ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور بیانیه حزب الله در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به سوریه| حزب‌الله: صهیونیست‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند برگزاری مزایده واگذاری فضا‌های زیر پل عابر پیاده و محل استقرار کافه‌ون‌ها در مشهد پیش بینی قیمت دلار و طلا (پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش تعرفه واردات خودرو + جدول (۲۵ تیر ۱۴۰۴) افت شدید خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) | چانگان ۲ میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان شد آرامش در بازار خودرو‌های داخلی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت خرید بیش از ۳۳۵ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان خراسان رضوی وزیر کار: منابع برای پرداخت کالابرگ ۴ دهک به خزانه ارسال شد | امیدواریم کالابرگ هرچه سریع‌تر پرداخت شود راهکار‌هایی برای اصلاح قبض برق و ثبت اطلاعات مشترکان تهرانی تأکید کارگروه تنظیم بازار خراسان رضوی بر استمرار ثبات در تأمین و توزیع کالا‌های اساسی دینار عراق در آستانه اربعین حسینی چقدر است؟ (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول استاندار خراسان رضوی: «احداث نیروگاه تجدیدپذیر دولتی» نمونه موفقی از همگرایی برای رفع ناترازی‌هاست تحلیل بازار میلگرد اصفهان و وضعیت قیمت در مقایسه با رقبا چراغ سبز بورس در چهارمین هفته تیرماه روشن ماند | زنجیره فرار پول‌های حقیقی از بازار بالاخره شکسته شد (۲۵ تیر ۱۴۰۴) رشد ۴۴ درصدی حق‌بیمه در بهار ۱۴۰۴ | عملکرد شرکت‌بیمه در بخش پرداخت خسارت چگونه بوده است؟ میزان رشد اقتصادی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد | کدام بخش‌ها بیشترین سهم را داشتند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار بازار آزاد چند؟ قیمت روغن ۲۵ درصد افزایش یافت | تعادل بازار روغن تا ۲۰ روز آینده ترفند برخی شرکت ها برای فروش روغن به بنکداران و تشدید گرانی در بازار | روغن به شرط خرید کالاهای دیگر! بررسی ابزار‌های نوین مالی در کمیته فقهی بورس خودروسازان به معاون اول رئیس‌جمهور نامه نوشتند | انتقاد خودروسازان از استناد‌های غیرقانونی وزارت صمت در اصلاح قیمت خودرو طلا امروز در مشهد چند قیمت خورد؟ (۲۵ تیر ۱۴۰۴) خرید تضمینی گندم در شهرستان مشهد از مرز ۵۸ هزار تن گذشت (۲۵ تیر ۱۴۰۴) مکانیسم ماشه روند قیمت دلار را تغییر داد (۲۵ تیر ۱۴۰۴) افزایش مستمری‌ها از تیرماه ۱۴۰۴، فرصتی برای بیمه‌شدگان صندوق کشاورزان، روستائیان و عشایر خراسان رضوی نظام بانکی در پرداخت تسهیلات تکلیفی به مشاغل خانگی کم‌کاری می‌کند فراخوان وزارت صمت برای متقاضیان واردات خودرو‌های کارکرده منتشر شد + جزئیات قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۵ تیر ۱۴۰۴) | یک کیلو سیب‌زمینی چند؟
سرخط خبرها

توزیع گوشت قرمز رایگان برای خانواده‌های کم برخوردار + جزئیات

  • کد خبر: ۳۰۷۳۵۱
  • ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۶
توزیع گوشت قرمز رایگان برای خانواده‌های کم برخوردار + جزئیات
طی روز‌های گذشته گوشت گوسفندی گرم دولتی توزیع شد. ارزش هر بسته گوشت قرمز بیش از یک میلیون تومان بود که به صورت رایگان به برخی از خانوار‌های ایرانی اهدا شده بود.

به گزارش شهرآرانیوز، چند روز پیش مدیر کل کمیته امداد استان قم اعلام کرد که چهار و نیم تن گوشت گوسفندی، به صورت ۳ هزار بسته بین خانواده‌های کم برخوردار تحت حمایت این نهاد توزیع شده است. ارزش هر بسته گوشت قرمز بیش از یک میلیون تومان بود که به صورت رایگان توزیع شده بود.

این خبر باعث واکنش‌های زیادی در افکار عمومی شده و بسیاری از مردم خواستار اجرای این طرح در دیگر استان‌ها بودند. در پی این واکنش‌ها و با بررسی‌های انجام شده، مشخص شد که در سال ۱۴۰۳ توزیع گوشت قرمز رایگان در بسیاری از استان‌های کشور انجام شده است.

