آغاز برداشت گندم در ۱۴ هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان مشهد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) طلا در بازار مشهد ارزان شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ضرورت رفع ۲ مانع بزرگ پیش روی نهضت ملی مسکن واکنش‌های احتمالی بازار‌های مالی نسبت به آینده مذاکرات ایران و آمریکا چیست؟ | سرمایه گذاران در دو راهی تردید و امید تشریح پروژه‌های متعدد انتقال آب به مشهد | آب صنایع باید با پساب فاضلاب جایگزین شود قیمت طلای جهانی امروز (سه‌شنبه، ۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد معافیت حق بیمه سهم کارفرما مشمول چه کارگاه‌هایی می‌شود؟ + لیست کارگاه‌ها قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در تره‌بار (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) | ورود انبه با قیمت نجومی به بازار میوه مشهد قیمت زعفران کاهش یافت (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات بیشتر از «پیش‌فروش ارز» اعلام شد شهر کرمان تعطیل شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو| افشاگری رئیس بورس درباره علت ناتوانی خودروسازان در رفع زیان انباشته بازدهی مثبت ۴ ابزار مالی در بازار سرمایه در هفته دوم خرداد ۱۴۰۴ +جزئیات ویدئو| صحبت‌های وزیر اقتصاد پیشنهادی درباره بی‌ثباتی اقتصادی در ایران مصرف گاز در نیروگاه‌های برق به ۲۸۱ میلیون مترمکعب در روز رسید رشد ۴۳۳ میلیارد تومان ارزش صندوق‌های طلای بورسی در یک هفته مرکز پژوهش‌های مجلس: ۷۰ درصد بازار ایران در انحصار ۳ کشور است قطار سریع‌السیر تهران - قم - اصفهان تا پایان دولت چهاردهم افتتاح می‌شود قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) + جدول سقف افزایش اجاره‌بها در سال ۱۴۰۴ مشخص شد احتمال افزایش قیمت سیمان وجود دارد آیا روغن بار دیگر پرچم‌دار گرانی می‌شود؟ | وضعیت تولید و عرضه در بازار روغن چگونه است؟ موبایل آیفون ۱۶ در مشهد چند؟ (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) مرز ۳ میلیونی شاخص‌کل از دست رفت | ریزش ۴۶ هزار واحدی بورس (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) قیمت چند برابری نان سنگک و بربری در اسنپ‌فود و نانوایی‌ها + تصاویر قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) | دلار بازار آزاد چند؟ افزایش قیمت نان در تهران تکذیب شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) قیمت ارز دیجیتال در بازار امروز (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) | بیت‌کوین گارد صعودی گرفت بررسی قیمت برنج ایرانی و پاکستانی در مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جدیدترین پیش‌بینی از شاخص بورس در هفته آتی

  • کد خبر: ۳۰۹۴۳
  • ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۵
جدیدترین پیش‌بینی از شاخص بورس در هفته آتی
بازار بورس در هفته‌ای که گذشت یک روند منفی به مثبت را به لحاظ حجم معاملات و شاخص پشت سر گذاشت

به گزارش شهرآرانیوز، باتوجه به نوساناتی که در شاخص کل بورس در هفته‌ آخر خرداد ماه به وجود آمد و باعث التهاب در بازار بورس شد و خبر‌های حاکی از سری دوم عرضه صندوق ‌ای تی اف در بورس, طی این گزارش تحولات بازار سرمایه را بررسی کرده ایم؛

علی عباسی کارشناس بازار سرمایه در خصوص روند بازار بورس در هفته‌ گذشته اظهارکرد: بازار بورس در هفته‌ای که گذشت یک روند منفی به مثبت را به لحاظ حجم معاملات و شاخص پشت سر گذاشت این مسئله بدین معنا است که ما در این هفته رشد صعودی و نزولی بازار را یک جا مشاهده کردیم.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: نکته‌ای که در بازار بورس این هفته حائز اهمیت بود این است که همانند هفته‌های گذشته به طور متوالی روند مثبت یا منفی را تجربه نکردیم بلکه در بعضی از روز‌ها بازار سبز پوش بود و در روز‌های دیگر روند رو به رشد بازار تا حدودی اُفت می‌کرد. دلیل این امر این است که نخست بازار دارد به حالت تعادل خود دست می‌یابد و دوم این که سهام داران جدید به این منطق دست یافته اند که در کدام بازه‌ زمانی یک سهم راخریداری کنند یا آن را به فروش برسانند.


