۴۶۵ متهم به سرقت در مشهد به دام افتادند (۷ بهمن ۱۴۰۳) وزارت علوم و سنجش چه پیشنهادی برای تاثیر پایه دوازدهم در آزمون سراسری دارد؟ صدور هشدار هواشناسی نسبت به بارش برف و باران در ۱۰ استان (۷ بهمن ۱۴۰۳) جزئیات تردد قطارهای تندروی تهران - مشهد اعلام شد دستگیری همسر متهم ردیف اول پرونده «رضایت خودرو» تعهد ایجاد ۱۵ هزار فرصت شغلی برای نیازمندان تحت پوشش کمیته امداد در خراسان رضوی طرح های مسکن راه و شهرسازی خراسان رضوی به ۸۰ همت بودجه نیاز دارد حذف کنسرو ماهی از تغذیه دانشجویان پس از مسمومیت گسترده در دانشگاه فرهنگیان معاون پرورشی وزارت آموزش‌وپرورش: ۱۵ هزار مجوز استخدام گرفته‌ایم، اما همچنان نیرو لازم داریم کشف بیش از ۶ هزار کالای قاچاق در فرودگاه‌های کشور از ابتدای امسال تاکنون (۷ بهمن ۱۴۰۳) پخت نان سبوس‌دار در ۱۴۰۰ نانوایی دقت ۹۷ درصدی هوش مصنوعی در تشخیص بیماری‌های ریوی افزایش ۲۴ درصدی حیوان‌گزیدگی در نیشابور برگزاری بیست و سومین جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش (۷ بهمن ۱۴۰۳) واکسن اچ. پی. وی چه زمانی وارد برنامه واکسیناسیون ملی می‌شود؟ تجمع داوطلبین شاکی به خطای سیستمی در آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش هدفگذاری برای جذب ۱۰۰ هزار گردشگر تاجیک به ایران بانوی مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید  (۷ بهمن ۱۴۰۳) اعلام جزئیات افزایش مبلغ اضافه کاری پرستاران تولید۷۰درصد دارو‌های شیمی‌درمانی در کشور ارائه خدمات «خانه مهر» شهرداری مشهد به ۳ هزار شهروند با هدف پیشگیری از آسیب‌های پس از طلاق آلاینده‌های هوا خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد پیش‌بینی بارش باران در ۱۴ استان از امروز (۷ بهمن ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۷ بهمن ۱۴۰۳) | بارش باران از فردا سرنوشت عجیب زنی که خیانت کرد و خیانت دید قتل یک مادر توسط پسرش به خاطر اختلافات مالی فاجعه قیمت‌های دارو؛ بیشتر مشتریان داروخانه‌ها از تهیه نسخه‌های گران درمانی خودداری می‌کنند آیا کرونا بیماری «ام اس» را تشدید می‌کند؟ کودکانی با قلب‌های سالم، با رژیم غذایی مناسب آیا کاهش وزن از طریق «هیپنوتیزم» ممکن است؟ خواص شگفت انگیز میوه «بِه» را بشناسید
سرخط خبرها

کاشت و لاک ناخن مصنوعی، یکی از دلایل مهم عفونت قارچ ناخن است

  • کد خبر: ۳۱۲۷۲۲
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۶
کاشت و لاک ناخن مصنوعی، یکی از دلایل مهم عفونت قارچ ناخن است
عضو هیئت‌علمی گروه پوست و مو دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: عفونت‌های قارچی امکان بروز در تمام قسمت‌های بدن را دارند، اما شایع‌ترین عفونت، قارچ ناخن است که به دلایل مختلف و ازجمله کاشت و لاک ناخن مصنوعی ایجاد می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مهدی رزم‌آرا با بیان اینکه عفونت‌های قارچی ناخن، اغلب در بزرگسالان بیش از کودکان و حتی گاهی در مردان بیشتر از زنان دیده می‌شود افزود: این نوع عفونت‌ها می‌توانند در هر قسمت از بدن از جمله؛ سر، ناخن و سایر اندام‌های مختلف بروز و مشکلاتی را برای فرد ایجاد کنند. همچنین عفونت‌های قارچی ناخن، به ویژه ناخن پا نسبت به ناخن دست یکی از نواحی شایع عفونت در بدن بوده، که بدون درد و سوزش هستند.