سابقه توزیع گوشت قرمز در دیگر استان‌ها

کمیته امداد امام خمینی (ره) در ۲۳ خرداد ۱۴۰۳، از توزیع ۱۸ تن گوشت گرم به خانواده‌های نیازمند در سراسر کشور خبر داد. استان‌های مختلف کشور از جمله خراسان رضوی، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، اردبیل، و سایر استان‌ها در سال جاری شاهد توزیع گوشت قرمز در میان خانواده‌های نیازمند بوده‌اند. کمیته امداد امام خمینی (ره) با همکاری مراکز نیکوکاری مختلف و خیرین، توزیع گوشت‌های گرم قربانی را به صورت مستمر در سطح کشور ادامه می‌دهد.

توزیع گوشت قرمز رایگان در استان فارس

در تاریخ ۸ آذر ۱۴۰۳، بیش از ۵ تن گوشت گرم میان خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد استان فارس توزیع شد. مدیرکل کمیته امداد فارس با اشاره به همکاری مرکز نیکوکاری «سمت خدا»، گفت: سه هزار بسته گوشت نذری به ارزش تقریبی ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان میان نیازمندان استان توزیع شد. این بسته‌ها به‌ویژه در اختیار زنان سرپرست خانوار، یتیمان، و سالمندان قرار گرفت.

توزیع گوشت قرمز رایگان در استان خراسان رضوی

در تاریخ ۴ تیر ۱۴۰۳، در شهرستان جوین خراسان رضوی، ۲۶ رأس گوسفند برای توزیع بین مددجویان قربانی شد و ۴۹۰ کیلوگرم گوشت به ارزش ۲۹۴ میلیون تومان به دست خانواده‌های نیازمند رسید.

همچنین در تاریخ ۲۲ تیر ۱۴۰۳، در شهرستان جوین و دیگر شهرستان‌ها خراسان رضوی، ۳ هزار بسته گوشت نذری بین نیازمندان توزیع شد. این بسته‌ها در شهرستان‌های مختلف خراسان رضوی به ویژه در مناطق محروم ارسال شد.

توزیع گوشت قرمز رایگان در استان بندرعباس

در تاریخ ۱۲ تیر ۱۴۰۳، کمیته امداد استان هرمزگان ۵ تن گوشت گوسفندی توزیع کرد. این گوشت‌ها به ارزش ۲ میلیارد تومان در بین نیازمندان استان به ویژه در بندرعباس توزیع شد.

توزیع گوشت قرمز رایگان در استان آذربایجان شرقی

در تاریخ ۱۲ تیر ۱۴۰۳، کمیته امداد استان آذربایجان شرقی، ۴ تن گوشت گرم توزیع کرد. این گوشت‌ها بین خانوار‌های تحت حمایت و نیازمند در شهرستان‌های مختلف استان توزیع شد.

توزیع گوشت قرمز رایگان در استان لرستان

در تاریخ ۱۲ تیر ۱۴۰۳، ۳ تن گوشت قرمز بین خانوار‌های تحت پوشش کمیته امداد استان لرستان توزیع شد. این گوشت‌ها با کمک نیکوکاران و در قالب نذورات قربانی در این استان توزیع گردید.

توزیع گوشت قرمز رایگان در استان چهارمحال و بختیاری

در تاریخ ۲۵ خرداد ۱۴۰۳، کمیته امداد استان چهارمحال و بختیاری ۳ هزار بسته گوشت نذری بین نیازمندان توزیع کرد. این بسته‌ها به ارزش ۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان تهیه و به خانوار‌های پرجمعیت و ساکن مناطق محروم داده شد.

همچنین در تاریخ ۴ دی ۱۴۰۳، کمیته امداد استان چهارمحال و بختیاری دوباره ۲ تن گوشت به ارزش ۶۰۰ میلیون تومان بین نیازمندان توزیع کرد. این گوشت‌ها به مددجویان و خانواده‌های پرجمعیت داده شد.

توزیع گوشت قرمز رایگان در استان آذربایجان غربی

در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۳ تن گوشت قرمز در استان آذربایجان غربی توزیع شد. این گوشت‌ها به نیازمندان شهرستان‌های مختلف استان ارسال شد.