افزایش علاقه‌ مردم برای خرید سهام شرکت‌های پالایشگاهی

او تصریح کرد: در این هفته پتروشیمی‌ها و پالایشگاه‌ها بیشترین سهم را به خود اختصاص داده بودند به علت آنکه طبق رصد‌های صورت گرفته در بازار بورس بیشتر سهام داران برای خرید سهام به سمت پالایشگاه‌ها سوق پیدا کرده بودند و این موضوع نشان دهنده‌ این است که در آینده‌ نچندان دور ما اوضاع خوبی را در شرکت‌های پالایشگاهی شاهد خواهیم بود.

خبر افزایش نرخ قیمت سیمان دلیل موثر بر رشد شاخص بازار بورس

عباسی در پاسخ به این سوال که دلیل افزایش شاخص بورس در روز‌های آخر هفته چه بود؟ بیان کرد: خبر‌های شنیده شده حاکی از افزایش نرخ قیمت سیمان سبب روی آوردن سهام داران برای خرید سهام این شرکت ها شد که این مسئله تاثیر چشمگیری را روی شاخص‌ها در آخرین روز معاملات بازار بورس داشت.

فردین آقا بزرگی کارشناس بازار سرمایه در گفت و گو با خبرنگار بورس باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص امکان معامله صندوق‌هایETF از تاریخ ۴ تیرماه در بازار بورس بیان کرد: در حقیقت توزیع این صندوق‌های قابل معامله برای آن است که سهام داران بتوانند با یک ریسک کمتری وارد این بازار شوند؛ که در مرحله اول این صندوق‌ها با یک سری محدودیت وارد بازار سهام شد به طوری که هر سهام دار نمی‌تواند بیشتر از دو میلیون تومان در این بخش سرمایه گذاری کند.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: تنها راهی که بتوان از طریق آن هم عرضه و تقاضا را برابر کرد و هم حجم نقدینگی را در بازار بورس کنترل کرد توزیع همین صندوق‌ها در بازار سهام است.

او تصریح کرد: روی صندوق‌های قابل معامله مدیریت‌های دقیقی صورت می‌گیرد. این مسئله بدین معنا است که کارشناسانی که از جانب مردم بر سهام‌ آن‌ها جهت خرید و فروش نظارت دارند، زیر نظر دولت قرار دارند که می‌توان گفت که این صندوق‌های قابل معامله به نحوی مانند سهام عدالت هستند.

اُفت کم شاخص کل در بازار بورس طی این هفته

آقا بزرگی در خصوص اینکه با توجه به توزیع مجدد صندوق‌های‌ای تی اف ما در این هفته با کاهش شاخص‌ بازار بورس مواجه خواهیم بود یا خیر؟ بیان کرد: به طور معمول عرضه‌های اولیه تا حدودی جو بازار را متشنج می‌کند شاید در این هفته با اُفت موقت مواجه باشیم، اما می‌توان اشاره کرد که در مرحله‌ اول هنگامی که صندوق‌های ‌ای تی اف عرضه شدند ارزش آن بالغ بر دوازده هزار میلیارد تومان بود که معادل یک روز از معاملات در بازار بورس است پس جای نگرانی در این خصوص وجود ندارد.

 آقا بزرگی در پایان به افزایش قیمت سهام‌های موجود در بازار بورس گفت: دلیل اصلی این مسئله را می‌توان افزایش میزان حجم نقدینگی در بازار بورس دانست.

منبع: باشگاه خبرنگاران 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->