پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۲۹ دی ۱۴۰۳) | بارش باران شدید طی روز سه‌شنبه ۲۵ هزار نفر در سایه طرح جوانی جمعیت کشور در خراسان رضوی بیمه شدند یک راهکار ساده و طبیعی برای مقابله با سرطان روده سرطان پروستات دومین سرطان شایع در مردان است نگاهی به تجملات و هزینه‌های تحمیلی به دانشجویان  در جلسه دفاع پایان نامه | حاشیه‌های غیرقابل دفاع جلسات دفاع ماجرای سرقت یک میلیارد تومانی طلا | پلیس مشهد پیرمرد سارق را دستگیر کرد زمان واگذاری سهام صندوق‌های بازنشستگی و تأمین اجتماعی اعلام شد دختر ۲۲ساله چگونه به تله زن شیطان‌صفت افتاد؟ دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد اجازه ساخت ایستگاه آتش‌نشانی در خیابان بهار را نمی‌دهد آخرین وضعیت هواشناسی کشور | امشب، دما در ۲۵ مرکز استان زیر صفر خواهد بود (۲۹ دی ۱۴۰۳) شیوع استعمال دخانیات و سیگار الکترونیک در بین دختران مسمومیت ۱۵ نفر با گاز نامشخص در یک تالار در تهران (۲۹ دی ۱۴۰۳)  وزارت بهداشت به دنبال ممنوعیت نمایش سیگار در شبکه نمایش خانگی علت گرفتگی عضلات پا در خواب چیست؟ آخرین مهلت ثبت‌نام تکمیل ظرفیت رشته‌های بدون کنکور، امروز (شنبه، ۲۹ دی ۱۴۰۳) آشنایی با ویتامین‌هایی که ما را خوشحال می‌کنند مه‌گرفتگی و کاهش دید افقی در برخی جاده‌های خراسان رضوی (۲۹ دی ۱۴۰۳) آیا سروصدای فرودگاه و هواپیما به قلب آسیب می‌رساند؟ واکسن HPV برای واکسیناسیون عمومی در ایران اقتصادی نیست آخرین وضعیت عفونت‌های تنفسی در کشور (۲۹ دی ۱۴۰۳) نارضایتی بازنشستگان تأمین اجتماعی | نحوه‌ی تعیین حقوق و مستمری بازنشستگان عادلانه نیست مدارس کدام شهرستان‌های استان فارس فردا (شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تصادف زنجیره‌ای در جاده نیشابور- مشهد ۹ مصدوم بر جای گذاشت (جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳) رویداد نشان مشهدالرضا(ع)، متبرک به تمدن رضوی قتل هولناک سه خواهر توسط برادر در بروجرد (۲۸ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی وضعیت هواشناسی مشهد و خراسان رضوی طی ۷۲ ساعت آینده (۲۸ دی ۱۴۰۳) پزشکیان: همکاری ایران و روسیه بُرد – بُرد است آماده‌باش هلال‌احمر در پی هشدار سازمان هواشناسی برای خراسان رضوی و ۱۱ استان دیگر (۲۸ دی ۱۴۰۳) آیا مدارس مشهد و خراسان رضوی فردا (شنبه ۲۹ دی ماه ۱۴۰۳) تعطیل است؟ اسامی فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی غیرمجاز اعلام شد (۲۸ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

با عوارض کاشت نگین دندان آشنا شوید

  • کد خبر: ۳۰۴۰۱۵
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۳
با عوارض کاشت نگین دندان آشنا شوید
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: نگین دندان می‌تواند خطر پوسیدگی را افزایش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا سید معلمی، اظهار داشت: اگر این عمل به شیوه علمی و صحیح انجام شود، معمولاً آسیب زیادی به دندان‌ها وارد نمی‌کند. با این حال، باید به این نکته توجه کنیم که، هر چیزی که مانع از تمیز شدن دندان‌ها شود و به نوعی باعث تجمع میکروب‌ها بر روی دندان‌ها گردد، می‌تواند باعث پوسیدگی دندان‌ها شود. در کاشت نگین دندان، رعایت بهداشت دهان و دندان بسیار اهمیت دارد، چرا که در صورت عدم توجه به این موضوع، میکروب‌ها و باکتری‌ها ممکن است در اطراف نگین تجمع کنند و منجر به بروز مشکلاتی مانند التهاب لثه و پوسیدگی دندان شوند.

