تلف شدن ۶ گوسفند به دلیل برخورد با قطار سرخس-مشهد + فیلم کشف ۷ کیلوگرم هروئین و دستگیری متهم توسط پلیس راه‌آهن دستگیری ۶ نفر از عاملان شهادت محمد بایر در نهاوند (۲۵ تیر ۱۴۰۴) آیا سؤالات آزمون سمپاد لو رفته است؟ | پیگیری شکایات والدین توسط وزارت آموزش و پرورش معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: در دنیای مدرن امروز شهرداران معماران آینده‌نگر شهر هستند بخشش قاتل پای چوبه دار به احترام امام حسین(ع) معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: با حل مشکل روستا‌ها می‌توانستیم مانع حاشیه‌نشینی در مشهد شویم پایش آنلاین پارک سرخه حصار با ۴۴ دوربین نظارتی دبیر ستاد حقوق بشر: با رویکردی فعال حقوق قربانیان ایرانی را در مجامع بین‌المللی و داخلی پیگیری می‌کنیم خوردن میوه و سبزیجات چه تاثیری در بهتر خوابیدن دارد؟ نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ در موعد مقرر برگزار خواهد شد کووید ۱۹، شایع‌ترین ویروس بیماری‌های تنفسی در خرداد ۱۴۰۴ ارائه بیش از ۱۸ هزار خدمت سلامت به اتباع افغانستانی در مرز دوغارون تایباد استاندار ایلام خبر داد: تردد سالانه ۸ میلیون زائر از مرز مهران «احیای شورای‌عالی تأمین اجتماعی» راهی برای بهبود وضعیت کارگران و بازنشستگان مبلغ شهریه مدارس غیردولتی در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ تعیین شد پرداخت مابه‌التفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۴ و ارتقای خدمات درمانی، دو مطالبه مهم بازنشستگان تأمین اجتماعی هشدار تعزیرات حکومتی خراسان رضوی: خرید، فروش و حمل آرد خارج از فرایند‌های تعریف‌شده، جرم و مشمول قانون قاچاق است نکات مهم برای رزرو بلیت هواپیما به نجف در ایام اربعین ۱۴۰۴ – فلای سپهران روایت میلاد حاتمی از حمله اسرائیل به زندان اوین + فایل صوتی «روز تأمین اجتماعی» و راهکار‌های مؤثر برای رفع مشکل ناترازی هزینه و درآمد قتل در شهرستان فیروزه خراسان رضوی؛ دستگیری قاتل فراری در پارک لاله تهران آغاز پروژه مرمت بخشی از گنبد سلطانیه (۲۵ تیر ۱۴۰۴) انهدام باند جابه‌جایی موادمخدر در مشهد (۲۵ تیر ۱۴۰۴) ۲۰ کانال متخلف کنکور به مقامات قضایی ارجاع شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۵ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا جمعه طرح جدید آموزش و پرورش و کانون پرورش فکری | تولید اسباب‌بازی برای آموزش تاب‌آوری در شرایط بحران رئیس سازمان استعدادهای درخشان: والدین نگران تخلفات احتمالی آزمون تیزهوشان نباشند، پیگیری می‌کنیم باز هم حفر چاه‌های جدید در دشت مشهد برای عبور از بحران آبی
سرخط خبرها

پیشرفت و تعالی جامعه از مسیر آموزش و پرورش

  • کد خبر: ۳۱۰۲۶۹
  • ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۰
پیشرفت و تعالی جامعه از مسیر آموزش و پرورش
برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه که سند تحول بنیادین به‌دنبال تحقق آن است، نیازمند تدوین و طراحی برنامه‌های عملیاتی در سطح مدرسه هستیم.

برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه که سند تحول بنیادین به‌دنبال تحقق آن است، نیازمند تدوین و طراحی برنامه‌های عملیاتی در سطح مدرسه هستیم. ما در آموزش‌وپرورش معتقدیم فقط از طریق مدرسه می‌توان جامعه‌ای رو‌به‌پیشرفت و تعالی ایجاد کرد؛ بنابراین در‌این‌راستا طرح‌ها و برنامه‌های خود را با تأکید بر مدرسه و کلاس درس برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنیم.

