تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) پارگی رباط صلیبی امیری تایید نشد لغو مسابقه تراکتور و ملوان در لیگ برتر شروع امیدوارکننده عربستان در پلی‌آف | تساوی بی‌برنده قطر و عمان دلهره ملی‌پوشان در آسمان روسیه | تأخیر در لندینگ هواپیمای تیم ملی منیر الحدادی: هرگز تصور نمی‌کردم فوتبال ایران چنین اتمسفری داشته باشد دعوت از بازیکن بدون تیم به تیم ملی ایران! | چرا جهانبخش در کنار ملی‌پوشان است؟ پرسپولیس دست به دامن کاناوارو شد
سرخط خبرها

انتقاد صمد مرفاوی از خط حمله استقلال

  • کد خبر: ۳۰۲۷۰۰
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۴
انتقاد صمد مرفاوی از خط حمله استقلال
صمد مرفاوی، سرمربی و بازیکن سابق استقلال، معتقد است که موسیمانه در خط حمله این تیم از گزینه‌های آن‌چنانی سود نمی‌برد و اوضاع در این خط مطلوب نیست.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش | شهرآرانیوز، وضعیت خط حمله استقلال تعریفی ندارد و مهاجمان تخصصی استقلال (رمضانی و بلانکو) مجموعاً یک گل به ثمر رسانده‌اند که این میزان گل‌زنی بسیار ناچیز و عجیب است.

استقلال تاکنون چنین خط حمله ضعیفی در همه ادوار لیگ برتر نداشت و شرایطی که در فصل جاری به وجود آمده، بسیار عجیب و دور از انتظار است.

در همین راستا صمد مرفاوی که خود سال‌ها در خط حمله استقلال بازی می‌کرد، درباره مشکلات خط حمله استقلال صحبت‌هایی انجام داده و بازیکنانی را که به عنوان مهاجم در استقلال بازی می‌کنند، به‌شدت مورد نقد قرار داده است.

مرفاوی می‌گوید: «دست موسیمانه در خط حمله استقلال کاملاً خالی است و مهره قابل توجهی ندارد. بدون تعارف بگویم مهاجمانی که در خط حمله استقلال بازی می‌کنند در حد نام این باشگاه نیستند. مصدومیت مهرداد محمدی هم که قابلیت بازی در خط حمله را داشت، مزید برعلت شده تا این کاستی‌ها بیشتر به چشم بیاید. به اعتقاد من استقلال حتماً باید در این خط تقویت شود. تا نیم‌فصل باید صبر کرد، بعد از آن به ارزیابی نشست.»

مرفاوی ادامه داد: «وقتی مجموع گل‌های زده این دو بازیکن از ابتدای فصل تاکنون یک گل است، این نشان می‌دهد که مشکلاتی دارند. من بازی‌های استقلال را نگاه کردم. استقلال در خط حمله تیم بی‌آزاری است و موسیمانه هم قادر نیست یک‌شبه در خط حمله استقلال معجزه کند. متأسفانه بازیکنانی که در خط حمله بازی می‌کنند قدر این پیراهن را نمی‌دانند و یا اینکه وظایفی که به آن‌ها محول شده با توانایی‌شان هم‌خوانی ندارد. استقلال تیم کوچکی نیست. بازیکنان باید بدانند کجا آمده‌اند. ما با کمترین امکانات و دستمزدی که با الان قابل قیاس نبود در این تیم بازی می‌کردیم.»

این انتقادات در حالی نگاه‌ها را متوجه خود کرده که گفته می‌شود استقلال قصد دارد علاوه بر جوما که به‌تازگی به اردوی این تیم ملحق شده، در نیم‌فصل دو بازیکن جدید نیز برای این پست به خدمت بگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->