به گزارش شهرآرانیوز، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری مشهد افزود: حدود ۲۰ درصد از پسماند روزانه تولیدی شهروندان در مشهد از مبدأ قابلیت تفکیک دارد که اکنون حدود ۱۱ درصد از این میزان از مبدأ تفکیک میشود.
ابوالفضل کریمیان اظهار کرد: پارسال جمعآوری هوشمند پسماند خشک به صورت آزمایشی در ۲ منطقه از مشهد اجرا شد و با توجه به موفقیت این طرح و استقبال شهروندان از آن، طبق مصوبه شورای اسلامی شهر مشهد این طرح در کل شهر اجرایی میشود.
وی خاطرنشان کرد: در این طرح شهروندان میتوانند از طریق اپلیکیشن سیمپ نسبت به سفارش جمعآوری زبالههای خشک خود اقدام کنند و ارزش زباله خشک نیز در حساب شهروندان منظور شود.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری مشهد گفت: شهروندان در مرحله آزمایشی اجرای طرح هوشمندسازی جمعآوری پسماند خشک، استقبال خوبی داشتند و میزان مشارکت شهروندان در جمع آوری و تحویل زبالههای خشک دو برابر شده بود.
کریمیان افزود: شهروندان مشهدی می توانند با نصب نرمافزار «سیمپ»، درخواست خود برای جمع آوری پسماند خشک را ارسال کنند تا در کمترین زمان، نزدیکترین خودرو به نشانی درخواستی آنان اعزام و برای دریافت و خرید اقلام ضایعاتی آنان اقدام کند.
وی اظهار کرد: برای توسعه این روش در کل شهر، فراخوان همکاری برای شرکتهای دانشبنیان و بخش خصوصی اعلام شده و متقاضیان دریافت مجوز فعالیت بهعنوان مجری طرح میتوانند با مراجعه به سایت این سازمان به نشانی WMO.MASHHAD.IR یا با مراجعه به اداره امور قراردادهای سازمان مدیریت پسماند واقع در بزرگراه شهید کلانتری، بین میدانهای حافظ و غدیر ضمن آشنایی با شرایط و ضوابط مربوطه، درخواست خود را ارائه کنند.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری مشهد گفت: روزانه به طور میانگین هزار و ۸۵۷ تن پسماند در کلانشهر سه و نیم میلیون نفری مشهد تولید میشود.
منبع: ایرنا