راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

مرگ مشکوک ۲ کودک پس از مصرف ماکارونی در تهران

  • کد خبر: ۳۰۲۲۹۲
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۷
مرگ مشکوک ۲ کودک پس از مصرف ماکارونی در تهران
به دنبال مرگ مشکوک ۲ کودک یک خانواده تهرانی پس از مصرف ماکارونی، تحقیقات جنایی در رابطه با این پرونده آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مرداد ماه امسال، مرگ مشکوک ۲ برادر ۱۶ ماهه و ۸ ساله در یکی از بیمارستان‌های تهران به قاضی محسن اختیاری؛ بازپرس ویژه قتل شعبه اول دادسرای امور جنایی گزارش داده شد.

با اعلام این خبر، بررسی‌ها آغاز و اجساد برای معاینات دقیق‌تر به سالن تشریح پزشکی قانونی منتقل شد که در این شاخه از تحقیقات متخصصان اعلام کردند این ۲ برادر خردسال براثر "مسمومیت ناشناخته با عامل ناشناخته" فوت کرده‌اند!

ماجرای مرگ مشکوک

بدین ترتیب پرونده وارد فاز جنایی شد و تیم تحقیق در نخستین‌گام پی بردند، خانواده این ۲ برادر پس از خوردن "ماکارونی" خانگی حال‌شان بد شده است.

آنها پس از مصرف غذا، علائمی مانند تهوع، تاری دید و استفراغ شدید در والدین ظاهر شد. با شدت گرفتن علائم، نگرانی افزایش یافت و از همسایگان کمک خواسته شد. همسایگان به‌سرعت به محل رسیدند و با مشاهده وضعیت بحرانی، اورژانس را مطلع کردند.

در ادامه مشخص شد، پس از اینکه امدادگران اورژانس خانه را ترک کردند، پس از گذشت چند ساعت، وضعیت جسمانی اعضای خانواده به‌شدت وخیم‌تر شد. در نهایت، همگی به بیمارستان رفتند و تحت درمان قرار گرفتند و ترخیص شدند.

با وجود بهبود نسبی وضعیت والدین و فرزندان، خانواده به خانه بازگشتند؛ با این حال، وضعیت جسمانی کودک ۱۶ ماهه به‌طور ناگهانی وخیم شد و او مجدداً دچار استفراغ‌های شدید شد. به‌دنبال آن، کودک بزرگ‌تر نیز علائم مشابهی را نشان داد. در حالی که هر دو کودک برای انتقال فوری به بیمارستان آماده شدند، در مسیر بیمارستان، کودک ۱۶ ماهه جان خود را از دست داد. تلاش‌ها برای نجات او در بیمارستان بی‌نتیجه ماند.

پزشکان اورژانس با فوریت به بررسی وضعیت کودک بزرگ‌تر پرداختند و تلاش کردند تا شرایط او را بهبود بخشند. با توجه به وخامت حال او، توصیه شد که کودک به‌سرعت به بیمارستان دیگری منتقل شود. این انتقال با سرعت انجام شد، اما با وجود تمام تلاش‌ها، کودک بزرگ‌تر ۲۴ ساعت پس از درگذشت برادر کوچک‌تر خود جان باخت.

آزمایش غذا‌های مصرف شده

پس از تحقیقات مقدماتی، غذا‌های مصرف شده شب حادثه برای آزمایش به پزشکی قانونی ارسال شد که متخصصان نیز اعلام کردند غذا‌های موردنظر حاوی مواد مسموم کننده نبوده است.

با توجه به اینکه فرضیه وقوع جنایت در پرونده مطرح است، بازپرس جنایی به تیم تحقیق دستور داد تا با اقدامات فنی و اطلاعاتی گسترده بررسی‌های خود را در رابطه با این پرونده ادامه دهند.

تحقیقات قاضی اختیاری از شعبه اول دادسرای امورجنایی، جهت کشف زوایای پنهان پرونده در رابطه با فرضیه وقوع جنایت ادامه دارد و افرادی نیز تحت تحقیق قرار گرفته‌اند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->