۱۲ هکتار از جنگل‌های تنگه رازیانه بدره ایلام در آتش سوخت دامپزشکان بازوی علمی حفظ گونه‌های در معرض خطر هستند هشدار سازمان ملل: ۶۷۶ میلیون زن و دختر در جهان در معرض درگیری‌های مرگبار زندگی می‌کنند هوش مصنوعی فهم و درمان آلزایمر و پارکینسون را ممکن می‌سازد وضعیت جوی و بارش باران در کشور تا پایان آبان چگونه خواهد بود؟ زمزمه‌های قانونی شدن کشت خشخاش درست نیست | تشدید مجازات‌ها برای کشت خشخاش نکته‌هایی درباره تأمین ایمنی در اتاق‌های مختلف یک خانه | ایمنی در امن‌ترین نقطه دنیا حریق در کارخانه منسوجات طبی و پزشکی شهرک صنعتی طوس مهار شد + فیلم (۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) اصلاح قانون مشاغل سخت و زیان‌آور و بازگشت بانک رفاه کارگران در کمیسیون اجتماعی مجلس بررسی شد فرمانده کل انتظامی کشور اعلام کرد: کاهش ۴۱ درصدی سرقت، از سال ۱۴۰۱ تاکنون بانوان با ۲۰ سال سابقه خدمت صاحب یک فرزند، می‌توانند تا ۴۲سالگی بازنشسته شوند تأکید وزیر آموزش و پرورش بر توسعه عدالت آموزشی | تقویت هویت ملی و دینی اولویت این وزارت است بیژن رنجبر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شد جمع‌آوری مدارس کانکسی کشور با بیش از ۱۰ هزار دانش‌آموز | مدارس نیمه‌ساخت در حال تکمیل هستند اطلاعیه مهم تأمین اجتماعی در خصوص تکمیل تعهدنامه فرزندان و نوادگان دختر (۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) آیا روروک به رشد حرکتی کودک کمک می‌کند یا بیشتر باعث آسیب می‌شود؟ چرا صف اهدای خون طولانی است؟ شرایط بخشودگی جرائم رانندگی در هفته نیروی انتظامی ۱۴۰۴ چیست؟ + فیلم افزایش ۲ برابری جمعیت سالمند کشور طی ۲۰ سال آینده دماوند، نیازمند تدوین مقررات مشخص برای حضور گردشگران تالاب بندون در معرض خشکی | تأمین آب تالاب از طریق سد کارون پرداخت ۳ مبلغ مناسبتی همراه با مستمری مهرماه ۱۴۰۴ برای بازنشستگان نفت پرواز‌های فرودگاه سبزوار با ۲ پرواز در هفته از سر گرفته شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۴ مهر ۱۴۰۴) | جوی پایدار همراه با افزایش تدریجی دما افت میانگین نمرات پایه‌های یازدهم و دوازدهم + جزئیات ریزنمرات رشته‌ها تمدید گواهینامه مدرسان آموزش خانواده مشروط به گذراندن دوره‌های توانمندسازی با این دمنوش خانگی سرفه و سرماخوردگی شما قطع می‌شود گلایه شهروندان از نبود معلم در برخی پایه های مدارس مشهد | ساعت های خالی در کلاس های پر!
سرخط خبرها

حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است

  • کد خبر: ۳۰۶۷۷۷
  • ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۹
  • ۱
حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است
دبیر سابق قرارگاه زیست عفیفانه شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است. اگر آن را رها کنیم، مغلوب خواهیم شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در نشست علمی و نخبگانی «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی از نگاه فقهی و حقوقی که عصر امروز (۲ دیماه) به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد، حجت الاسلام «مهدی بیاتی» دبیر سابق قرارگاه زیست عفیفانه شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: این قانون جدی و جامعی در حوزه پیشگیری از برهنگی و انضباط اجتماعی در حوزه مسائل مرتبط با عفاف است.

وی افزود: گاهی اوقات در قوانین فقط به معلول می‌پردازد. اما این قانون به علت‌ها پرداخته و جرائمی را برای افرادی تعریف کرده که بیشترین سهم در ایجاد این فضا را دارند.

حجت الاسلام بیاتی در ادامه گفت: یک مشکل اساسی و بزرگ در قوانین، ضمانت اجرایی بوده است. در این قانون، ترک فعل مسئولان به صورت عادی رها نشده و برای آنها به صورت خاص جرم انگاری شده است. فشار بر کسانی تحمیل شده که در حوزه‌های مختلف مسئولیت دارند و دانه درشت‌ها در این قانون مهم هستند.

وی افزود: اگر مردم ببینند افرادی که در جایگاه‌های بالاتر قرار دارند حساسیت بیشتری متوجه آنها است، موضوع را می‌پذیرند.

حجت الاسلام بیاتی خاطرنشان کرد: ۷ هزار ساعت کار کارشناسی برای این قانون صورت گرفته و ۲۰۰ کارشناس روی آن کار کرده‌اند. ۵ نهاد پای کار آن بوده‌اند.

وی افزود: پس از موضوع مهسا امینی، قوه قضائیه در بهمن ماه همان سال نسخه اولیه این لایحه را داد و پس از آن موضوع به دولت منعکس شد. دولت نیز پس از کارشناسی آن را به مجلس ارائه کرد. بیش از هزار و ۳۰۰ پیشنهاد از سوی نمایندگان مطرح شد که پس از آن که با استناد به اصل ۸۵ موضوع به کمیسیون قضایی سپرده شد، در نهایت پس از کار کارشناسی به شورای نگهبان تحویل داده شد.

حجت الاسلام بیاتی در ادامه گفت: متاسفانه بدعت غلطی در حکمرانی اتفاق افتاده و بدون مصوبه مجدد و با هماهنگی رئیس مجلس و رئیس شورای عالی امنیت ملی، ابلاغ قانون متوقف شده است. موضوعی که مصوبه نبوده است. مصوبه شورای عالی امنیت ملی زمانی قابل اجرا است که به تایید رهبر انقلاب اسلامی برسد.

وی تاکید کرد: وقتی قانونی به تصویب می‌رسد و در شورای نگهبان تایید می‌شود، نه مجلس و نه دولت نمی‌توانند مانع اجرای آن شوند.

وارد انقلاب جنسی شده‌ایم

دبیر سابق قرارگاه زیست عفیفانه شورای فرهنگ عمومی کشور در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بالاخره موضوع برهنگی را نباید کنترل کنیم؟ ما وارد انقلاب جنسی شده‌ایم. می‌خواهیم آن را کنترل کنیم یا نمی‌خواهیم؟ این دختران فرزندان ما هستند و باید نگران آنها باشیم.

وی افزود: رهبر انقلاب اسلامی در یکی از جلسات خود درباره خدمت حجاب به جمهوری اسلامی فرمودند: حجاب در جمهوری اسلامی بود که معنای ناموس را برای مردم پراهمیت کرد.

حجت الاسلام بیاتی خاطرنشان کرد: کار به جایی رسیده که در وصیتنامه شهدا، پس از سخن از امام حسین (ع) و ولایت فقیه، توصیه به حجاب است.

وی افزود: ماجرای حجاب، یک فرع فقهی نیست. حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است. اگر آن را رها کنیم، مغلوب خواهیم شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۳
0
0
خدارو شکر شما همین الانشم مغلوب شدید،به امید سرنگونی شما تندروها
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->