جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد رونمایی از گلکسی A۰۶ ۵G با ۴ سال پشتیبانی از اندروید فصل دوم همسترکامبت آغاز شد | قیمت همستر در رشدی صعودی انتخاب بهترین حرکات ورزشی برای تقویت و شکل‌دهی هر اندام چرا مک بوک پرو برای کار‌های گرافیکی عالی است؟ تولیدات شرکت دانش‌بنیان مشهدی «دورامد» درمان بیمار را از راه دور ممکن می‌کند | نوآوری در خدمت درمان چراغ سبز چین برای احداث ایستگاه فضایی در اعماق دریا ردمی نوت ۱۴ شیائومی تا چند سال آپدیت امنیتی و آپدیت اندروید دریافت می‌کند؟ تصاویر جدیدی از شیائومی ۱۵ اولترا منتشر شد
سرخط خبرها

نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی

  • کد خبر: ۳۰۵۸۱۰
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۳
نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی
آدام موسری، رئیس اینستاگرام، در مجموعه پست‌هایی در پلتفرم تردز، بر لزوم ارائه‌ی اطلاعات بیشتر در مورد محتوای آنلاین، به‌ویژه محتوای تولیدشده‌ی هوش مصنوعی، تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با پیشرفت روزافزون فناوری هوش مصنوعی، تولید تصاویر و ویدئو‌هایی که به‌سختی از نمونه‌های واقعی قابل تشخیص هستند، به امری رایج تبدیل شده و این موضوع نگرانی‌های جدیدی را در مورد انتشار اطلاعات نادرست و گمراه‌کننده در شبکه‌های اجتماعی، به‌ویژه اینستاگرام، برانگیخته است. آدام موسری، رئیس اینستاگرام، در مجموعه پست‌هایی در پلتفرم تردز، بر لزوم ارائه‌ی اطلاعات بیشتر در مورد محتوای آنلاین، به‌ویژه محتوای تولیدشده‌ی هوش مصنوعی، تأکید کرد.

نگرانی‌ها در حالی مطرح می‌شود که طبق تحقیقات اخیر، میزان استفاده از هوش مصنوعی در تولید محتوا به‌طور چشمگیری در حال افزایش است. برای مثال، برخی از گزارش‌ها نشان می‌دهند که بیش از ۵۰ درصد از بازاریابان از فناوری مبتنی‌بر هوش مصنوعی، در تولید محتوای خود استفاده می‌کنند. این آمار نشان می‌دهد که حجم زیادی از محتوای تولیدشده در فضای آنلاین، چه تصویر و چه متن، به‌نوعی با هوش مصنوعی ارتباط دارد و تشخیص محتوای واقعی از محتوای هوش مصنوعی، روزبه‌روز دشوارتر می‌شود.

موسری معتقد است که «هوش مصنوعی اعتماد به شبکه‌های اجتماعی را دشوارتر کرده است، بنابراین کاربران نباید به‌سادگی به تصاویری که به‌صورت آنلاین مشاهده می‌کنند، اعتماد کنند؛ زیرا هوش مصنوعی به‌طور فزاینده‌ای محتوایی تولید می‌کند که به‌راحتی با واقعیت اشتباه گرفته می‌شود.» او همچنین باور دارد «کاربران باید منبع محتوا را در نظر بگیرند و پلتفرم‌های اجتماعی هم باید در این زمینه به آنها کمک کنند.»

یکی از نکات کلیدی‌ای که موسری به آن اشاره می‌کند، نقش پلتفرم‌های اینترنتی در برچسب‌گذاری محتوای تولیدشده‌ی هوش مصنوعی است. او اظهار داشت که پلتفرم‌ها باید تا حد امکان این نوع محتوا را شناسایی و برچسب‌گذاری کنند تا کاربران بتوانند آنها را از محتوای واقعی تشخیص دهند.

او همچنین اذعان کرد که برچسب‌گذاری محتوای هوش مصنوعی به‌طور کامل امکان‌پذیر نیست و در نهایت برخی از محتوا‌ها از فیلتر‌های مذکور عبور خواهند کرد؛ به همین دلیل، موسری تأکید می‌کند که پلتفرم‌ها باید زمینه و اطلاعات بیشتری در مورد فرد یا نهادی که محتوا را به اشتراک می‌گذارد، ارائه دهند؛ این اطلاعات به کاربران کمک می‌کند تا میزان اعتماد خود به محتوا را تعیین کنند. به‌عنوان‌مثال، اگر محتوایی به‌وسیله‌ی یک منبع خبری معتبر منتشر شده باشد، احتمال صحت آن بیشتر از محتوایی است که یک حساب کاربری ناشناس به اشتراک می‌گذارد.

رویکرد مورد نظر موسری شباهت زیادی به سیستم‌های تعدیل محتوای کاربرمحور مانند Community Notes در پلتفرم ایکس و یوتیوب یا فیلتر‌های تعدیل محتوای سفارشی در بلواسکای دارد. در این سیستم‌ها، کاربران در بررسی صحت اطلاعات و ارائه‌ی زمینه‌ی محتوای منتشر شده، نقش تعیین‌کننده‌ای دارند.

اگرچه پلتفرم‌های متا درحال‌حاضر چنین ویژگی‌هایی را ارائه نمی‌دهند، متا به‌تازگی به تغییرات اساسی در قوانین محتوای خود اشاره کرده است. مشخص نیست که آیا متا قصد دارد سیستم مشابهی را معرفی کند یا خیر، اما سابقه نشان می‌دهد که در موارد بسیار، این شرکت از ایده‌های پلتفرم‌های دیگر الهام می‌گیرد.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->