افشای مشخصات گوشی جدید سامسونگ ایلان ماسک در مخالفت با دونالد ترامپ، یک حزب سیاسی جدید تشکیل داد اپلیکیشن‌ها چگونه جاسوسی می‌کنند؟ هوش مصنوعی منابع انرژی را غارت می‌کند | زنگ خطر در مصرف برق و آب گوشی تاشوِ آیفون به‌زودی عرضه خواهد شد | باکیفیت و البته گران! بسته‌های اینترنت اپراتور همراه ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد! (۱۱ تیر ۱۴۰۴) نامه انجمن تجارت الکترونیک به وزیر ارتباطات درباره محدودیت پلتفرم‌ها مجیک V۵ آنر، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان + مشخصات و قیمت وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است تحقیقات جدید: آلزایمر ممکن است یک بیماری مغزی نباشد مصوبه جدید دولت: پلتفرم‌های آنلاین طلا باید زیر نظر بورس بروند ماینرهای غیرمجاز، سالانه، بیش از ۲ میلیارد دلار به صنعت برق کشور خسارت می‌زنند آیا رابطه‌ای بین خوردن پنیر و کابوس‌دیدن وجود دارد؟ بازارها و خدمات مالی نوبیتکس به تدریج درحال بازگشایی است خستگی ناشی از هوش مصنوعی چیست و چطور با آن مقابله کنیم؟ مایکروسافت: هوش مصنوعی در تشخیص شرایط پیچیده بهتر از پزشکان عمل می‌کند دانشمندان می‌گویند مغز انسان نور تولید می‌کند کمیسیون اینترنت نصر تهران از دولت خواست از آسیب‌دیدگان دیجیتال جنگ هم حمایت کند سامسونگ: به فعال‌سازی ویژگی ضدسرقت گوشی اهمیت بدهید مجلس استفاده و حمل و خرید و فروش استارلینک را ممنوع کرد نمایشگر آیفون ۱۷ بزرگ‌تر از نمایشگر نسل‌های قبل خواهد بود
سرخط خبرها

معاون وزیر علوم: هدف ما در برنامه هفتم توسعه کشور، رسیدن به رتبه ۱۴ تولیدات علمی جهان است

  • کد خبر: ۳۰۹۴۷۰
  • ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۲
معاون وزیر علوم: هدف ما در برنامه هفتم توسعه کشور، رسیدن به رتبه ۱۴ تولیدات علمی جهان است
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: کشورمان در طول ۲۵ سال گذشته رشد چشمگیری در تولیدات علمی داشته و از رتبه ۵۴ جهان به رتبه ۱۶ رسیده است، هدف ما در برنامه هفتم توسعه کشور رسیدن به رتبه ۱۴ جهان است.

به گزارش شهرآرانیوز، پیمان صالحی روز سه‌شنبه در حاشیه نشست شورای هماهنگی و برنامه ریزی معاونین پژوهش و فناوری دانشگاه ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری منطقه ۹ کشور در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در حال حاضر ناشران بین‌المللی اجازه استفاده از هوش مصنوعی را تنها برای بهبود کیفیت نگارش و زبان مقالات دارند و کاربرد آن برای انجام تحقیقات یا نگارش کامل مقالات ممنوع است.

وی ادامه داد: نویسندگان مسئول مقاله خود هستند و موظفند هنگام ارسال آن، میزان استفاده خود از هوش مصنوعی را اعلام کنند که در صورت نقض این ضوابط ممکن است مقاله از اعتبار خود ساقط شود.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار کرد: بنابراین هوش مصنوعی می‌تواند به عنوان یک مشاور و ابزار کمکی در گردآوری و تحلیل اطلاعات مورد استفاده قرار گیرد، اما نتیجه نهایی تحقیق باید حاصل کار و تفکر محقق باشد.

وی بیان کرد: هوش مصنوعی می‌تواند زمان جمع‌آوری اطلاعات را به شدت کاهش دهد، اما پژوهشگران باید در نهایت نظرات و تحلیل‌های خود را در مقالات منعکس کنند.

صالحی همچنین با اشاره به جایگاه علمی ایران در عرصه بین‌المللی گفت: کشورمان در طول ۲۵ سال گذشته رشد چشمگیری در تولیدات علمی داشته و از رتبه ۵۴ جهان به رتبه ۱۶ رسیده است؛ با این حال و در سال‌های اخیر به دلیل سرمایه گزاری‌های گسترده کشور‌های دیگر در موضوع تحقیقات علمی، به ویژه در منطقه و اروپا با چالش‌هایی مواجه شده‌ایم.

وی افزود: هدف ما در برنامه هفتم توسعه کشور رسیدن به رتبه ۱۴ جهان است که برای تحقق آن نیازمند برنامه‌ریزی‌های دقیق و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود هستیم.

معاون پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در خصوص جایگاه رتبه کشورمان در منطقه ادامه داد: در حال حاضر کشور ترکیه با اختلاف کمی رتبه اول منطقه را در اختیار خود دارد و ایران در جایگاه بعد قرار گرفته است؛ برای حفظ و ارتقای این جایگاه باید از تمامی ظرفیت‌های موجود، از جمله فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی به خوبی بهره‌برداری کنیم.

وی نشست منطقه‌ای با حضور معاونین پژوهش و فناوری دانشگاه‌های منطقه ۹ کشور را فرصتی برای بررسی سیاست‌های وزارت علوم در حوزه پژوهش و فناوری دانست و گفت: در این نشست‌ها تجربیات موفق دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی نیز مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->