اطلاعیه سازمان ملی استاندارد ایران درباره ماکارونی

  • کد خبر: ۳۰۳۲۴۰
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۳
اطلاعیه سازمان ملی استاندارد ایران درباره ماکارونی
توصیه می‌شود، حداکثر یک ساعت پس از پخت، غذای باقیمانده را در یخچال قرار دهید، همچنین پیشنهاد می‌شود، غذای پخته شده را بیش از یک روز در یخچال نگهداری نکنید.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر «مرگ چند کودک در اثر مصرف ماکارونی آلوده»، به آگاهی می‌رساند، انواع ماکارونی مشمول مقررات اجرای استاندارد اجباری می‌باشد و همواره سازمان ملی استاندارد ایران تولید، تمرکز، توزیع و فروش فراورده‌های مورد نظر را از منظر ویژگی‌های کیفی، ایمنی، بهداشتی و میکروبی با الزامات مندرج در استاندارد‌های ملی مربوطه مورد پایش، کنترل و نظارت قرار می‌دهد.

به گزارش سازمان ملی استاندارد، براساس اعلام دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشتی، فرآورده‌هایی مانند ماکارونی و برنج پس از پخت محیط مناسبی برای رشد باکتری باسیلوس سرئوس محسوب می‌شود.

منبع: اعتمادآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.