مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مسابقات تنیس جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان کشور در مشهد از فردا (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) حذف مرادمند و نیک نفس از استقلال! نارضایتی هواداران استقلال از عملکرد جویباری قایدی ۳ هفته دور از میادین دعوت از ۲۸ بازیکن به سومین اردوی تیم ملی فوتبال بانوان تاج: از وضعیت فعلی داوری راضی نیستم رامین رضاییان با استقلال تمدید خواهد کرد؟ والیبال ایران قهرمان جام کاوا شد مذاکرات استقلال با گولیسیانی مثبت است النصر به دنبال هم بازی طارمی
سرخط خبرها

لیورپول برای ماندن آرنولد به سیم آخر زد

  • کد خبر: ۳۰۹۰۲۶
  • ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۵
لیورپول برای ماندن آرنولد به سیم آخر زد
لیورپول قرارداد هنگفتی به ارزش ۷۸ میلیون پوند به ترنت الکساندر آرنولد پیشنهاد می‌کند تا مانع از جدایی این ستاره در تابستان آینده شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ لیورپولی‌ها در بحبوحه علاقه شدید رئال مادرید به جذب آرنولد در تابستان آینده، به سیم آخر زده و پیشنهاد تمدید با حقوقی هنگفت را به این بازیکن ارایه کرده‌اند. در آخرین پیشنهاد لیورپول به آرنولد، حقوق هفتگی این ستاره ۲۶ ساله به ۳۰۰ هزار پوند در هفته افزایش پیدا می‌کند. با این حال آنفیلیدی‌ها کار ساده‌ای برای راضی کردن بازیکن خود برای تمدید ندارند، چون رئال آماده است تا حقوقی مشابه را به این بازیکن پرداخت کند. همچنین اگر آرنولد در تابستان آینده به عنوان بازیکن آزاد راهی مادرید شود، پاداش قابل توجهی هم به دلیل انتقال رایگان به مادرید، از این غول اسپانیایی دریافت خواهد کرد.

شرایط به وجود آمده حالا ستاره انگلیسی را در دوراهی سختی قرار داده است. در یک طرف لیورپول، باشگاه کودکی او قرار دارد، جایی که او در آن رشد کرده و به یک ستاره بزرگ در دنیای فوتبال تبدیل شد و همچنان مورد علاقه هواداران است. ماندن این فرصت را برای او فراهم می‌کند تا میراث خود را به عنوان یک اسطوره تثبیت کند و با توجه به پیشنهاد تمدید تازه، در حالی که ۷۸ میلیون پوند، یعنی چیزی در حدود ۹۷ میلیون دلار هم در طول قرارداد جدید با این باشگاه به دست آورد. در طرف دیگر رئال مادرید، یکی از معتبرترین باشگاه‌های جهان است که جذابیت کسب قهرمانی‌های زیاد در اروپا و فرصتی برای بازی در کنار دوست نزدیکش، یعنی جود بلینگهام را ارائه می‌دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->