فوت ۵ زائر ایرانی در عربستان سعودی (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درمورد رشته‌های جدید بازطراحی شده در شاخه کاردانش (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) آیا مصرف نوشابه برای بهبود اسهال و سوءهاضمه مفید است؟ افزایش کیفیت محصولات آرایشی ایرانی، راهی برای مقابله با قاچاق هشدار عربستان به زائران درباره افزایش دمای هوا حکمت‌کارت خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری شارژ شد +مبالغ نخستین عمل بیوپسی از ضایعات مغزی در مشهد انجام شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) هشدار جدی درباره عوارض مرگبار داروی «دراگون» برای افزایش وزن دانشگاه‌ها آماده اجرای طرح پزشکی خانواده هستند توله خرس گمشده حوالی پارک پردیسان است افزایش ویزیت، کاهش ویزا رکورد جدید جوجه‌آوری اردک مرمری در تالاب هورالعظیم ثبت شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۱ خرداد ۱۴۰۴) | سه‌شنبه، گرم‌ترین روز هفته جاری اختلال در امتحان نهایی نهمی‌ها | رمز فایل سؤالات اشتباه بود! درخواست از تامین اجتماعی برای سرعت عمل در پرداخت حقوق رانندگان بازنشسته دعوت سازمان نوسازی مدارس از مردم برای مشارکت در مدرسه‌سازی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس: ۳۰۰ هزار معلم بلاتکلیف داریم | تلاش کردیم ظلمی که در گزینش‌ها می‌شد را جبران کنیم ۹ کشتارگاه غیرمجاز در مشهد پلمب شد | هشدار جدی دامپزشکی درباره شیوع تب کریمه کنگو در عید قربان ۲ سامانه برای رصد پروژه‌های مدرسه‌سازی راه‌اندازی شد ۳۱ درصد هر دام، ضایعات خطرناک | فاجعه چرخش بیماری با کشتار خانگی در عید قربان یک کشته و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی پراید در بزرگراه شهید چراغچی مشهد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) گزارش میدانی از وضعیت مصرف انرژی در برخی ادارات مشهد | صرفه جویی نصفه‌نیمه! ۲۰ قاضی فعال در مدارس مشهد فعالیت ۱۷ ناظر ذبح شرعی در کشتارگاه‌های مشهد هم‌زمان با عید قربان ۱۴۰۴ ساعت فعالیت ادارات سیستان به‌دلیل طوفان تغییر کرد (۱۱ خردادماه ۱۴۰۴) قربانیان خاموش قاتلان پرهیاهو آموزش ناعادلانه موجب از دست رفتن فرصت یک نسل می‌شود
سرخط خبرها

نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد

  • کد خبر: ۳۰۶۷۷۹
  • ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۷
نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد
نشست علمی و نخبگانی «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی از نگاه فقهی و حقوقی» در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست علمی و نخبگانی «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی از نگاه فقهی و حقوقی، عصر امروز (۲ دیماه) با حضور جمعی از مسئولان و کارشناسان حقوقی توسط سازمان بسیج حقوقدانان استان خراسان رضوی و به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد.

در ابتدای این نشست، «اسماعیل رحمانی» معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی و «موسی الرضا حاجی بگلو» رئیس شورای عالی استان‌های کشور و سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد و حجت الاسلام «مهدی بیاتی» دبیر سابق قرارگاه زیست عفیفانه شورای فرهنگ عمومی کشور مطالبی در خصوص قانون حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب بیان کردند.

بی قانونی موجب نابودی جامعه می‌شود

در ادامه، «سید محمود بدیعی خیرآبادی» حقوقدان و مدرس دانشگاه نیز ضمن بیان نکاتی درباره نقش عفاق و حجاب و حیا در استحکام خانواده گفت: مسئله حجاب اصلا مربوط به اسلام نیست و ادیان پیش از اسلام هم بر این موضوع تاکید داشتند. حتی سختگیری‌های ادیان پیش از اسلام بسیار بیشتر بوده است. آنها با شدت بسیار بیشتر به موضوع عفاف و حجاب وارد شدند، اما آن را رها کردند. اما ما به این افتخار می‌کنیم که در اسلام، پای عفاف و حجاب محکمتر است.

وی افزود: امروز حتی مردم جوامع غربی هم از بی بند و باری راضی نیستند و به این رسیده‌اند که در این مسائل باید قید و بند وجود داشته باشد و قوانینی درباره پوشش وضع کرده‌اند.

بدیعی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که بی قانونی موجب بی نظمی و در نهایت نابودی جامعه می‌شود، افزود: قانون عفاف و ججاب، نواقصی هم دارد که باید برطرف شود. اما قاعده‌مند شدن باید از جایی اجرا شود. ما نسل فعلی را فدای بی برنامگی کرده‌ایم.

قانونگذار باید زیست اجتماعی را منظم کند

حجت الاسلام «محمدمهدی لطیفی سیدآبادی» پژوهشگر حقوقی نیز در این نشست گفت: اگر کار‌های فرهنگی ما پاسخگو نبوده، آیا باید موضوع را رها کنیم؟ اگر آموزش و پرورش وظیفه خود را انجام نداده، قانونگذاری که باید به زیست اجتماعی نظم ببخشد نباید کاری انجام دهد؟

وی افزود: در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: اگر در مواردی مانند کلینیک ترک بی حجابی، در نامگذاری آن کج سلیقگی صورت گرفته، آیا ماهیت آن موضوع نادرستی است؟ این موضوع در حقیقت یک اقدام تامینی تربیتی است.

حجت الاسلام لطیفی در پاسخ بعضی افراد که بیان می‌کنند قانون عفاف و حجاب مردم را از دین دور می‌کند و موجب تجری و سرکشی می‌شود، خاطرنشان کرد: مگر خود بی حجابی پیامد‌های سیاسی، امنیتی و اجتماعی ندارد؟ شما چه راهکاری پیشنهاد می‌کنید؟

اقناع افکار عمومی با بهره گیری از رسانه ممکن است

«نرجس توکلی افشار» عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد نیز در این نشست با بیان نکاتی درباره نسبت حجاب، حقوق بشر و حقوق شهروندی گفت: باید توجه کنیم که اقناع اذهان عمومی، جز با استفاده از رسانه‌ها ممکن نیست.

وی افزود: اگر رسانه ما اقناع محور شود که البته کاری دشوار است، بسیاری از مشکلات برطرف می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->