پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد
سرخط خبرها

شناسایی ۸۵۰ مورد ابتلا به تب دنگی در کشور تاکنون (۱۰ آذر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۲۹۸۶
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۷
شناسایی ۸۵۰ مورد ابتلا به تب دنگی در کشور تاکنون (۱۰ آذر ۱۴۰۳)
معاون بهداشت وزارت بهداشت اعلام کرد که تاکنون ۸۵۰ نفر در کشور به بیماری تب دنگی مبتلا شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رئیسی امروز در نشست خبری در وزارت بهداشت با بیان اینکه پشه آئدس ویژگی‌های متفاوتی نسبت به سایر پشه‌ها دارد، اظهار کرد: پشه آئدس در داخل خانه‌ها نیز تخم‌ریزی می‌کند و به محیط‌های تاریک و مرطوب علاقه دارد. به همین دلیل این پشه در این مناطق بیشتر رشد می‌کند. خصوصیت دیگر پشه آئدس این است که از تعداد زیادی از افراد خونخواری می‌کند و می‌تواند بسیاری از افراد را مبتلا کند. تخم این پشه می‌تواند ۴۰۰ روز در خشکی زندگی کند و به محض بارش باران، تخم‌ها می‌توانند رشد کرده و تبدیل به پشه شوند. همچنین این پشه در برابر سموم بسیار مقاوم است و در لاستیک‌های مستعمل نیز یافت می‌شود. بهترین راه برای کنترل این پشه، بهسازی محیط است.

وی افزود: پشه آئدس عامل بروز تب دنگی است که در مناطقی که بهسازی محیط انجام نشده، بسیار شایع است. بیشترین آلودگی به این بیماری در چابهار مشاهده می‌شود. تب دنگی انواع مختلفی دارد؛ یک نوع آن علائمی مشابه سرماخوردگی ساده ایجاد می‌کند، اما نکته مهم این است که اگر فردی به این نوع بیماری مبتلا باشد و مجدداً توسط پشه آئدس گزش یابد، ممکن است دچار التهاب شدید و نیاز به بستری در بیمارستان شود.

رئیسی با بیان اینکه اکنون بیش از ۱۵۰ کشور درگیر پشه آئدس هستند، افزود: این بیماری اولین بار از کشور امارات وارد ایران شد و در بوشهر، هرمزگان، بندر لنگه، چابهار و زاهدان شناسایی شد. در چابهار کنترل بیماری از دست وزارت بهداشت خارج است و به تنهایی نمی‌توانیم کاری انجام دهیم، اما ارتش، پدافند غیرعامل و سایر دستگاه‌ها به وزارت بهداشت کمک کرده‌اند. همچنین هفته گذشته وزیر بهداشت در هیئت دولت مسئله پشه آئدس را مطرح کرد و به تمام دستگاه‌ها ابلاغ شد که باید برای مقابله با بیماری تب دنگی اقدامات لازم را انجام دهند.

وی با اشاره به آمار تب دنگی در کشور تصریح کرد: تاکنون ۸۵۰ مورد تب دنگی در کشور شناسایی شده است که از این تعداد، ۶۵۰ مورد انتقال محلی و ۲۰۰ مورد وارداتی از کشور‌های دیگر بوده است. از این موارد، ۷۰۰ نفر در چابهار شناسایی شده‌اند. این موضوع یک هشدار جدی است، زیرا اگر پیشگیری دقیق صورت نگیرد، در چند سال آینده با مشکلات بیشتری مواجه خواهیم شد؛ چرا که کنترل جمعیت این پشه‌ها بسیار هزینه‌بر است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت در ادامه بیان کرد: یکی از روش‌های مقابله با این مشکل در دنیا، استفاده از اشعه برای عقیم‌سازی پشه‌ها و کاهش جمعیت آنها است. در حال حاضر سازمان انرژی اتمی ایران در حال کار روی این موضوع است تا جمعیت پشه‌ها کاهش یابد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->