زورگیری با بطری شکسته؛ پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر ! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شـلاق و کـار در خانـه سالمندان مجازات تعرض به دخـتر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) پیامک انقضای گواهینامه در دستورکار پلیس راهور فراجا قرار دارد برنامه‌ریزی دوره‌های جدید برای توانمندسازی معلمان آماری نگران کننده از ذخایر آب سدها محمدرضا عارف: خشک شدن دریاچه ارومیه بر منطقه تاثیرگذار است خوراکی‌هایی که به طور طبیعی کلسترول بد را کاهش می‌دهند دشمن خاموش سلامت دهان وزارت بهداشت: آمپول‌های چاقی نباید برای همه افراد تجویز شود مراقب ترکیبات پنهان در بستنی‌های غیر مجاز باشید ابلاغ ماده واحده اصلاح و تکمیل جذب در آموزش و پرورش توسط رئیس جمهور کشف محموله گوسفند قاچاق در کاشمر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۵۰ هزار میلیارد ریال سود به اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان تخصیص یافت شایعه تخریب کُنارصندل تکذیب شد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) رنج بسیار بازنشستگان برای دارو و درمان | شرکت‌های دارویی شستا حتی به تأمین اجتماعی دارو نمی‌دهند! ۵ رشته جدید به رشته‌های کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد افزوده شد بسته پذیرایی از مسافران کودک در هواپیما تلفات فُک‌های خزری افزایش یافت + فیلم
سرخط خبرها

شناسایی ۸۵۰ مورد ابتلا به تب دنگی در کشور تاکنون (۱۰ آذر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۲۹۸۶
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۷
شناسایی ۸۵۰ مورد ابتلا به تب دنگی در کشور تاکنون (۱۰ آذر ۱۴۰۳)
معاون بهداشت وزارت بهداشت اعلام کرد که تاکنون ۸۵۰ نفر در کشور به بیماری تب دنگی مبتلا شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رئیسی امروز در نشست خبری در وزارت بهداشت با بیان اینکه پشه آئدس ویژگی‌های متفاوتی نسبت به سایر پشه‌ها دارد، اظهار کرد: پشه آئدس در داخل خانه‌ها نیز تخم‌ریزی می‌کند و به محیط‌های تاریک و مرطوب علاقه دارد. به همین دلیل این پشه در این مناطق بیشتر رشد می‌کند. خصوصیت دیگر پشه آئدس این است که از تعداد زیادی از افراد خونخواری می‌کند و می‌تواند بسیاری از افراد را مبتلا کند. تخم این پشه می‌تواند ۴۰۰ روز در خشکی زندگی کند و به محض بارش باران، تخم‌ها می‌توانند رشد کرده و تبدیل به پشه شوند. همچنین این پشه در برابر سموم بسیار مقاوم است و در لاستیک‌های مستعمل نیز یافت می‌شود. بهترین راه برای کنترل این پشه، بهسازی محیط است.

وی افزود: پشه آئدس عامل بروز تب دنگی است که در مناطقی که بهسازی محیط انجام نشده، بسیار شایع است. بیشترین آلودگی به این بیماری در چابهار مشاهده می‌شود. تب دنگی انواع مختلفی دارد؛ یک نوع آن علائمی مشابه سرماخوردگی ساده ایجاد می‌کند، اما نکته مهم این است که اگر فردی به این نوع بیماری مبتلا باشد و مجدداً توسط پشه آئدس گزش یابد، ممکن است دچار التهاب شدید و نیاز به بستری در بیمارستان شود.

رئیسی با بیان اینکه اکنون بیش از ۱۵۰ کشور درگیر پشه آئدس هستند، افزود: این بیماری اولین بار از کشور امارات وارد ایران شد و در بوشهر، هرمزگان، بندر لنگه، چابهار و زاهدان شناسایی شد. در چابهار کنترل بیماری از دست وزارت بهداشت خارج است و به تنهایی نمی‌توانیم کاری انجام دهیم، اما ارتش، پدافند غیرعامل و سایر دستگاه‌ها به وزارت بهداشت کمک کرده‌اند. همچنین هفته گذشته وزیر بهداشت در هیئت دولت مسئله پشه آئدس را مطرح کرد و به تمام دستگاه‌ها ابلاغ شد که باید برای مقابله با بیماری تب دنگی اقدامات لازم را انجام دهند.

وی با اشاره به آمار تب دنگی در کشور تصریح کرد: تاکنون ۸۵۰ مورد تب دنگی در کشور شناسایی شده است که از این تعداد، ۶۵۰ مورد انتقال محلی و ۲۰۰ مورد وارداتی از کشور‌های دیگر بوده است. از این موارد، ۷۰۰ نفر در چابهار شناسایی شده‌اند. این موضوع یک هشدار جدی است، زیرا اگر پیشگیری دقیق صورت نگیرد، در چند سال آینده با مشکلات بیشتری مواجه خواهیم شد؛ چرا که کنترل جمعیت این پشه‌ها بسیار هزینه‌بر است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت در ادامه بیان کرد: یکی از روش‌های مقابله با این مشکل در دنیا، استفاده از اشعه برای عقیم‌سازی پشه‌ها و کاهش جمعیت آنها است. در حال حاضر سازمان انرژی اتمی ایران در حال کار روی این موضوع است تا جمعیت پشه‌ها کاهش یابد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->