به گزارش شهرآرانیوز، رحیم دبیری با بیان اینکه مشهد به عنوان پایتخت معنوی کشور، جایگاه ویژهای دارد، اظهار کرد: همچنین بهواسطه وجود بارگاه ملکوتی ثامنالحجج(ع)، نگاه ویژه بینالمللی به این شهر میشود؛ بنابراین جای چنین رویدادی در این شهر خالی بود.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد مشهد و داور کارگروه علمی و فناوری رویداد نشان مشهدالرضا(ع) بیان کرد: خوشبختانه از سال قبل، رویداد نشان مشهدالرضا(ع) کار خود را در ابعاد مختلف شروع کرد. به نظر میرسد با وجود افراد فرهیخته و نخبه در بخش علمی و فناوری که سرآمدان استان و کشور هستند، این رخداد گام مؤثری در مسیر معرفی ظرفیتهای علمی و فناوری این شهر مقدس باشد.
وی افزود: برگزاری این رویداد در اولین گام خود که در سال گذشته برداشته شد، اثرگذاری مناسبی داشت. تصور میکنم هرچه زمان بگذرد و چهرههای شاخصتری در این رویداد حضور یابند، ادامه فعالیت بهتر و قویتر هم خواهد شد.
این داور رویداد نشان مشهدالرضا(ع) با تأکید بر انتخاب مناسب نامزدها، عنوان کرد: شاخص ما برای انتخاب برترینها، اثرگذاری آنها در سطح شهر، استان و کشور است؛ زیرا باید نقش اختراع و ابتکار آنها را در اقتصاد کشور بررسی کنیم و تأثیرگذاریشان را در محافل بینالمللی ببینیم. البته افراد هرچه جوانتر باشند، امتیاز بیشتری دریافت میکنند.
دبیری افزود: به نظر من شهری با مختصات مشهد، به رخدادی مثل رویداد نشان مشهدالرضا(ع) نیاز داشت. باید کوشش شود از همه ظرفیتهای مردمی و نخبگانی برای پربارکردن این جمع علمی استفاده شود.