شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور رشد ۵ هزار تومانی قیمت نقره | گرم نقره به ۱۹۳ هزار تومان رسید پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ مشهد، میزبان بزرگترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان در کشور قیمت خودروهای داخلی و خارجی (۷ آبان ۱۴۰۴) | بازار در وضعیت انتظار جزئیات مصوبات کمیته حمایت از کسب‌وکار اعلام شد شرایط فروش فوری محصول برقی شرکت سایپا اعلام شد | مهلت افتتاح حساب وکالتی تا چه روزی است؟ + لینک ثبت نام عبور میانگین قیمت خانه در تهران از متری ۱۲۹ میلیون تومان | رشد خفیف تورم مسکن در مهرماه ۱۴۰۴ برنامه اصلاحی بانک مرکزی درباره ۵ بانک ناتراز چیست؟ سرانه مصرف انرژی بخش خانگی در ایران، ۳ برابر متوسط جهانی است ظهوریان: نهاد‌های نظارتی به وقوع پول‌شویی در پروژه‌های بانک آینده مشکوک‌اند +فیلم صعود بورس به کانال ۳.۲ میلیونی | گزارش وضعیت بازار سهام (۷ آبان ۱۴۰۴) نرخ دلار در بازار آزاد مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) هر گرم طلا امروز در بازار مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) اونس جهانی طلا بار دیگر افزایش یافت (۷ آبان ۱۴۰۴) دلایل افزایش قیمت پوشاک چیست؟ | پوشاک استوک، بلای جان تولیدکنندگان جهش بی‌سابقه قیمت گوشت در بازار | علت چه بود؟ آخرین خبر از ساعت کاری کارکنان دولت (۷ آبان ۱۴۰۴) ساعت ثبت سفارش خرید عرضه‌اولیه امروز اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) | چقدر نقدینگی مورد نیاز است؟ رشد تومور تورم در خراسان رضوی | تورم نقطه به نقطه خوراکی‌ها در خراسان رضوی در مهرماه ۱۴۰۴، به  ۶۷.۴ درصد رسید دینار عراق امروز در مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) شنبه منتظر عرضه‌اولیه سهام «پتوسعه» باشید (۱۰ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ آبان ۱۴۰۴) | میوه‌های پاییزی چند؟ واردات برق ایران ۳برابر بیشتر از صادرات آن ایران‌خودرو بازهم افزایش قیمت داد (۷ آبان ۱۴۰۴) | هایما ۲۳۰ میلیون گران شد آغاز توزیع اضطراری ۲۶ هزار تن نهاده دامی از انبار ذخیره پشتیبانی امور دام خراسان رضوی قوای سه‌گانه در پی کشف آشفتگی‌ بازار کالاهای اساسی
سرخط خبرها

افزایش ۵۰ درصدی تحویل سوخت مایع به نیروگاه‌ها

  • کد خبر: ۳۰۶۲۳۹
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۴
افزایش ۵۰ درصدی تحویل سوخت مایع به نیروگاه‌ها
وزیر نفت گفت: حدود ۵۰ درصد سوخت مایع بیشتری در چهار ماه ابتدایی دولت چهاردهم نسبت به زمان مشابه پارسال به نیروگاه‌ها تحویل شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت با بیان اینکه "امسال به لحاظ مقدار سرما و زودرس بودن سرما، سال خاصی است"، گفت: مقدار سوخت مایع ذخیره‌شده در نیروگاه‌ها در آغاز فعالیت دولت چهاردهم اصلاً در سطح پایدار نبود، اما همزمان با آغاز این دولت این مشکل بسیار سریع شناسایی شد و همکارانم شروع به تلاش برای رفع این مسئله کردند.