وی همچنین به زیبایی طبیعی دندان‌ها اشاره کرد و تأکید کرد: زیبایی طبیعی دندان‌ها همواره تأثیرگذارتر و مؤثرتر از استفاده از روش‌های تزئینی مانند نگین گذاشتن روی دندان است. اگرچه کاشت نگین دندان می‌تواند موقتی به زیبایی کمک کند، اما توجه به حفظ سلامت و زیبایی طبیعی دندان‌ها از اهمیت بیشتری برخوردار است. افرادی که از نگین دندان استفاده می‌کنند باید دقت بیشتری در رعایت بهداشت دهان و دندان داشته باشند. این افراد باید به صورت منظم دندان‌های خود را تمیز کنند و مراقبت‌های بهداشتی بیشتری را نسبت به افراد عادی انجام دهند تا از بروز مشکلات دندانی جلوگیری کنند.

نگین دندان و خطر پوسیدگی: رعایت بهداشت کلید اصلی است

معلمی درباره ارتباط نگین دندان با پوسیدگی دندان مطرح کرد: نگین دندان به خودی خود باعث پوسیدگی دندان نمی‌شود. اما اگر نگین نصب‌شده به محلی برای تجمع میکروب‌ها تبدیل شود و فرد بهداشت دهان و دندان خود را به‌درستی رعایت نکند، می‌تواند خطر پوسیدگی را افزایش دهد. نصب نگین بر روی دندان، سطح صاف و طبیعی دندان را تغییر می‌دهد و می‌تواند شرایط مناسبی برای تجمع میکروب‌ها فراهم کند. با این حال، در صورتی که فرد به‌طور مرتب بهداشت دهان و دندان خود را رعایت کند و از تجمع میکروب‌ها جلوگیری کند، خطر پوسیدگی کاهش می‌یابد. رعایت بهداشت و توجه به تمیزی دندان‌ها پس از نصب نگین، عامل مهمی در جلوگیری از مشکلات دهان و دندان است.

پک‌های خانگی کاشت دندان می‌توانند آسیب‌زا باشند

وی نسبت به استفاده از پک‌های خانگی کاشت دندان هشدار داد؛ و در پاسخ به این سوال که آیا این پک‌ها قابل اعتماد هستند یا خیر؟ اظهار داشت: این پک‌ها نه تنها مورد تأیید نیستند، بلکه می‌توانند آسیب‌های جدی به سلامت دندان و دهان وارد کنند. استفاده از این روش‌ها، مشابه کاشت ناخن و مواردی از این قبیل، به معنای افزودن یک جسم خارجی به بدن است. حتی اگر فرض کنیم که چسب‌ها و مواد مورد استفاده در این پک‌ها آسیبی به دندان یا لثه وارد نکنند، وجود یک جسم خارجی در محیط دهان می‌تواند به‌عنوان محل تجمع میکروب‌ها عمل کند. این وضعیت، خطر افزایش پوسیدگی دندان را به همراه دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همچنین خاطرنشان کرد: علاوه بر تجمع میکروب‌ها، چسب‌ها و روش کندن این مواد نیز می‌توانند به مینای دندان آسیب بزنند. این آسیب‌ها می‌توانند عوارض جبران‌ناپذیری برای سلامت دهان و دندان به همراه داشته باشند. برای سلامت دهان و دندان، باید از روش‌های علمی و مورد تأیید پزشکان متخصص استفاده کرد و از کاربرد پک‌های خانگی و غیراستاندارد به شدت خودداری شود.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->