مجید جعفری در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: این میزان تولید گوشت قرمز در استان در مقایسه با مدت مشابه پارسال که ۶۲ هزار و ۲۴۹ تن ثبت شده، افزایش یافته است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه همچنین این استان رتبه سوم کشور در تولید شیر را در اختیار دارد، افزود: در ۹ ماه گذشته از سال جاری، ۸۰۰ هزار تن شیر در استان تولید شده است.
جعفری بیان کرد: میزان تولید شیر در مدت مشابه سال گذشته، ۸۲۵ هزار تن بوده است.
این مسئول اظهار کرد: در کنار تأمین نیاز مردم استان به شیر، بخشی از تولید روزانه شیر در استان، تحویل کارخانههای لبنی و بخش اندکی برای فراوری به دیگر استانها ارسال میشود.