اعلام ساعت کاری ادارات از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ قیمت سکه از ۱۰۲ میلیون تومان عبور کرد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) افزایش مصرف بنزین در کشور | آیا بنزین گران می‌شود؟ مشهد، دومین مصرف‌کننده سوخت هوایی در کشور | افزایش جایگاه‌های عرضه سوخت در مشهد افزایش مصرف بنزین کشور به ۱۴۴ میلیون لیتر در نوروز ۱۴۰۴ بورس در آخرین روز کاری در تعطیلات نوروزی گل کاشت | رشد بیش از ۳۲ هزار واحدی شاخص کل (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) حداقل حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۴ مشخص شد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) | دلار از نیمه کانال ۱۰۴ هزار تومان فراتر رفت نرخ طلا در مشهد کاهش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نظر هوش مصنوعی در خصوص اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۴ موافقت بانک مرکزی با افزایش سقف وام مسکن افزایش ۵ درصدی مصرف بنزین در خراسان‌رضوی طی تعطیلات نوروزی تا امروز (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| بازار صعودی می‌ماند؟ برگزاری نماز باشکوه عید سعید فطر در گلزار شهدای بهشت رضا‌(ع) مشهد مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی همزمان با عید فطر آغاز می‌شود (۹ فروردین ۱۴۰۴) مشهد دارنده نخستین گواهی «شهر دوستدار آب» ایران از یونسکو | تنش آبی همچنان در مشهد ادامه دارد قیمت بلیت پرواز تهران به مشهد در آستانه عید سعید فطر و روز طبیعت ۱۴۰۴ اعلام حمایت وزارت اقتصاد از بورس در ۱۴۰۴ وزیر نفت: مصرف روزانه بنزین در سفر‌های نوروزی ۸ درصد رشد داشته است زمان معاملات صندوق‌های طلا افزایش می‌یابد + جزئیات دردسرهای متری‌فروشی مسکن از عدم قانون تا نبود تضمین سکه از ۱۰۰ میلیون تومان عبور کرد (۹ فروردین ۱۴۰۴) تردید در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۹ فروردین ۱۴۰۴) احتمال تداوم اجرای طرح کالابرگ | استقبال ۵۴ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیکی قیمت جهانی طلا در مدار صعود (۹ فروردین ۱۴۰۴) خبر مهم برای سهامداران | افزایش دامنه نوسان در دستور کار مدیران بورسی قیمت دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۹ فروردین ۱۴۰۴) | دلار در نیمه کانال ۱۰۴ هزار تومان
سرخط خبرها

قالیبافان چگونه از مستمری بازنشستگی و ازکارافتادگی بهره‌مند می‌شوند؟

  • کد خبر: ۳۰۹۳۶۵
  • ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۱
قالیبافان چگونه از مستمری بازنشستگی و ازکارافتادگی بهره‌مند می‌شوند؟
مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های فرش دستباف بر لزوم فراهم‌کردن زیرساخت‌های لازم جهت فراوری مواد اولیه فرش تأکید کرد و گفت: قالیبافان از طریق بیمه صندوق روستاییان و عشایر می‌توانند در آینده از مستمری بازنشستگی و ازکارافتادگی بهره‌مند شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالله بهرامی بیمه قالیبافان و تامین مواد اولیه بافت فرش با نرخ ارز آزاد را از جمله مشکلات قالیبافان عنوان کرد و گفت: متاسفانه به دلیل اختلاف نرخ ارز در داخل و خارج، بیشتر بافندگان فرش دچار مشکل هستند؛ به نحوی که قیمت مواد اولیه تولید فرش افزایش یافته و این موضوع روی قیمت تمام شده فرش تاثیر می‌گذارد، در نتیجه قدرت رقابت‌پذیری تولید فرش به تدریج کاهش پیدا می‌کند.

وی تصریح کرد: علیرغم آنکه کشور ما جزو بزرگترین صادکنندگان ابریشم و پشم در جهان است، اما در سال‌های اخیر بیشتر به واردات روی آورده‌ایم و سالانه چند تن ابریشم وارد کشور می‌شود از این رو لازم است زیرساخت‌های لازم برای فرآوری مواد اولیه فرش فراهم شود.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های فرش دستباف به بیمه قالیبافان نیز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر تنها راه برای بهره‌مندی قالیبافان از مزایای بیمه، صندوق روستاییان و عشایر است. متاسفانه بخشی از بافندگان قادر به پرداخت حق بیمه خویش فرمایی نیستند و از طرفی به دلیل نبود منابع کافی، امکان بیمه قالیبافان در تامین اجتماعی وجود ندارد، به همین دلیل بیمه اجتماعی صندوق روستاییان و عشایر برای قالیبافان بهتر و مناسب‌تر است و این صندوق، ظرفیت جذب افراد بیشتر را دارد.

به گفته بهرامی در صندوق روستاییان و عشایر ۷۰ درصد حق بیمه توسط دولت و ۳۰ درصد توسط بافنده پرداخت می‌شود و قالیبافان می‌توانند از مستمری بازنشستگی و از کارافتادگی بهره‌مند شوند.

وی در عین حال درباره مزیت‌های شناسنامه‌دار کردن فرش توضیح داد: یکی از مزیت‌هایی که شناسنامه‌دار کردن فرش دارد این است که فرش ایرانی تنها به نام ایران صادر می‌شود و جلوی صادرات آن به نام دیگر کشور‌ها گرفته می‌شود.

به گفته مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های فرش دستباف، با این کار فرش کشور‌هایی مثل هند و افغانستان به نام فرش ایران در جهان عرضه نمی‌شود بلکه برند فرش ایرانی هویت و اصالت پیدا می‌کند و چنانچه دستخوش آسیب و حوادثی از قبیل آتش‌سوزی یا سرقت شد، می‌توان پیگیری کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->