پیش بینی قیمت نرخ ارز و دلار (یکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳) | تتر جلوتر از دلار می‌ماند؟ پیش بینی بورس (یکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳)| اصلاح بازار ادامه دارد؟ توزیع سود منابع حاصل از صادرات نفت به کمیسیون تلفیق ارجاع شد نرخ ارز ترجیحی در سال ۱۴۰۴ چقدر است؟ معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی: باید فرهنگ مصرف را بازنگری کنیم لیست عجیب‌ترین محموله‌های وارداتی ایران منتشر شد | از آهک زنده و تخم‌شربتی تا لاستیک فرغون! واریز یارانه یلدایی تکذیب شد رئیس هیئت‌مدیره کانون هماهنگی شورا‌های اسلامی کار خراسان رضوی: حال کارگران خوب نیست عرضه سکه‌های ضرب ۱۴۰۳ در روز دوشنبه (۱۹ آذر ۱۴۰۳) کاهش ۱۴ هزار میلیارد تومانی فرار مالیاتی در کشور مصرف گاز بخش خانگی ۲۰ درصد افزایش یافت انتخاب کابینت برای آشپزخانه مینیمال افزایش ۶ درصدی مصرف برق در کشور عقب‌نشینی بورس پس از سه هفته رشد شارپی | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۷ آذر ۱۴۰۳) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۷ آذر ۱۴۰۳) | رشد ۳۵ میلیون تومانی قیمت یک خودرو در یک روز! بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۷ آذر ۱۴۰۳) | قیمت‌ها در مسیر رشد افزایش ۲۵ درصدی تولید مرغ در خراسان رضوی قیمت طلا و سکه در مشهد چقدر است؟ (۱۷ آذر ۱۴۰۳) شیوه‌نامه توکن‌سازی سهام به‌زودی منتشر می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۱۷ آذر ۱۴۰۳) | دلار ۷۱ هزار و ۷۰۰ تومان فراوان‌بودن آجیل در بازار شب یلدای ۱۴۰۳ مشهد | قیمت آجیل نسبت به سال گذشته تغییر چندانی نکرده است ماجرای افزایش قیمت سیب‌زمینی چه بود؟ | موج گرانی سیب‌زمینی به مشهد هم می‌رسد؟ پیشنهاد لغو محرومیت تجاری بدهکاران ارزی روی میز رئیس‌جمهور | استاندار خراسان رضوی: سه پروژه نیروگاهی در خراسان رضوی معطل اعتبار هستند نقش ترامپ در رسیدن قیمت بیت‌کوین به ۱۰۰ هزار دلار چه بود؟ جزئیات واردات خودرو توسط جانبازان به صورت فردی اعلام شد (۱۷ آذر ۱۴۰۳) بانک مرکزی رمزپول‌ها را مجاز اعلام کرد (۱۷ آذر ۱۴۰۳) زمان پرداخت مالیات خودرو‌های لوکس مشخص شد + جزئیات ویدئو | همتی: ارز دیجیتال مزایایی دارد | باید آن را مدیریت کنیم نقره، مشمول مالیات بر ارزش افزوده | سهمیه واردات موز و انبه برداشته می‌شود؟
سرخط خبرها

گرانی خودرو‌های وارداتی بدون تمدید فرصت تکمیل وجه

  • کد خبر: ۳۰۲۸۶۰
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۸
گرانی خودرو‌های وارداتی بدون تمدید فرصت تکمیل وجه
اقدام عجیب برخی شرکت‌های واردکننده خودرو در عدم تمدید فرصت تکمیل وجه علی رغم افزایش حداقل ۲۵۰ میلیون تومانی قیمت تمام شده حواشی را دنبال داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، اخیراً اقدام برخی شرکت‌های واردکننده خودرو در عدم تمدید مهلت تکمیل وجه برای مشتریان، با وجود اعمال افزایش قابل توجه در قیمت تمام شده خودرو‌ها نسبت به خودرو‌های مشابه در دور نخست قرعه کشی خودرو‌های وارداتی، باعث ایجاد حواشی و نارضایتی در میان مصرف‌کنندگان شده است.

این موضوع، چالش‌هایی نظیر عدم شفافیت در فرآیند فروش و بی‌اعتمادی را به دنبال داشته است.

