شناسایی ۶۰۰ شهید ورزشکار در خراسان رضوی یادی از محمدتقی شریعتی، عالم فقید خراسانی | کانون نشر حقیقت درس‌هایی از نهج‌البلاغه | مالیات نماز صبح یکی از اعمال بافضیلت در روایات اسلامی‌ است | وقت خوب رحمت بیش از ۲۳۰ هزار موقوفه در کل کشور به ثبت رسیده است آمادگی موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در طراحی و اجرای برنامه‌های خلاقانه ویژه جوانان تشرف ۵ هزار سالمند به حرم مطهر امام‌رضا(ع)، در قالب طرح «معین‌الضعفا» رقابت ۱۱۱ ورزشکار در جشنواره فرهنگی‌ورزشی رضوی استاندار خراسان رضوی خواستار تسریع در تکمیل موزه دفاع مقدس شد مشهد، میزبان دوازدهمین اجلاسیه معاونان پژوهش حوزه‌های علمیه سراسر کشور آغاز اعزام عمره‌گزاران از اواسط محرم ۱۴۰۴ | بیش از ۵ میلیون نفر در نوبت ۱۴ عنوان برنامه فرهنگی، اجتماعی و زیارتی در مشهد در دهه کرامت ۱۴۰۴ اجرا می‌شود مهلت واریز وجه قربانی حج تمتع ۱۴۰۴ تمدید شد نمایشگاه عکس و گرافیک در بزرگداشت مقام حضرت فاطمه معصومه (س) برپا می‌شود کمک حجاج ایرانی به مردم غزه | زائران حج از عربستان سوغات خریداری نکنند سعید مجیدی مدیر کل تبلیغ و ترویج امور قرآن و عترت (ع) وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد تعظیم مقام مرحوم میرزا علی آهی، پیرغلام اهل‌بیت(ع)، در گام اول رویداد ستایشگری تاکید آیت الله مکارم شیرازی بر کاهش قیمت و مدت سفر حج تمتع زائران ایرانی آخرین مهلت ارسال پایان‌نامه‌های برتر دینی و قرآنی اعلام شد مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کشور بیش از ۱۰۰ طرح تحولی را به مرحله اجرا گذاشته است
سرخط خبرها

مسئول دبیرخانه ملی حفظ قرآن کریم: فقط یک‌ درصد از هدف تربیت حافظان قرآن محقق شده است

  • کد خبر: ۳۰۹۶۹۷
  • ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۳
مسئول دبیرخانه ملی حفظ قرآن کریم: فقط یک‌ درصد از هدف تربیت حافظان قرآن محقق شده است
مسئول دبیرخانه ملی حفظ قرآن کریم با اشاره به مطالبه مقام معظم رهبری بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن گفت: تاکنون فقط یک‌ درصد از ۱۰ میلیون حافظ قرآن محقق شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدمهدی بحرالعلوم در نشست «یاوران قرآنی جبهه مقاومت» نشستی که در راستای توانمندسازی فعالان و مسئولان مؤسسات قرآنی شهر تهران به همت اداره زیست‌بوم فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی تهران برگزار شد؛ با اشاره به مطالبه جدی مقام معظم رهبری از سال ۹۱ مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن، گفت: همچنان آمار دقیقی از تعداد حافظان قرآن وجود ندارد، اما براساس آخرین تخمین‌ها این تعداد با وجود همه برنامه‌های حمایتی و آموزشی که در حال انجام است، به ۱۰۰ هزار نفر می‌رسد، یعنی تا به اینجا و بعد از گذشت ۱۲ سال، تنها یک درصد این خواسته معظم‌له تأمین شده است.

وی از جمله مسائلی که در حفظ قرآن و کیفیت این روند مؤثر است را پرداختن به نکات تدبری و انتقال مفاهیم قرآنی برشمرد و گفت: در این مورد مساجد می‌توانند اقدام و کمک جدی داشته باشند و باید به این نکته توجه داشت که حفظ قرآن هیچ منافاتی با تدبر و درک مفاهیم قرآن ندارد، هر چند که بسیاری با این استدلال که روند درک مفاهیم در جریان حفظ دچار خدشه می‌شود، وارد این عرصه نمی‌شوند و مجال آن را فراهم نمی‌کنند.

مسئول دبیرخانه ملی حفظ قرآن کریم ادامه داد: تشویق و ترغیب در روند حفظ قرآن بسیار اهمیت دارد و باید اغنایی در این زمینه به ویژه برای کودکان و نوجوانان به وجود آید. نباید دلزدگی فراهم شود و مثلاً طرح یک‌ساله و دوساله در زمینه حفظ قرآن اجرا شود چنانکه این امر موجب انزجار از قرآن می‌شود. از دیگر مسائل در روند حفظ، افول فرایند حفظ است که باید برای آن نیز نظام مراقبتی فراهم شود. ضمن آنکه باید به دنبال نقل روایات و تفاسیر و تبیین آنها در جهت حفظ قرآن بود تا به این واسطه بر اهمیت این موضوع بیش از پیش واقف شد.

وی در پایان گفت: از نکته دیگری نیز در زمینه حفظ غفلت کرد و آن توجه به آموزش حفظ قرآن از دوران خردسالی است. نمونه‌هایی را می‌توانیم مثال بزنیم که حفظ قرآن از خردسالی و سنین کودکی، ماندگارتر بوده و با کیفیت بالا و در محدوده زمانی کوتاهی به انجام رسیده است.

منبع: شبستان

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->