۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند
سرخط خبرها

گلایه والدین دانش آموزان ابتدایی محله سیدی مشهد از کیفیت تدریس و ارزشیابی | نگران کیفیت آموزشی

  • کد خبر: ۳۱۰۲۸۰
  • ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۱
گلایه والدین دانش آموزان ابتدایی محله سیدی مشهد از کیفیت تدریس و ارزشیابی | نگران کیفیت آموزشی
گروهی از والدین دانش آموزان کلاس اول ابتدایی در یکی از مدارس محله سیدی، با ارسال پیامک‌هایی به تحریریه صفحه صدای مردم، نسبت به مشکلات آموزشی فرزندان خود ابراز نارضایتی کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ گروهی از والدین دانش آموزان کلاس اول ابتدایی در یکی از مدارس محله سیدی، با ارسال پیامک‌هایی به تحریریه صفحه صدای مردم، نسبت به مشکلات آموزشی فرزندان خود ابراز نارضایتی کرده‌اند. این گلایه‌ها بیشتر درباره شیوه تدریس و ارزشیابی به ویژه در درس املا بوده است.

والدین می‌گویند با وجود قطعی‌های مکرر کلاس‌های حضوری در پاییز و دشواری‌های آموزش مجازی، معلمان همچنان از دانش آموزان انتظار عملکرد مشابه با کلاس‌های عادی دارند. این فشار آموزشی، سبب شده بسیاری از دانش آموزان بازخورد‌های منفی دریافت یا اصطلاحا به «تلاش مجدد» نیاز پیدا کنند.

یکی از مادران که فرزندش در این مدرسه تحصیل می‌کند، به خبرنگار ما می‌گوید: در این مدت سه ماهه، بچه‌ها به طور کامل با شرایط کلاس‌های حضوری سازگار نشده‌اند، اما معلم‌ها همچنان مثل گذشته از آن‌ها املا می‌گیرند. فرزند من با وجود تمرین‌های زیاد، چندین بار تلاش مجدد خورده است. این موضوع باعث اضطراب و افت انگیزه دانش آموزان شده است.

گلایه دیگری که بسیاری از والدین مطرح کرده‌اند، تعداد زیاد دانش  آموزان در کلاس‌های این مدرسه است. طبق گفته والدین، کلاس‌های اول ابتدایی این مدرسه بیش از ۴۰ دانش آموز دارند که کار آموزش را برای معلمان دشوار می‌کند.

استرس تکرار پایه

یکی از والدین می‌گوید: معلم وقتی باید به این همه دانش آموز توجه کند، چطور می‌تواند به یادگیری بچه‌ها رسیدگی کامل داشته باشد؟ معلم به والدینی که فرزندشان مشکلاتی در املا دارند، گفته است که اگر املای بچه‌ها تا پایان دیماه مناسب نشود بچه‌ها را به مشاوره می‌فرستیم و اگر ضرورت داشته باشد باید پایه اول را دوباره بگذرانند. این گفته‌های معلم در حالی است که از کلاس فرزند من فقط هفت نفر خوب و خیلی خوب گرفته‌اند؟ آیا همه ۳۰ دانش آموز کلاس نیاز به تکرار پایه دارند؟ این سبک کار کردن معلم‌ها اصلا قابل  قبول نیست.

والدین همچنین خواستار شفافیت بیشتر در روش‌های ارزیابی و بازخورد‌های دریافتی از معلمان هستند و معتقدند باید به شرایط فردی هر دانش آموز توجه بیشتری شود.

پاسخ آموزش وپرورش

در پاسخ به این شکایت ها، محمدرضا نژادحسین، رئیس اداره تکنولوژی و گروه‌های آموزش ابتدایی اداره کل آموزش وپرورش استان، درباره سیاست‌های آموزشی و ارزیابی دانش آموزان توضیحاتی ارائه می‌کند: به عنوان فرد حقوقی و پیگیری کننده موارد کیفیت بخشی در آموزش ابتدایی، باید عرض کنم که نمی‌توان یک معیار ثابت برای دانش آموزان تعیین کرد. به عنوان مثال نمی‌توان گفت که دانش آموز امروز باید پنج کلمه یاد بگیرد و معلم نیز همان پنج کلمه را از او امتحان بگیرد.

رئیس اداره تکنولوژی و گروه‌های آموزش ابتدایی اداره کل آموزش وپرورش استان در ادامه می‌افزاید: شرایط یادگیری هر دانش آموز متفاوت است و این تفاوت حتی در یک کلاس نیز به چشم می‌خورد. معلم باید متناسب با محتوای کتاب درسی و شرایط دانش آموزان تدریس کند. ممکن است کلمه‌ای که برای یک دانش آموز ساده است، برای دیگری چالشی باشد و نیاز به تمرین بیشتری داشته باشد.

تفاوت‌های فردی در یادگیری

او تأکید می‌کند: این تفاوت‌های فردی در یادگیری، یکی از عوامل مهم در ارزیابی دانش آموزان است. نژاد حسین ادامه می‌دهد: در نتیجه این شرایط، نمی‌توان گفت معلم در هر جلسه دقیقا باید چه تعداد کلمه آموزش دهد و همان‌ها را امتحان بگیرد. علاوه بر آن باید به این نکته توجه داشت که برنامه درسی بر اساس ساختار کتاب‌ها و دستورالعمل‌های سازمان پژوهش تدوین شده است. برای مثال، در کتاب فارسی پایه اول، تعداد مشخصی جلسه برای هر هفته و تقسیم بندی محتوا تعیین شده است. معلم‌ها بر این اساس، محتوای درس را تقسیم می‌کنند.

وی در ادامه می‌گوید: در دفتر مدیریت کلاسی یا همان دفتر نمره سابق، برنامه‌ای برای ارزشیابی توصیفی دانش آموزان وجود دارد. ما دیگر در مقطع ابتدایی نمره نمی‌دهیم و بازخورد‌ها به صورت توصیفی ارائه می‌شود. با این حال، اگر مواردی نیاز به اصلاح در فرآیند تدریس یا ارزیابی داشته باشد، حتماً پیگیری می‌کنیم. درباره این مدرسه خاص نیز موضوع را بررسی خواهم کرد و در صورت لزوم در گروه‌های آموزشی استان حضور خواهیم داشت.

تحریریه «صدای مردم» با پیگیری‌های بیشتر به بررسی دقیق شرایط این مدرسه خواهد پرداخت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->