گلزاده، لژیونر جدید والیبال ایران در ایتالیا کیست؟ + سوابق بانک شهر از مدیریت پرسپولیس انصراف داد! قهرمانی استقلال در جام حذفی هیچ پاداشی ندارد انفجار قیمت، سقوط کیفیت | بازی میلیاردی با آبروی فوتبال قلعه نویی لیست اولیه تیم ملی را اعلام کرد بحران بزرگ استقلال برای تمدید قرارداد حسینی، اندونگ و رضاییان تجمع اعتراضی هواداران مقابل باشگاه استقلال + عکس جدایی دی پائول از اتلتیکومادرید فوتسال مشهد در لیگ برتر ماندنی شد | انتقال امتیاز کراپ الوند به مشهد + عکس افشاگری جویباری از پیشنهاد ۱۵۰ میلیاردی به سید حسین حسینی بازگشت افشین قطبی به ایران اتحاد صنعت نفت برای رسیدن به فینال جام حذفی| کار استقلال سخت شد رونالدوی پرتغالی در راه برزیل هافبک استقلال ساز جدایی کوک کرد پشت‌پرده پرسپولیسی‌شدن پیام نیازمند بانک شهر همچنان مخالف ماندن درویش حمایت دوباره کارتال از گولسیانی چک بازیکنان ذوب‌آهن برگشت خورد گل‌محمدی به‌دنبال ۴ بازیکن پرسپولیس
سرخط خبرها

واکنش فلیک به شکست بارسلونا برابر اتلتیکومادرید

  • کد خبر: ۳۰۶۷۲۷
  • ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۳
واکنش فلیک به شکست بارسلونا برابر اتلتیکومادرید
هانسی فلیک، سرمربی بارسلونا، پس از شکست تلخ تیمش برابر اتلتیکومادرید و ازدست‌رفتن صدر جدول لالیگا، اعتراف کرد که شاگردانش به استراحت نیاز دارند، زیرا افت فرم آن‌ها ادامه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بارسلونا ابتدای هفته با گل ثانیه‌های پایانی الکساندر سورلوث برابر اتلتیکو شکست را پذیرفت تا افت فاحش آن‌ در هفته‌های گذشته بالاخره باعث ازدست‌رفتن جایگاه اول این تیم در جدول لالیگا شود. دو تیم در شرایطی کاملاً متضاد به مصاف هم رفته بودند. شاگردان دیگو سیمئونه در ۱۲ بازی گذشته خود به پیروزی رسیده‌اند؛ رکوردی که بارسلونای فلیک در حال حاضر تنها می‌تواند رؤیای آن را داشته باشد، زیرا در ۷ بازی گذشته خود تنها یک بار توانسته‌ است برنده از زمین خارج شود.

در این وضعیت، رسیدن تعطیلات زمستانی بهترین خبر برای بلوگرانا خواهد بود تا این تیم بتواند با استراحتی یک‌هفته‌ای، قبل از سقوط بیشتر در جدول، به اوضاع خود کمی سروسامان دهد.

فلیک پس از شکست خانگی برابر اتلتیکو گفت: خوشحالم که به تعطیلات رسیده‌ایم و فکر می‌کنم همه به این استراحت نیاز دارند. پس از استراحت ما تمرین خواهیم کرد و نشان خواهیم داد که چقدر قوی هستیم. همه ما از این شکست ناامید هستیم، زیرا فوق‌العاده بازی کردیم. اکنون سال نو میلادی را جشن می‌گیریم، تمرینات خود را از ۲۹ دسامبر آغاز می‌کنیم و روی کار‌هایی که می‌توانیم در نیم‌فصل دوم انجام دهیم، تمرکز خواهیم کرد.

بارسلونا قبل از بازگشت به تمرینات در ۲۹ دسامبر قبل از اولین بازی خود مقابل بارباسترو در کوپا دل ری، یک هفته استراحت خواهد کرد. آن‌ها سپس در سوپرکاپ اسپانیا به مصاف اتلتیک بیلبائو می‌روند و در نهایت با سفر به ختافه در ۱۸ ژانویه به لالیگا بازمی‌گردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->