اطلاعیه وزارت نفت در پی تحریم وزیر نفت از سوی آمریکا (۲۳ اسفند ۱۴۰۳) عراق به دنبال جایگزین ایران برای تامین انرژی است استاندار خراسان رضوی: در مسیر گسترش همکاری‌های دوجانبه با ایالت‌های پاکستان هستیم توضیحات سخنگوی وزارت خارجه درباره پاسخ ایران به نامه ترامپ پوتین: آتش بس جنگ با اوکراین باید منجر به صلح طولانی‌مدت شود سی‌ان‌ان: ترامپ قصد اخراج سریع و دست جمعی مهاجران را دارد تحریم ‌های جدید آمریکا علیه ایران (۲۳ اسفند ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: مطالبه گری اجتماعی از مسئولان نباید با توهین و بی احترامی همراه باشد پزشکیان: آمریکا به ما فشار می‌آورد چون خود را به نفت و گاز وابسته کرده‌ایم حمله هوایی رژیم صهیونیستی به دمشق + فیلم رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی خبر داد: افزایش ۴۸ درصدی اعتبارات استانی در بودجه ۱۴۰۴ مصر و آمریکا بر روی طرح بازسازی غزه توافق کردند عراقچی از طرح ایده‌ای جدید برای حل مسائل با آژانس خبرداد روسیه شروط خود برای پایان جنگ اوکراین را به آمریکا ارائه داد پکن خواستار راه‌حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران شد نماینده ایران به نشست غیرعلنی شورای امنیت درباره برنامه هسته‌ای ایران واکنش نشان داد پزشکیان: کاهش آلودگی هوا با حمل‌ونقل عمومی پاک میسر خواهد شد فرمان سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۴۰۵ از سوی رئیس جمهور صادر شد رئیس شورای عالی استان‌ها: با فراهم‌کردن شرایط اقتصادی، دلیلی برای مهاجرت به سکونتگاه‌های غیررسمی وجود نخواهد داشت «شورای امنیت ملی» در سوریه به ریاست جولانی تشکیل شد ترامپ شکست طرح خود درباره کوچ اجباری مردم غزه را اعلام کرد واکنش ایران به ممانعت رژیم صهیونیستی از ارسال مواد غذایی به غزه سخنگوی سازمان ملل: موضوع برنامه هسته‌ای ایران همچنان یک نقطه تنش در منطقه است پایان عملیات آزادی گروگان‌های قطار در پاکستان با هلاکت ۳۳ تروریست (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) انصارالله یمن تردد کشتی‌های رژیم صهیونیستی را ممنوع کرد ترامپ: هیچ‌کس نمی‌خواهد مردم غزه را اخراج کند ترامپ: اخبار خوبی از آتش‌بس در اوکراین به گوش می‌رسد نخست‌وزیر منتخب کانادا برای گفت‌و‌گو با ترامپ اعلام آمادگی کرد
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور: اقتصاد، کلاس و دانشگاه را درست مدیریت نکردیم

  • کد خبر: ۳۰۴۵۰۸
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۳
رئیس‌جمهور: اقتصاد، کلاس و دانشگاه را درست مدیریت نکردیم
رئیس‌جمهور گفت: اگر با دوست و دشمن منصفانه رفتار شود و مراقب نفسانیت‌هایمان باشیم، آن وقت نیاز به زدن و اخراج نیست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود پزشکیان در آیین بزرگداشت چهلمین سالگرد شورای عالی انقلاب فرهنگی «حکمرانی و عدالت» گفت: ظلمی بالاتر از این نیست که در برابر علم، حرف درست و راه درست بایستیم. اگر اقتصاد، دانشگاه کلاس درست اداره شده بود، غیر از جایی بودیم که الان قرار داریم. انسان مسلمان باید راه و حرف درست را بزند.

وی ادامه داد: مبنای فرهنگ بر اساس حق و عدالت و انصاف در جامعه و مردم است. با دوست و دشمن اگر منصفانه رفتار شود و مراقب نفسانیت‌هایمان باشیم آن وقت نیاز به زدن و اخراج نیست. جوانان را ما تربیت کردیم. مشکل آمریکایی‌ها نیستند. من چه کردم که به جای اینکه آنان راه دیگری را بروند، به راه دیگری می‌روند؟ حالا می‌خواهیم این جوانان را تنبیه هم بکنیم.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: با رفتار و الگو شدن و الهام‌بخش شدن می‌توان جامعه را اداره کرد و با زور و قانون سخت نمی‌شود، جوانان را اداره کرد. مذهبی و چپ هم ندارد. انسان دنبال خدا و کمال است و در مسیر بی‌نهایت است. هر انسانی فطرتا دنبال انسان زیباتر و کامل‌تر است.

پزشکیان گفت: چرا باید روی حرف و روشی بمانم که بر اساس مستندات روش و راه بهتری وجود دارد؟ در مدیریت کردن و تصمیم‌گیری‌ها باید جایگزین شود. باید برنامه عملیاتی روش‌های درست تر را بکار بگیریم. این کار بر عهده شورای انقلاب فرهنگی است. امیدوارم تصمیم‌گیری در جلسه شما بر این مبنا قرار گیرد که حق و عدالت در جامعه پیاده شود.

پزشکیان گفت: به پیر و پیغمبر اگر حق و عدالت رعایت شود،  پانترکیسم و پان‌عربیسم به وجود نمی‌آید. افراد زمانی تند رفتار می‌کنند یا حرف‌شنوی ندارند که بر اساس علم، هنر و توانمندی‌های‌شان با آنان رفتار نشود. اگر بتوانیم همین مسئله را در کشور حل کنیم، وحدت، انسجام و جامعه‌ای ماندگار شکل خواهد گرفت. امیدوارم بتوانیم این کارها را انجام دهیم. شما بزرگان علم و فرهنگ کمک کنید با یکدیگر بتوانیم طبق این اصول کار کنیم. نارضایتی زمانی شروع می‌شود که کسی تصور کند حقش خورده یا رعایت نشده است در این صورت دیگر چنین فردی را نمی‌توان هدایت کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->