علائمی که نشان از عفونت قارچی ناخن هستند

وی درباره علائم این نوع عفونت گفت: علائم عفونت قارچی ناخن به صورت لکه‌های سفید، لکه‌های زرد یا لکه‌های زرد قهوه‌ای در زیر نوک ناخن دست و پا ایجاد می‌شوند و به تدریج این لکه‌ها در زیر بستر ناخن رشد کرده و باعث تغییر رنگ کلی ناخن می‌شوند. از دیگر علائم بروز عفونت قارچی ناخن، ضخیم شدن ناخن، ناهموار بودن ناخن، خرد شدن یا ایجاد پوسته‌هایی در زیر ناخن و تغییر ساختار ناخن است. همچنین علائم پیشرفته قارچ ناخن، جداشدن ناخن از بستر و ایجاد بوی نامطبوع در یک یا چند ناخن است.

دکتر رزم آرا، خاطرنشان کرد: در مراحل پیشرفته، عفونت‌ها باعث آسیب دائمی و تخریب ماتریکس ناخن می‌شود که در این شرایط درمانی وجود ندارد.

وی درباره عوامل خطر ابتلا به عفونت‌های قارچی ناخن هم گفت: با توجه به اینکه انگشت‌های پا در محیط مرطوب کفش قرار دارند محیط گرم و مرطوب، فضایی برای عفونت فراهم می‌آورد و حتی برخی کفش‌ها که تعریق زیادی ایجاد می‌کنند. بر همین اساس بیماران دچار نقص ایمنی که مهم‌ترین آنها بیماری دیابت است، مستعد ابتلا به عفونت ناخن هستند و باید به طور سالانه به متخصص پوست مراجعه و ناخن‌های آنها مورد معاینه قرار بگیرد.

دکتر رزم آرا همچنین گفت: از میان بیماری‌های پوستی، بیماری پسوریازیس ناخن می‌تواند افراد را در معرض خطر عفونت قارچی ناخن قرار دهد و از دیگر ریسک فاکتور‌های ابتلا به عفونت قارچ ناخن، افراد سیگاری هستند، که سیستم گردش خون آنها در انتها و نواحی ناخن ضعیف است و منجربه قارچ ناخن می‌شوند. مکان‌های عمومی مثل استخر‌ها و باشگاه‌ها که افراد با پای برهنه راه می‌روند یکی از ریسک فاکتور مهم به شمار می‌رود.

وی تصریح کرد: تعداد زیادی از خانم‌هایی که کاشت ناخن انجام می‌دهند (مراجعین و حتی ناخن کاران) و همچنین ورزشکاران، با توجه به زمینه فعالیت خود به دلیل مربوط بودن پا‌ها و فعالیت خود، مستعد ابتلا هستند.

استادیار گروه پوست و مو دانشگاه علوم پزشکی مشهد، راه‌های پیشگیری از ابتلا به عفونت‌های قارچی ناخن را، تمیز و خشک نگه داشتن ناخن ها، شست وشوی ناخن‌ها بعد از لمس با ناخن‌های آلوده عنوان و اضافه کرد: خشک کردن پا‌ها بعد از استحمام و استخر و محیط‌هایی از این قبیل، تعویض جوراب‌ها به طور روزانه و در برخی شرایط دو بار در روز، استفاده از جوراب‌هایی با تعریق کمتر واستفاده از کفش‌هایی که محیط گرم و مرطوب را تشدید نکند.

دکتر رزم آرا در ادامه افزود: هر چند بیماری عفونت قارچی ناخن، بدون خطر بوده و آسیبی به سیستم داخلی بدن وارد نمی‌کند، اما افراد با مشاهده تغییرات ظاهری بر روی ناخن خود، خیلی سریع به متخصص پوست و مو مراجعه کنند، چرا که درمان‌های قارچ ناخن به خصوص قارچ‌های درماتو فیتی درمان‌های طولانی مدتی را می‌طلبد.

وی در همین ارتباط افزود: درمان بیماران از ۱۲ هفته تا شش ماه و بیشتر متغیر است، تا بتوانیم به درمان موفقیت آمیزی دست یابیم. همچنین درمان‌ها به صورت کرم‌های موضعی و خوراکی صورت می‌گیرد و در موارد شدید نیاز است که جراحی یا ناخن به طور موقت برداشته شود. حتی در برخی مواقع که عفونت قارچی بسیار عمیق و طولانی شده باشد، ضرورت دارد که ریشه ناخن برداشته شود.

دکتر رزم آرا با تأکید بر رعایت برخی ملاحظات در استفاده از لاک ناخن مصنوعی گفت: افراد زیادی برای لاک ناخن مصنوعی یا انجام مانیکور یا پدیکور به سالن‌های آرایشی مراجعه می‌کنند، که باید نظارت دقیق تری از سوی واحد‌های بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی صورت گیرد و از طرفی مردم باید با دقت بیشتری مراجعه کنند و از استریل وسایل در دستگاه استریل کننده اتوکلاو بعد از استفاده هر مشتری برای خود، اطمینان حاصل نمایند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->