انتشار اوراق تبعی بیمه‌ای برای اشخاص حقیقی و اوراق تبعی تأمین مالی (۱۷تیر۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | رشد پژو ۲۰۷ دنده‌ای تا محدوده ۱.۲ میلیارد تومان قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | رشد شدید قیمت‌ها با حضور معاون استاندار خراسان رضوی، ایجاد مناطق آزاد مشترک در مرز‌های خراسان رضوی با افغانستان و ترکمنستان بررسی شد قیمت دینار عراق همچنان روندی کاهشی دارد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) ثبت سفارشات جدید واردات شکر از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود بررسی قیمت امروز گوشت قرمز و مرغ در مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی و خورشتی چقدر قیمت دارد؟ ریزش دوباره بورس پس از فقط یک روز مثبت | افت شدید ارزش معاملات (۱۷ تیر ۱۴۰۴) برگزاری نمایشگاه انرژی‌های تجدیدپذیر و بهینه‌سازی مصرف برق، برای اولین بار در مشهد فرودگاه مشهد رکورددار بازگشت حجاج | خدمت‌رسانی به بیش از ۱۵ هزار زائر در ۹ روز ۸۵ درصد جمعیت خراسان رضوی زیر چتر کالابرگ هستند بازدید میدانی از بازار گوشت و  مرغ مشهد | قیمت گوشت قرمز در مرز یک میلیون تومان! آیا اعتبار کالابرگ الکترونیک ویژه دهک‌های اول تا هفتم، ماهانه شارژ خواهد شد؟ ریزش قیمت طلا و سکه در مشهد | سکه ۳ میلیون تومان ارزان‌تر شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) افزایش ۴۵ درصدی بهره‌وری زادوولد دام عشایر با اجرای طرح‌های اصلاح نژاد نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | دلار کانال ۹۰ هزار تومان را از دست داد تعادل به بازار برنج می‌رسد خبر پرداخت کالابرگ برای دهک‌های چهارم تا هفتم صحت ندارد انجام پرواز می‌تواند جایگزین مبالغ بلیت‌های ابطال‌شده بشود تاثیر رانندگی اقتصادی روی طول عمر لنت ترمز خرید تضمینی گندم به حدود ۵ میلیون تن رسید رکود دست از سر بازار مسکن برنداشته است دستورالعمل پرداخت خسارت افت قیمت خودرو بازنگری می‌شود مدیر دفتر توزیع برق شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی: در سال ۱۴۰۴، در بخش خانگی باید ۳۱ مگاوات به شبکه تجدیدپذیر متصل شود قیمت جدید محصولات هایما اعلام شد (تیرماه ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۷ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از حرکت بازماند قیمت امروز میوه و صیفی‌جات اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | کرفس در میادین تره‌بار مشهد کیلویی چند؟ تمدید پرداخت تسهیلات تکلیفی تا پایان تیر ماه ۱۴۰۴ آیا افزایش دامنه‌ نوسان صندوق‌های اهرمی‌ باعث جذابیت آن‌ها خواهد شد؟
سرخط خبرها

واردات ۶۰هزار تن برنج تقلبی

  • کد خبر: ۳۰۷۰۰۳
  • ۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۸
واردات ۶۰هزار تن برنج تقلبی
شرکت جاهد وابسته به وزارت جهاد کشاورزی ۶۰هزار تن برنج ۱۱۲۱ هندی وارد کرده است، ولی طبق اعلام وزارت جهاد کشاورزی این برنج دارای ناخالصی است و قیمت واقعی برنج با پولی که پرداخت شده، چند میلیون یورو اختلاف دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، شرکت جاهد به‌عنوان یکی از شرکت‌های مؤسسه جهاد استقلال وابسته به وزارت جهاد کشاورزی اقدام به واردات یک محموله ۶۰ هزارتنی برنج هندی ۱۱۲۱ با ارز ترجیحی ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان کرده است، اما بر اساس اعلام وزارت جهاد کشاورزی، فروشنده خارجی این برنج را با برنجی دیگر مخلوط کرده است.