ماجرا از این قرار است که با افزایش نرخ ارز و تغییرات در هزینه‌های واردات، قیمت تمام شده خودرو‌های وارداتی به شدت افزایش یافته است.

برخی شرکت‌های واردکننده خودرو به جای تمدید فرصت تکمیل وجه برای مشتریانی که پیش‌تر مبالغی را پرداخت کرده‌اند، با قیمت‌های جدید اقدام به دریافت مابه‌التفاوت آن هم بدون هرگونه تمدید فرصت زمانی می‌کنند.

این اقدام در حالی انجام شده که انتظار می‌رفت شرکت‌ها به دلیل شرایط اقتصادی، فرصت بیشتری برای تأمین باقی‌مانده وجه به مشتریان بدهند. در صورت عدم تکمیل وجه نیز برای مدت مشخص امکان عودت مبالغ پیش پرداخت به متقاضایان وجود ندارد.

تمدید زمان پیش پرداخت و عدم تمدید زمان تکمیل وجه!

نخستین نکته جالب توجه اینکه در زمان پیش پرداخت مدت زمان ارائه وجه به حساب شرکت‌ها تمدید شده بود.

این در حالیست که پرداخت مبالغ مرتبط با تکمیل وجه فشار بیشتری به متقاضان وارد می‌کرد و بدیهی بود که در شرایط رشد هزینه ما به التفاوت افزایش مدت زمان تکمیل وجه یک اقدام عادی در حمایت از حقوق مصرف کننده تلقی می‌شد.

پیامد‌های اقدام شرکت‌ها:

نارضایتی مشتریان: مهم‌ترین پیامد این اقدام، نارضایتی مشتریان است که احساس می‌کنند تحت فشار قرار گرفته و مجبور به پرداخت هزینه‌های اضافی شده‌اند.

کاهش اعتماد: عدم شفافیت و نبود سیاست‌های حمایتی از مشتریان می‌تواند منجر به کاهش اعتماد عمومی به شرکت‌های واردکننده خودرو شود.

تعمیق مشکلات بازار خودرو: این گونه اقدامات می‌تواند به افزایش بی‌ثباتی و تنش در بازار خودرو دامن بزند.

به عنوان مثال شرکتی فرصت تکمیل وجه خودرو‌های وارداتی خود را تا تاریخ ۸ آذر ماه اعلام کرده بود که در ساعت ۲۴ روز ۸ آذر بدون تمدید زمانی پایان یافت.

این درحالی است که تمدید این فرصت تکمیل وجه برای چند روز، بار مالی خاصی به این شرکت‌ها تحمیل نمی‌کرد.

سؤالی که وجود دارد آن است که آیا بلوکه ماندن (۴۰ روز کاری) تقریبا ۲ ماهه مبالغ پیش پرداخت، پس از فرصت اتمام تکمیل وجه یکی از دلایل تاکید روی عدم تمدید فرصت زمانی بوده است؟

برای بهبود وضعیت موجود و جلوگیری از تکرار این مشکلات، پیشنهاد می‌شود:

شفافیت در سیاست‌های فروش: شرکت‌ها باید سیاست‌های خود را به صورت شفاف برای مشتریان اعلام کرده و تغییرات قیمت‌ها و شرایط پرداخت را از ابتدا به روشنی مشخص کنند.

هماهنگی با نهاد‌های نظارتی: هماهنگی بیشتر با نهاد‌های نظارتی برای ایجاد سازوکار‌های حمایتی از مشتریان می‌تواند به ثبات بیشتر بازار کمک کند.

افزایش مهلت تکمیل وجه: در شرایط خاص اقتصادی و با توجه به فشار‌های وارده بر مصرف‌کنندگان، تمدید مهلت تکمیل وجه می‌تواند به بهبود رضایت مشتریان و تثبیت بازار کمک کند.

اقدام شرکت‌های واردکننده خودرو در عدم تمدید مهلت تکمیل وجه با وجود افزایش شدید قیمت‌ها، مسائل مختلفی را به دنبال داشته که نیازمند توجه جدی از سوی خود شرکت‌ها و نهاد‌های نظارتی است. برقراری سازوکار‌های شفاف و حمایتی می‌تواند به بهبود وضعیت و کاهش نارضایتی‌های موجود کمک کند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->