ویدئو| مستند «شهیدِ روستا» کاری از محسن اسلام‌زاده ویدئو| مهلت خروج اتباع غیرمجاز تا ۱۵ شهریور تمدید شد ویدئو | اگر تسلیم شوید هم، اسرائیلی‌ها شما را می‌کشند | تنها راه، مقاومت است! ویدئو| تحلیلگر آمریکایی: اپستین به اسرائیل گریخت، چون می‌دانست آنجا تحویل داده نمی‌شود ویدئو | قطعی گسترده پوز‌های بانکی در مغازه‌ها و فروشگاه‌ها اینفوگرافی | راهنمای صفرتاصد دریافت ارز اربعین ۱۴۰۴ ویدئو| لاریجانی: اسرائیل شبیه بند تنبون پاره می‌شود ویدئو | وداع باشکوه مردم مشهد با شهید سیدحسن حسینی‌نژاد در حرم رضوی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| دستگیری سارقان خودرو و اموال خودروها کمتر از ۴۸ ساعت توسط بانوان پلیس مشهد ویدئو| پس از سه روز ... | روایتی از رعایت نکات ایمنی در مجتمع‌های تجاری خیابان ۱۷ شهریور مشهد ویدئو| تصاویر جدید از حمله رژیم اسرائیل به بیمارستان فارابی در کرمانشاه ویدئو| از واردات تا بازچرخانی آب؛ راه‌حل‌های وزارت نیرو برای خشکسالی ویدئو| روایت کارشناس اورژانس از همدلی متفاوت مردم در روزهای جنگ ۱۲ روزه ویدئو | درگیری فیزیکی شدید بازیکنان دوتیم زنان ایران و لبنان در میان بازی
سرخط خبرها

ویدئو| ماجرای مرگبار ماکارونی؛ بخوریم یا نخوریم؟

چندین حادثه تلخ در ماه‌های اخیر، ماکارونی را از یک غذای محبوب به یک هشدار بهداشتی جدی تبدیل کرده است. مسمومیت مرگبار یک کودک اهوازی در مهرماه و دو کودک تهرانی در مرداد ماه پس از مصرف ماکارونی، موجی از نگرانی به پا کرد. این پایان ماجرا نیست؛ سال گذشته نیز ماکارونی، اعضای تیم فوتبال خوشه طلایی مشهد را به مسمومیتی شدید دچار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، متهم اصلی این حوادث، باکتری باسیلوس سرئوس است. این باکتری در ماکارونی پخته‌شده‌ای که به مدت طولانی در دمای محیط مانده باشد، رشد می‌کند و سمی خطرناک تولید می‌کند. سمی که حتی با گرم کردن دوباره غذا نابود نمی‌شود. علائم مسمومیت شامل تهوع، استفراغ، و کاهش هوشیاری است که در برخی موارد، جان افراد را تهدید می‌کند.

در پی این اتفاقات، سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرده که کیفیت ماکارونی‌های تولیدی کشور مطابق با استاندارد‌های ملی است. اما هشدار داده که نگهداری نامناسب غذا، خطر اصلی است.

کارشناسان تأکید می‌کنند: ماکارونی پخته نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط باقی بماند. غذای باقی‌مانده باید سریعاً در یخچال نگهداری شود. این حوادث تلخ، زنگ خطری جدی برای خانواده‌هاست؛ زیرا امنیت غذایی تنها به کیفیت تولید بستگی ندارد، بلکه آگاهی و دقت مصرف‌کنندگان نیز حیاتی است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بهمن بیگی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
0
0
من ماکارونی راکه میبینم ازاشتها می افتم
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->