وزیر نفت با بیان اینکه امروز این فرصت پیش آمد تا در جمع همکارانم در حوزه پالایش و پخش حاضر شوم و از تلاش‌های بسیار خوبی که در تأمین و در واقع تحویل سوخت به‌ویژه در حوزه‌های نیروگاهی داشتند، قدردانی کنم، ادامه داد: کاری که کردند و تمام اعداد و ارقامی که اشاره می‌کنند، رکورد بوده است.

پاک‌نژاد با اشاره به اینکه در چهار ماهه استقرار دولت چهاردهم بیش از ۲.۲ میلیارد لیتر سوخت مایع بیشتری نسبت به مدت مشابه پارسال به نیروگاه‌ها تحویل شده است که نشان از رشد حدود ۵۰ درصدی تحویل سوخت مایع نیروگاهی نسبت به مدت مشابه پارسال دارد، گفت: کسانی که در این حوزه فعال هستند می‌دانند که این عدد جز از مسیر عزم و اراده همکاران ما در حوزه صنعت پالایش و پخش حاصل نمی‌شد. اهداف بلندی را مدنظر قرار دادند و تا اینجای کار عملکردشان کاملاً قابل دفاع است.

وی درباره سوخت نیروگاهی و خاموشی این روز‌ها تصریح کرد: انتظار داشتیم نیروگاه‌ها بر اساس ابلاغیه‌هایی نهاد‌های بالادستی در تابستان در کنار گاز و نفت‌گاز از نفت‌کوره استفاده کنند که متأسفانه بنا به دلایلی این اقدام انجام نشده است، اما اکنون استفاده می‌شود.

وزیر نفت در آستانه شب یلدا با گرامی داشتن این شب به‌عنوان طولانی‌ترین شب سال که براساس سنت‌های قدیمی خانواده‌ها دور هم جمع می‌شوند، تصریح کرد: البته من بعید می‌دانم همکاران ما در این شب بتوانند در کنار خانواده‌ها باشند، طبق روالی که ما در این روز‌های سرد زمستانی داریم، این لحظات را در کنار همکارانمان می‌گذرانیم و امیدواریم که به‌عنوان یک مقطعی از سال که یک روزی است که در آیین‌های سنتی گرامی می‌داریم، مبدأیی برای تحولات بهتر و مثبت در تمام خانواده‌ها و برای همه مردم عزیز باشد.

وی در زمینه شرایط بسیار سخت نیرو‌های صنعت نفت به‌ویژه در سرما گفت: این ویژگی صنعت نفت است؛ تصاویر بخش‌هایی از زحمات نیرو‌های نفتی را نشان می‌دهد. هنگامی که بحرانی در حوزه بالادست یا پایین‌دست پیش می‌آید، طبیعتاً با جانشان بازی می‌کنند و ایثارگرانه به استقبال خطر می‌روند و با شرایط بسیار سخت مواجه می‌شوند.

وزیر نفت با تأکید بر اینکه باید از تلاش و زحمات نیرو‌های صنعت نفت قدردانی کرد و حقوق و مزایایی متناسب با ریسک‌هایی که می‌پذیرند تنظیم و پرداخت کرد، بیان کرد: من به‌عنوان یک همکار این عزیزان تمام تلاشم را می‌کنم که در حوزه‌هایی که لازم است، فعال باشم و تا آنجایی که شدنی است و مقررات اجازه می‌دهد، زحماتشان جبران شود.

پاک‌نژاد همچنین در آستانه سالروز ولادت حضرت فاطمه (س)، این روز را به مادران و بانوان ایران تبریک گفت و اظهار کرد: نقش مادر در خانواده در کنار تربیت فرزندان، نقشی پررنگ در صرفه‌جویی انرژی و بهینه مصرف کردن انرژی است و از همه مادران و بانوان سرزمینم تقاضا می‌کنم در این حوزه خانواده‌ها را تا حدودی راهنمایی کنند که ان‌شاءالله بتوانیم به نقطه‌ای برسیم که صرفه‌جویی و مصرف بهینه را در رأس کارهای‌مان قرار دهیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->