته محققان، در حالی که HRT هیچ آسیبی به مغز وارد نمی‌کند، نباید به عنوان وسیله‌ای برای تقویت سلامت عصبی زنان با افزایش سن در نظر گرفته شود.

برای زنان در دوران یائسگی و ارائه دهندگان مراقبت‌های بهداشتی که از آنها مراقبت می‌کنند، دریافت اطلاعات مستقیم، واضح و مبتنی بر شواهد در مورد هورمون درمانی یائسگی چالش برانگیز است.

زنان در این مطالعه اشکال مختلفی از مکمل‌های هورمونی (پریمارین، کلیمارا یا پرومتریوم) را دریافت کردند که به شکل قرص یا پچ دریافت کردند.

گروه گلیسون گفت که باید تحقیقات بیشتری در مورد تأثیر HRT بر سلامت مغز انجام شود.

آنها نوشتند: «این یافته‌ها نیاز به تحقیقات بیشتر برای بررسی سایر پیامد‌های بالقوه سلامت درازمدت مرتبط با هورمون درمانی یائسگی، فراتر از عملکرد شناختی را نشان می‌دهد. مطالعات آینده می‌تواند بر روی زمینه‌هایی مانند خلق و خو و نشانگر‌های زیستی بیماری آلزایمر تمرکز کند.»

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->