همتی: دولت چهاردهم مصمم به حذف رانت و کاهش کسری بودجه است توضیحات وزیر صنعت درباره افزایش قیمت خودرو‌های ایرانی سه واحد صنفی در مشهد پلمب شدند (۲ آذر ۱۴۰۳) افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد + ویدئو یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد رفع موانع مالی خراسان رضوی در انتظار تصمیمات کمیسیون هماهنگی بانک‌ها هیچ ردیفی در بودجه برای افزایش یارانه‌ها پیش‌بینی نشده است | دهک‌بندی‌ها هر ۶ ماه یک‌بار گاز ادارات و اماکن عمومی پرمصرف تهران قطع خواهد شد
سرخط خبرها

سهم بالای قاچاق در بازار پوشاک خارجی

  • کد خبر: ۳۰۸۷۸
  • ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۹
سهم بالای قاچاق در بازار پوشاک خارجی
کرونا باعث شده مبارزه با پوشاک قاچاق در سطح عرضه کمتر شود، درحالیکه ۹۵ درصد پوشاک وارداتی در بازار شناسه کالا ندارد و قاچاق محسوب می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سعید جلالی قدیری با اشاره به ممنوعیت واردات در دو سال گذشته، اظهار کرد: البته تولیدکنندگان معتقدند واردات با موازین قانونی و مشخص بودن منشا، مبدا و برند آن ایرادی ندارد و منجر به ایجاد فضای رقابتی می‌شود.

 

اما به گفته وی یکی از شکل‌های واردات پوشاک که تولیدکنندگان داخلی از رقابت با آن باز می‌مانند،‌ واردات کالای استوک است. به‌طوری‌که پوشاکی که فصل آن تمام شده و اصطلاحا استوک نامیده می‌شوند به قیمت هر کیلو یک دلار خریده می‌شود و به طور تخمینی می‌توان گفت که چهار تیشرت حدود یک دلار و هر کدام حدود ۱۰ هزار تومان قیمت دارند و هیچ تولیدکننده‌ای قادر به رقابت با این ارقام نیست.

 

جلالی قدیری با بیان اینکه امکان این حجم از واردات به صورت زیرزمینی و کولبری وجود ندارد، تصریح کرد: واردکنندگانی که علاقه دارند در بازار ایران کارکنند موظف هستند با تولیدکنندگان ایرانی قرارداد ببندد که معادل ۲۰ درصد وارداتشان را آن‌ها در کشور تولید کنند. بخشی از کسانی که با تولیدکننده داخل همکاری می‌کنند شناسه کالا دریافت می‌کنند، اما هرکالایی که شناسه نداشته باشد قاچاق محسوب می‌شود که حجم بسیار زیادی از بازار را تشکیل می‌دهد،‌ به‌طوری‌که می‌توان گفت ۹۵ درصد پوشاک خارجی در بازار شناسه کالا ندارد.

 

دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران با اشاره به لزوم اجرای طرح مقابله با کالای قاچاق در سطح عرضه، ‌تصریح کرد: شیوع ویروس کرونا باعث کمرنگ شدن مباحث مربوط به مبارزه با قاچاق شد و طی ماه‌های گذشته نیرو و انرژی واحدهای اجرایی صرف مقابله با این ویروس شده است.

 

وی با بیان اینکه یکی از مطالبات تولیدکنندگان اجرای مرحله به مرحله طرح شناسه کالا ذیل ماده ۱۳ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز است، تصریح کرد: جلسات مربوط به اجرای این طرح بیش از شش ماه است برگزار نشده اما باید توجه کنیم که شرایط همیشه به این شکل نخواهد ماند و کشور باید برای روزهایی که تجارت به حالت عادی برمی‌گردد آماده شود تا قاچاق کشور را تحت تاثیر قرار ندهد.

 

ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز دو سال پیش اعلام کرد که از ابتدای دی‌ماه سال ۱۳۹۷، با هماهنگی دستگاه‌های مختلف با تمام فروشندگان برندهای بدون مجوز رسمی پوشاک، برخورد قاطع می‌شود.

 

اما مرداد ماه سال گذشته، حدود هفت ماه بعد از آغاز اجرای این طرح، مجید نامی، عضو هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران، گفت که "مبارزه با قاچاق پوشاک در سطح عرضه با صدور اخطار کتبی به شکلی که در سال گذشته اجرا می‌شد، تقریباً متوقف شده است". حالا هم به نظر می‌رسد شیوع ویروس کرونا مانع از سرگیری اجرای این طرح شده است.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->