ایلان ماسک کارمند ایرانی شرکت تسلا را اخراج کرد + علت هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اینترنت بین‌الملل در تمام اپراتور‌ها وصل شد (۴ تیر ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در «محور مالی و اقتصادی» نخستین لیگ خلاقیت کلان‌شهر‌ها رتبه دوم را کسب کرد اطلاعیه جدید نوبیتکس | همه چیز را به حالت عادی برمی گردانیم حملات سایبری ایران در کمین آمریکا و اسرائیل استفاده از واتساپ روی تمام دستگاه‌های مجلس نمایندگان آمریکا ممنوع شد زمان رفع محدودیت‌های اینترنت بین‌الملل بعد از آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی ویدئو انفجار ورودی زندان اوین، غیرواقعی و ساختۀ هوش مصنوعی است! + عکس دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد | امکان برداشت رمزارز وجود ندارد مکالمه نامحدود و رایگان تلفن ثابت تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ تفاوت راکتور هسته‌ای و مرکز غنی‌سازی اورانیوم چیست؟ | بمباران کدام‌یک خطرناک‌تر است؟ همه‌چیز درباره بمب‌افکن B‑2، مشخصات آن و مأموریت‌هایش + عکس و جدول فعال استرالیایی حمایت گوگل از صهیونیست‌ها را افشا کرد آیا پلتفرم «رمزینکس» هک شده است؟ توضیحات جدید مدیرعامل «نوبیتکس» درباره حمله هکری اخیر (۳۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تشخیص نیم ساعته کرونا با تست جدید ادرار و خون

  • کد خبر: ۳۰۴۱۶
  • ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۳
تشخیص نیم ساعته کرونا با تست جدید ادرار و خون
یک روش آزمایشگاهی می تواند با تحلیل نمونه ادرار ، خون یا بزاق ظرف ۳۰ دقیقه ابتلا به کووید۱۹ را شناسایی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان روش تستی را شناسایی کرده اند که با تحلیل نمونه ادرار، خون یا بزاق فرد، می‌توانند پس از ۳۰ دقیقه ابتلای آنان به کووید ۱۹ را شناسایی کنند.

 

این روش که به نام RT-LAMP شناخته شده شامل بررسی ماده ژنتیکی یا RNAویروس کرونا در نمونه‌های آزمایشگاهی است. RT-LAMP روشی شناخته شده است که قبلاً برای ردیابی ویروس‌هایی مانند زیکا و ابولا نیز به کار رفته است.

 

محققان استفاده از این روش برای تشخیص کووید ۱۹ را در یک پژوهش بررسی کردند. به گفته لورا لمب یکی از کارشناسان سیستم خدمات درمانی در ایالت میشیگان آمریکا، هدف اصلی این پژوهش بررسی سریع یک تست تشخیصی بوده است.

 

به گفته محققان این روش در مقایسه با موارد دیگر ارزان‌تر است و موانع کمتری برای انجام آن وجود دارد. همچنین نتیجه چنین آزمایشی بسیار سریع‌تر از روش PCR مشخص می‌شود. PCR روشی است که هم اکنون در سراسر جهان برای تشخیص ابتلاء به کووید ۱۹ استفاده می‌شود.

 

برای این منظور محققان روی نمونه‌های شبیه سازی شده از بیماران آزمایش‌هایی انجام دادند. نمونه‌های آزمایشگاهی شبیه سازی شده دارای مواد ژنتیک Sars-Cov-۲ مصنوعی بودند. از سوی دیگر نمونه‌های آزمایشگاهی با ویروس واقعی Sars-CoV-۲ نیز در این تحقیق بررسی شدند. هر دو نوع نمونه‌های آزمایشگاهی با روشRT-LAMPو همچنین PCR آزمایش شدند.

 

در این پژوهش محققان توانستند با استفاده از روشRT-LAMPویروس Sars-CoV-۲ را در نمونه‌های شبیه سازی ظرف ۳۰ تا ۴۵ دقیقه شناسایی کنند.

 

به گفته محققان تست RT-LAMP با دقت ۹۵ درصد نمونه‌های آزمایشگاهی با مواد ژنتیک مصنوعی ویروس کرونا را شناسایی کرد. این درحالی است که دقت تستPCR در تشخیص این نوع نمونه‌های آزمایشگاهی ۹۰ درصد اعلام شده است.

 

به گفته محققان این پژوهش نشان می‌دهد روش تست مذکور می‌تواند مواد ژنتیکی Sars-CoV-۲ را که به نمونه‌های آزمایشگاهی داوطلبان اضافه شده بود، تشخیص دهد.

منبع: پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->