ویدئو | آثار عجیب ذکر «بسم الله الرحمن الرحیم» اینفوگرافی| نرخ جدید جرائم رانندگی در سال ۱۴۰۴ ویدئو | لحظات اولیه حمله اسرائیل به بند الحدیده یمن + عکس (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | قصه‌ای شنیده‌نشده از مردی که اولین موشک ایران را شلیک کرد کافه شهر | چهاردقیقه، عاشقانه‌ای میان جنون و رستگاری معرفی مینی سریال بکر | روایت حقایقی پنهان در دل یک طبیعت بی‌رحم + ویدئو ویدئو | گل‌آرایی ضریح مطهر حضرت معصومه(س) ویدئو| محقق ایرانی جنین آزمایشگاهی ساخت ! ویدئو| نوشابه انرژی‌زا تمایل به خودکشی را افزایش می‌دهد ویدئو| ورود گرد و خاک به آسمان مشهد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | فریاد هنرمندان هالیوود علیه اسرائیل، درمقابل حمایت حمید فرخ‌نژاد از حمله رژیم صهیونیستی به ایران! کافه شهر | رِمو، آیینه‌ای برای دیدن زخم‌های ناگفته ویدئو| مراقبت از گربه‌های خیابانی بدون رعایت اصول بهداشتی چه بلایی بر سر شما می‌آورد؟ ویدئو | لحظات نفس‌گیر نجات نوزاد ۴۰ روزه توسط اپراتور هلال‌احمر مشهد کافه شهر | وقتی فراموشی، نقاب یک گذشته‌ پنهان می‌شود ویدئو| وزش باد شدید در حاجی‌آباد هرمزگان ویدئو| مشاهده یک گونه خزنده کمیاب برای نخستین بار در خراسان‌شمالی ویدئو | حضور مشهدی‌ها به یاد قهرمان شهرشان در ایستگاه ۱۸ آتش نشانی  ویدئو| لحظه انفجار لوله انتقال گاز در مکزیک ویدئو| تصویر ثبت شده توسط کاوشگر از دهانه‌ی جیزرو در مریخ
سرخط خبرها

ویدئو| ماجرای مرگبار ماکارونی؛ بخوریم یا نخوریم؟

چندین حادثه تلخ در ماه‌های اخیر، ماکارونی را از یک غذای محبوب به یک هشدار بهداشتی جدی تبدیل کرده است. مسمومیت مرگبار یک کودک اهوازی در مهرماه و دو کودک تهرانی در مرداد ماه پس از مصرف ماکارونی، موجی از نگرانی به پا کرد. این پایان ماجرا نیست؛ سال گذشته نیز ماکارونی، اعضای تیم فوتبال خوشه طلایی مشهد را به مسمومیتی شدید دچار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، متهم اصلی این حوادث، باکتری باسیلوس سرئوس است. این باکتری در ماکارونی پخته‌شده‌ای که به مدت طولانی در دمای محیط مانده باشد، رشد می‌کند و سمی خطرناک تولید می‌کند. سمی که حتی با گرم کردن دوباره غذا نابود نمی‌شود. علائم مسمومیت شامل تهوع، استفراغ، و کاهش هوشیاری است که در برخی موارد، جان افراد را تهدید می‌کند.

در پی این اتفاقات، سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرده که کیفیت ماکارونی‌های تولیدی کشور مطابق با استاندارد‌های ملی است. اما هشدار داده که نگهداری نامناسب غذا، خطر اصلی است.

کارشناسان تأکید می‌کنند: ماکارونی پخته نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط باقی بماند. غذای باقی‌مانده باید سریعاً در یخچال نگهداری شود. این حوادث تلخ، زنگ خطری جدی برای خانواده‌هاست؛ زیرا امنیت غذایی تنها به کیفیت تولید بستگی ندارد، بلکه آگاهی و دقت مصرف‌کنندگان نیز حیاتی است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بهمن بیگی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
0
0
من ماکارونی راکه میبینم ازاشتها می افتم
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->