آموزش‌و‌پرورش خراسان رضوی با تکیه بر فرمایشات رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی)، سیاست‌های دولت چهاردهم، اسناد بالادستی خود ازجمله سند تحول بنیادین و همچنین سیاست‌های وزیر آموزش‌و‌پرورش با اجرای طرح «وفاق» به‌دنبال ارتقای شاخص‌های آموزشی، پرورشی و ورزشی در مدارس است.

این برنامه عملیاتی که با عنوان ابتکاری «مدرسه وفاق» نام‌گذاری شده است، با هم‌فکری نخبگان و صاحب‌نظران حوزه تعلیم‌و‌تربیت در قالب هشت هدف کلی تبیین شده و برای پیاده‌سازی بهتر آن در بازه‌های زمانی کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلند‌مدت به تدوین درآمد. همان‌طور‌که از عنوان این طرح مشخص است، پیاده‌سازی این طرح به شکل کامل نیازمند همکاری در سطوح مختلف ستاد و صف و همچنین همراهی نخبگان و فرهیختگان و دلسوزان نظام تعلیم و تربیت است. 

عنوان اختصاصی «مدرسه وفاق» شامل سرفصل‌های مراقبت در‌برابر آسیب‌های اجتماعی و پاسخگویی به شبهات دانش‌آموزان، دستیابی دانش‌آموزان به شایستگی‌های اساسی و مهارت‌های زندگی، رشد و شکوفایی استعداد‌های دانش‌آموزان، ساخت‌و‌ساز مدارس و مولدسازی، هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین در کیفیت‌بخشی به مباحث آموزشی و پرورشی، والدین مشارکت‌کننده و مؤثر، فرصت‌های برابر آموزشی، اقامه نماز و قدر و منزلت فرهنگیان می‌شود. 

یکی از اهداف طرح وفاق، تأمین عدالت و نصیب آموزشی و پرورشی برای دانش‌آموزان است که برای رسیدن به این هدف تلاش خواهیم کرد با همسان‌سازی مهارت و توانمندی معلمان مناطق مختلف استان و توزیع عادلانه امکانات و سرانه‌ها و نیز برابری سرانه فضا‌های آموزشی با توجه خاص به مناطق محروم و کمتر‌توسعه‌یافته و توجه به دانش‌آموزان بازمانده‌از‌تحصیل در‌صدد تحقق این هدف باشیم. 

در‌این‌راستا توسعه عدالت در فضا‌های آموزشی، پرورشی و ورزشی را با رویکرد مشارکت مردم و حمایت رئیس‌جمهور محترم در دستور‌کار قرار دادیم تا در گام اول با حذف مدارس سنگی و کلاس‌های کانکسی و جایگزین‌کردن مدارسی در شأن دانش‌آموزان عزیز این معضل را حل کنیم و در گام بعد به سراغ مدارس ناایمن خواهیم رفت. از‌جمله دیگر‌اهداف این طرح می‌توان به اهتمام به ترویج فرهنگ اقامه نماز در مدارس، کشف و شناسایی استعداد‌های دانش‌آموزان، اعتلای جایگاه و منزلت اجتماعی فرهنگیان، ایجاد منابع مالی پایدار برای توسعه فعالیت‌های آموزشی و پرورشی و کیفیت‌بخشی به مباحث آموزشی و پرورشی با محوریت سند تحول بنیادین اشاره کرد. 

ما در اداره کل آموزش‌و‌پرورش خراسان رضوی در افق پنج‌ساله پیش‌روی خود بنا داریم نظام تعلیم و تربیت استان را به محیطی پیشرو برای رشد و تعالی کودکان و نوجوانان و دانش‌آموزان تبدیل کنیم. آموزش‌و‌پرورش استان خراسان رضوی با تعداد حدود ۸۰‌هزار همکار فرهنگی و یک‌میلیون‌و ۵۵۰ هزار دانش آموز، یکی از پرمخاطب‌ترین سازمان‌های سطح استان و کشور و تأثیرگذارترین نهاد در جامعه است؛ بنابراین بنا داریم بیش از‌پیش درراستای رشد و شکوفایی این نهاد تلاش کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->