توزیع گوشت قرمز رایگان در استان اردبیل

در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۸۹۱ کیلوگرم گوشت قربانی توسط مردم نیکوکار اردبیل به کمیته امداد اهدا و میان نیازمندان توزیع شد. معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد اردبیل از ۲۲۰ پایگاه جمع‌آوری کمک‌های مردمی در این استان خبر داد که گوشت قربانی به‌ویژه به خانواده‌های تحت حمایت این نهاد در مناطق محروم و نیازمند توزیع گردید.

توزیع گوشت قرمز رایگان در استان اصفهان

در تاریخ ۲۸ خرداد ۱۴۰۳، کمیته امداد شهرستان نائین استان اصفهان ۶ تن گوشت گوسفندی را به مددجویان تحت حمایت خود توزیع کرد. این توزیع در قالب نذورات قربانی انجام شده بود و به ارزش بیش از ۴ میلیارد تومان بین ۲ هزار خانوار تحت پوشش کمیته امداد توزیع شد. هر خانوار به طور متوسط سه کیلوگرم گوشت دریافت کرد.

توزیع گوشت قرمز رایگان در استان خراسان رضوی

در تاریخ ۲۹ خرداد ۱۴۰۳، مردم خراسان رضوی ۱۵۰۰ رأس دام به کمیته امداد اهدا کردند. مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی در این خصوص اعلام کرد که به‌طور نمادین در سطح استان، ۱۵۰۰ رأس دام زنده ذبح شده و گوشت حاصل از آن طبق دستورالعمل‌های بهداشتی میان خانواده‌های نیازمند توزیع گردید. در ادامه، پیش‌بینی می‌شود که تا پایان سال، بالغ بر ۵۰۰۰ رأس دام به این منظور اهدا و ذبح شوند. همچنین در شهرستان باخرز، ۱۰ رأس دام سبک ذبح و ۳۶۰ بسته گوشت بین مددجویان توزیع گردید.

توزیع گوشت قرمز رایگان در استان ایلام

در تاریخ ۲۹ خرداد ۱۴۰۳، ۱۳۰۰ کیلوگرم گوشت قرمز در شهرستان چرداول ایلام بین مددجویان توزیع شد. این گوشت‌ها با مشارکت ۶۲ رأس دام سبک و سنگین از سوی خیرین جمع‌آوری و در اختیار خانواده‌های نیازمند قرار گرفت.

توزیع گوشت قرمز رایگان در استان سمنان

در تاریخ ۲۹ خرداد ۱۴۰۳، کمیته امداد استان سمنان اقدام به ذبح ۲۰ رأس گاو، دو نفر شتر و هزار رأس گوسفند برای توزیع گوشت قربانی میان خانواده‌های نیازمند کرد. مدیرکل کمیته امداد سمنان گفت که گوشت‌های قربانی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و اولویت‌بندی میان مددجویان توزیع خواهد شد.

توزیع گوشت قرمز رایگان در استان مازندران

در تاریخ ۲۹ خرداد ۱۴۰۳، کمیته امداد استان مازندران نیز به‌مناسبت عید سعید قربان، تعداد ۱۲۰۰ بسته گوشت قربانی را میان خانواده‌های نیازمند توزیع کرد. رئیس کمیته امداد شهرستان محمودآباد در این خصوص گفت که با مشارکت خیرین، ۶۰ رأس گوسفند و یک رأس گاو ذبح شده و گوشت آنها میان خانواده‌های تحت پوشش توزیع شد.

توزیع گوشت قرمز رایگان در استان قزوین

در تاریخ ۵ خرداد ۱۴۰۳، ۴۵۰۰ کیلوگرم گوشت قربانی بین خانواده‌های نیازمند استان قزوین توزیع شد. این گوشت‌ها در قالب ۳۰۰۰ بسته یک و نیم کیلوگرمی توزیع شده و ارزش آن به حدود ۲۴ میلیارد ریال می‌رسید.

توزیع گوشت قرمز رایگان در استان کهگیلویه و بویراحمد

در تاریخ ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۴۵۰۰ کیلوگرم گوشت قرمز بین مددجویان کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد توزیع شد. این توزیع شامل ۳۰۰۰ بسته یک و نیم کیلوگرمی گوشت قرمز بود که ارزش آن به حدود ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان می‌رسید. بسته‌های گوشت میان مددجویان مناطق محروم‌تر استان و با اولویت به زنان سرپرست خانوار، یتیمان و سالمندان توزیع شد.

منبع: اقتصادآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->