وزارت جهاد کشاورزی درباره اینکه برنج ۱۱۲۱ هندی با چه‌برنجی مخلوط شده است، اظهارنظری نداشته است، اما اعلام شده است که گونه‌های دیگری از برنج که قیمت ارزان‌تری داشته است با این برنج مخلوط شده است.

با توجه به اینکه حجم برنج وارداتی ۶۰ هزار تن مطرح شده است و رقم بالایی به حساب می‌آید، اختلاط برنج در این محموله باعث ایجاد اختلاف چند میلیون یورویی می‌شود، اما با توجه به اینکه درصد اختلاط مشخص نیست، درباره رقم اختلاف به‌طور دقیق نمی‌توان صحبت کرد.

کریم اخوان رئیس انجمن واردکنندگان برنج ایران درباره این تخلف گفت: شرکت جاهد به‌عنوان یکی از شرکت‌های مؤسسه جهاد استقلال وابسته به وزارت جهاد کشاورزی در یکی دو سال اخیر اقدام به واردات برنج برای تأمین ذخایر شرکت بازرگانی دولتی کرده است.

وی افزود: این شرکت، محموله برنجی را که با یک شرکت هندی توافق کرده بود بیاورد، به‌درستی نتوانست وارد کند و فروشنده به‌جای برنج ۱۱۲۱، نوع‌های ارزان‌تری را با این برنج مخلوط کرده و به ایران تحویل داده است، البته این اقدام به‌معنی آلودگی این محموله برنج نیست.

رئیس انجمن واردکنندگان برنج ایران ادامه داد: یک شرکت آلمانی که نوع این برنج را بررسی کرده، تشخیص داده است که در برنج وارداتی شرکت جاهد ناخالصی وجود دارد.

وی درباره اینکه چه‌میزان از این برنج ناخالصی دارد، تصریح کرد: نمونه‌ای از این برنج را مشاهده کردم و به‌نظر می‌رسد که عمده آن غیر ۱۱۲۱ است، اما اینکه به‌طور دقیق چقدر ناخالصی دارد، نمی‌توانم اعلام کنم.

اخوان اکبری اظهار داشت: قیمت برنج وارداتی جهاد کشاورزی به‌طور معمول یک‌هزار و ۱۰ تا یک‌هزار و ۲۰ یورو در هر تن است، اما باری که تحویل داده شده است این ارزش را ندارد که با در نظر گرفتن وزن ۶۰ هزارتنی آن رقم بالای چند میلیون یورویی به حساب می‌آید.

وی ابراز کرد: پلیس امنیت اقتصادی به این موضوع ورود کرده و در حال بررسی این موضوع است.

وزارت جهاد کشاورزی: برنج وارداتی مخلوط شده بود

احمد خانی نوذری معاون بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی نیز در این ارتباط گفت: طبق قرارداد برنج ۱۱۲۱ هندی خریداری شده است، اما فروشنده این محصول را با یک برنج دیگر مخلوط کرده است؛ این یک بحث تجاری است و باید حل‌وفصل شود.

خانی نوذری با یادآوری اینکه این محموله توسط شرکت جاهد به‌عنوان یکی از شرکت‌های مؤسسه جهاد استقلال وابسته به وزارت جهاد کشاورزی تأمین شده است و آنان باید پاسخگو باشند، گفت: شرکت بازرگانی دولتی ایران متولی ذخایر استراتژیک کشور است که برنج مربوط به ذخایر توسط همین شرکت تأمین و وارد می‌شود.

معاون بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی افزود: خرید‌های مؤسسه جهاد استقلال فارغ از ذخایر شرکت بازرگانی دولتی است و در حوزه کالا‌های کشاورزی به شرکت‌های بازرگانی دولتی ایران و پشتیبانی امور دام کمک می‌کند.

سازمان غذا و دارو و استاندارد سلامت این محصول را تأیید کرده‌اند، اما درباره اختلاط درباره برنج وارداتی قبل از ورود به کشور توجهی نداشته‌اند که لازم است در زمان واردات برنج به این موضوع نیز توجه شود تا منجر به هدررفت منابع بیت‌المال و پرداخت پول اضافه برای واردات نشود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->