در دیدار آیت‌الله جوادی آملی با آیت‌الله سیستانی در نجف چه گذشت؟ چه روز‌هایی در اردیبهشت ۱۴۰۴ قمر در عقرب است؟ خیری که محبت می‌آورد | مانند پیامبران خیرخواه یکدیگر باشیم تولیت آستان قدس رضوی: پیام رهبر معظم انقلاب به همایش یکصدمین سالگشت بازتأسیس حوزه علمیه قم باید عملیاتی شود ارائه بیش از ۷ میلیون خدمت به مردم به‌مناسبت گرامیداشت شهدای خدمت راه اندازی «تریبون ابراهیم» به مناسبت بزرگداشت آیت الله شهید رئیسی هشدار کرونایی به جانبازان و ایثارگران آمادگی استان کردستان برای میزبانی از زائران اربعین از ابتدای مردادماه ۱۴۰۴ معرفی ۳۲ مسجد از ۱۴ استان برای ثبت جهانی تولد «کانون فرهنگی آیات» از دل یک خانه | روایت یک بانوی جوان مشهدی از وقف آپارتمان خود برای خدمت به اهل بیت (ع) چله خدمت، پویشی مردمی در امتداد راه رئیس‌جمهور شهید تمامی دستگاه‌ها ملزم به ترویج فرهنگ وقف هستند لزوم تحول در سبک زندگی روحانیت | ساده‌زیستی باید احیا شود مادر شهیدان خوراکیان درگذشت بازخوانی آثار هنری با صیانت از گنجینه رضوی | گفت‌و‌گو با نویسنده و کارگردان مشهدی برنامه تلویزیونی «نقش نفس» طرح «زیارت دلنشین» و خادمی متفاوت برای زائران خاص وزیر فرهنگ: دبیرخانه دائمی نمایشگاه قرآن راه‌اندازی می‌شود ۴۵۴ مراسم عقد در میلاد امام رضا(ع) در حرم مطهر رضوی به ثبت رسید مراسم سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت آیت‌الله بهجت(ره) برگزار می‌شود یازدهمین کنگره ادبیات پایداری و مقاومت برگزار می‌شود
سرخط خبرها

مسئول دبیرخانه ملی حفظ قرآن کریم: فقط یک‌ درصد از هدف تربیت حافظان قرآن محقق شده است

  • کد خبر: ۳۰۹۶۹۷
  • ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۳
مسئول دبیرخانه ملی حفظ قرآن کریم: فقط یک‌ درصد از هدف تربیت حافظان قرآن محقق شده است
مسئول دبیرخانه ملی حفظ قرآن کریم با اشاره به مطالبه مقام معظم رهبری بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن گفت: تاکنون فقط یک‌ درصد از ۱۰ میلیون حافظ قرآن محقق شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدمهدی بحرالعلوم در نشست «یاوران قرآنی جبهه مقاومت» نشستی که در راستای توانمندسازی فعالان و مسئولان مؤسسات قرآنی شهر تهران به همت اداره زیست‌بوم فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی تهران برگزار شد؛ با اشاره به مطالبه جدی مقام معظم رهبری از سال ۹۱ مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن، گفت: همچنان آمار دقیقی از تعداد حافظان قرآن وجود ندارد، اما براساس آخرین تخمین‌ها این تعداد با وجود همه برنامه‌های حمایتی و آموزشی که در حال انجام است، به ۱۰۰ هزار نفر می‌رسد، یعنی تا به اینجا و بعد از گذشت ۱۲ سال، تنها یک درصد این خواسته معظم‌له تأمین شده است.

وی از جمله مسائلی که در حفظ قرآن و کیفیت این روند مؤثر است را پرداختن به نکات تدبری و انتقال مفاهیم قرآنی برشمرد و گفت: در این مورد مساجد می‌توانند اقدام و کمک جدی داشته باشند و باید به این نکته توجه داشت که حفظ قرآن هیچ منافاتی با تدبر و درک مفاهیم قرآن ندارد، هر چند که بسیاری با این استدلال که روند درک مفاهیم در جریان حفظ دچار خدشه می‌شود، وارد این عرصه نمی‌شوند و مجال آن را فراهم نمی‌کنند.

مسئول دبیرخانه ملی حفظ قرآن کریم ادامه داد: تشویق و ترغیب در روند حفظ قرآن بسیار اهمیت دارد و باید اغنایی در این زمینه به ویژه برای کودکان و نوجوانان به وجود آید. نباید دلزدگی فراهم شود و مثلاً طرح یک‌ساله و دوساله در زمینه حفظ قرآن اجرا شود چنانکه این امر موجب انزجار از قرآن می‌شود. از دیگر مسائل در روند حفظ، افول فرایند حفظ است که باید برای آن نیز نظام مراقبتی فراهم شود. ضمن آنکه باید به دنبال نقل روایات و تفاسیر و تبیین آنها در جهت حفظ قرآن بود تا به این واسطه بر اهمیت این موضوع بیش از پیش واقف شد.

وی در پایان گفت: از نکته دیگری نیز در زمینه حفظ غفلت کرد و آن توجه به آموزش حفظ قرآن از دوران خردسالی است. نمونه‌هایی را می‌توانیم مثال بزنیم که حفظ قرآن از خردسالی و سنین کودکی، ماندگارتر بوده و با کیفیت بالا و در محدوده زمانی کوتاهی به انجام رسیده است.

منبع: شبستان

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->