مراسم بزرگداشت شهدای خدمت (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) در محضر رهبر معظم انقلاب برگزار می‌شود جانشین فرمانده کل انتظامی کشور: برخورد با اتباع غیرمجاز، وظیفه ذاتی پلیس است سخنگوی دولت در پاسخ به سؤال شهرآرانیوز: هدف ما افزایش رضایت‌مندی زائران مشهد است + فیلم ویدئو |وزیر بهداشت در نشست خبری با اصحاب رسانه: در حادثه بندرعباس حدود هزار و ۵۰۰ مجروح در یک لحظه ایجاد شد عراقچی پس از ورود به قم، به زیارت حضرت معصومه(س) رفت زمان برگزاری دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شد سخنگوی دولت: در مورد حجاب از انجام کار‌های بی‌قاعده و بی‌برنامه پرهیز شود| حل مشکل قطع برق زمان بر است (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) نشست خبری متفاوت سخنگوی دولت در بیمارستانی در تهران (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) «الجولانی» در اولین سفر اروپایی به فرانسه می‌رود محبی‌نیا: نفس مذاکره قابل دفاع و انجام آن یک حسن است ویتکاف: مذاکرات با ایران مثبت است و در حال پیشرفت هستیم دونالد ترامپ هفته آینده به خاورمیانه می‌آید تعلیق پرواز شرکت‌های اروپایی به بن‌گوریون ادامه دارد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترفند تازه چینی‌ها برای دور زدن تعرفه‌های ترامپ و صادرات به آمریکا عراقچی در دیدار با رئیس‌جمهور پاکستان چه گفت؟ (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بمباران کارخانه سیمان یمن توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی ۲۱ مصدوم برجای گذاشت (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) کاهش مدت اعتبار ویزای ورود به ایران برای متقاضیان از آمریکا نامه ایران به شورای امنیت درپی تهدیدات نتانیاهو | هرگونه ماجراجویی نظامی با پاسخ سریع و متناسب مواجه خواهد شد وعده هزار دلاری ترامپ برای اخراج مهاجران از آمریکا تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر کتاب «روح‌الله» منتشر می‌شود عراقچی: نگرانی مربوط به احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای قابل رفع است رئیس‌جمهور در مشهد: اگر نمی‌توانیم عدالت و کرامت را در جامعه پیاده کنیم، مشکل ما هستیم نه مردم+ویدئو زمان احتمالی دور جدید گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا اعلام شد اتحادیه اروپا خواستار رفع فوری محاصره غزه شد اختتامیه ششمین کنگره جهانی حضرت رضا (ع) با حضور رئیس‌جمهور در مشهد برگزار شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم اردوغان و ترامپ درباره سوریه و اوکراین گفت‌و‌گو کردند ویدئو| عیادت رهبر انقلاب اسلامی از آیت‌الله نوری همدانی در بیمارستان عیادت رهبر معظم انقلاب از آیت‌الله نوری همدانی
سرخط خبرها

پزشکیان: تعلل و عقب‌ماندگی در حوزه هوش مصنوعی غیر قابل جبران است

  • کد خبر: ۳۰۹۵۴۰
  • ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۶
پزشکیان: تعلل و عقب‌ماندگی در حوزه هوش مصنوعی غیر قابل جبران است
مسعود پزشکیان با اشاره به رقابت سنگین قدرت‌های جهانی در حوزه هوش مصنوعی، هرگونه تعلل و عقب‌ماندگی در توسعه آن در کشور را خسارت‌بار و غیر قابل جبران دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، جلسه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی عصر امروز سه‌شنبه به ریاست دکتر مسعود پزشکیان و با دستور کار بررسی ابعاد مختلف هوش مصنوعی، چالش‌ها و الزامات توسعه آن برگزار شد.

رئیس جمهور در این جلسه پس از گزارش تفصیلی معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از کارکرد‌ها و ظرفیت‌های هوش مصنوعی در حکمرانی و موانع پیش‌روی توسعه آن در کشور، با اشاره به رقابت سنگین قدرت‌های جهانی در این حوزه، هرگونه تعلل و عقب‌ماندگی در توسعه هوش مصنوعی در کشور را خسارت‌بار و غیر قابل جبران دانست و گفت‌: ما در این رابطه نیازمندیم سیر تحولات و اقدامات صورت گرفته در دنیا در زمینه هوش مصنوعی را به دقت رصد و بررسی کنیم، در گام بعدی به سیاستگذاری، تدوین قانون و رفع چالش‌ها و تامین الزامات توسعه آن بپردازیم و در نهایت پیشبرد کار‌ها را در قالب برنامه‌ای مدون به ساختار ایجاد شده برای این مسئله بسپاریم.

پزشکیان در ادامه بر عزم دولت برای حمایت و پشتیبانی از توسعه هوش مصنوعی در کشور تاکید کرد و گفت‌: معاونت علمی و فناوری در این زمینه مکلف است در تعامل با متخصصان حوزه هوش مصنوعی در دانشگاه‌ها، فرهنگستان‌ها، پژوهشگاه‌ها و همچنین مجلس شورای اسلامی، مطالعات لازم درباره ابعاد این حوزه را به دقت تکمیل و برای سیاستگذاری و تدوین قانون به شورای‌عالی انقلاب فرهنگی و کمیسیون مربوطه در مجلس ارائه نمایند.

در ادامه این جلسه همچنین موضوع تاثیر معدل در کنکور نیز در دستور کار قرار گرفت و پس از گزارش وزیر آموزش و پرورش در این رابطه مقرر شد، جمع‌بندی نظرات و پیشنهادات برای تصمیم‌گیری نهایی در جلسه بعدی شورای‌عالی انقلاب فرهنگی به رای گذاشته شود.

رئیس جمهور با اشاره به برنامه‌ها و اقدامات دولت برای رفع محرومیت و تبعیض از فضا‌های آموزشی و شیوه‌های آموزش در کشور گفت: ما معتقدیم بسیاری از مشکلات کشور با اصلاح نظام آموزشی و تربیت انسان‌های خلاق، نقاد، مطالبه‌گر، با انگیزه و با اراده برای ساختن کشور در مدارس قابل حل خواهد بود، لذا برای تغییر کلی روش‌های آموزشی ناکارآمد فعلی و جایگزینی آن با روش‌های عادلانه و قابل ارزیابی در حال تلاش هستیم و بنده شخصا به صورت هفتگی روند کار‌ها در این زمینه را پیگیری می‌کنم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->