آغاز طرح تشدید نظارت بر کالا‌های اساسی در مشهد | کشف و ضبط احتکار ۱۰ هزار تن شکر در مشهد (یکم اسفند ۱۴۰۳) آیفون ۱۶ و ۱۳ چند؟ (یکم اسفند ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های خارجی (یکم اسفند ۱۴۰۳) | فیدلیتی ۲ میلیارد و ۶۲۵ میلیون تومان شد بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (یکم اسفند ۱۴۰۳) | افت ۸ میلیونی پژو ۲۰۷ مثبت کم‌حجم بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (یکم اسفند ۱۴۰۳) قیمت طلای جهانی امروز (یکم اسفند ۱۴۰۳) چند؟ وانت آریسان با قیمت پایه در بورس کالا معامله شد (یکم اسفند ۱۴۰۳) قیمت‌ها در بازار طلای مشهد رشد کرد (یکم اسفند ۱۴۰۳) | طلا و سکه در مشهد چند قیمت خورد؟ سود سهام عدالت عملکرد مالی ۱۴۰۲ چه‌زمانی واریز خواهد شد؟ وضعیت بازار مبل مشهد در آستانه نوروز ۱۴۰۴| مشهد قطب تولید مبلمان در کشور مبلغ جریمه‌های رانندگی در ایام نوروز ۱۴۰۴ افزایش می‌یابد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (یکم اسفند ۱۴۰۳) | جهش دوباره دلار به کانال ۹۲ هزار تومان خطر در کمین دارندگان تتر در ایران بانک مرکزی با پیش‌فروش سکه و بالانگه‌داشتن قیمت دلار، به‌دنبال تأمین نیازهای مالی آخر سال است اقتصاد داخلی، نیازمند نیرومندسازی از درون فروش خودرو‌های سایپا ویژه ماه رمضان از (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود صبر ۱۱۵ ساله کارگران برای خانه‌دارشدن ناترازی قیمت بلیت هواپیما و عدم توازن در فروش بلیت قطار‌های نوروز ۱۴۰۴ افزایش قیمت برنج ایرانی و خارجی | قیمت برنج قد کشید بررسی وضعیت بازار مسکن تا پایان سال ۱۴۰۳ | بازار مسکن در خواب زمستانی مَسکن در کدام استان ارزان‌تر است؟ قیمت خرما در آستانه ماه مبارک رمضان در مشهد چند؟ (یکم اسفند ۱۴۰۳) قیمت کارخانه‌ای محصولات سایپا ویژه (اسفند ۱۴۰۳) اعلام شد + جدول مذاکرات صلح اوکراین نفت را گران کرد (یکم اسفند ۱۴۰۳) جزئیات بیشتر از تعیین هزینه ۲۳.۴ میلیون تومان سبد معیشت کارگران شروط صعود بورس در ماه پایانی ۱۴۰۳ چیست؟ اسد مجید خان، دبیرکل اکو، وارد مشهد مقدس شد (یکم اسفند ۱۴۰۳) خریداران طلا از ابتدای سال ۱۴۰۳، بیشترین سود را ثبت کردند | بازدهی ۱۰۲درصدی طلای ۱۸عیار حراج سکه مرکز مبادله ارز و طلای ایران امروز (یکم اسفند ۱۴۰۳) برگزار می‌شود+ جزئیات
سرخط خبرها

کمبودِ همراه با گرانی پوشک

  • کد خبر: ۳۱۰۵۰۷
  • ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۶
کمبودِ همراه با گرانی پوشک
پاسخ صمت به مردم: مواد اولیه محصولات سلولزی گران شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در هفته‌های اخیر، گلایه‌های بسیاری از سوی شهروندان درباره افزایش بی سابقه قیمت پوشک مطرح شد. به گفته خانواده‌ها پوشک در شرایطی گران شده است که یکی از ضروری‌ترین اقلام موردنیاز برای نوزادان و کودکان خردسال است و خانواده در هر شرایط اقتصادی باید این کالا را خریداری کند. از سوی دیگر هر خانواده برای یک فرزند نوزاد به صورت هفتگی یک بسته پوشک مصرف می‌کند.

یکی از شهروندان در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما می‌گوید: در دو هفته اخیر، قیمت برند مای بیبی افزایش چشمگیری داشته است. قبلا بسته ۳۴ عددی این برند را با قیمت ۲۳۰ هزار تومان تهیه می‌کردم، اما اکنون باید حدود ۲۷۰ هزار تومان برای همین محصول پرداخت کنم. این یعنی حدود ۴۰ هزار تومان افزایش فقط در کمتر از ۱۵ روز!

این شهروند در ادامه می‌گوید: خانواده‌هایی مانند ما که یک نوزاد دارند ماهانه به چهار بسته پوشک نیاز دارند با این شرایط فقط برای پوشک باید حدوده یک میلیون و ۱۰۰ هزارتومان بیشتر هزینه کنیم. این در حالی است که دیگر هزینه‌های زندگی نیز به شدت افزایش یافته است.

در همین حال، برخی خانواده‌ها به دلیل افزایش قیمت مای بیبی به استفاده از برند‌های جایگزین روی آورده‌اند، اما حتی برند‌های ارزان‌تر نیز از گرانی مصون نمانده‌اند. یک خریدار دیگر به خبرنگار ما می‌گوید: ما قبلا از برند کوکومی که یکی از محصولات زیرمجموعه مای بیبی است استفاده می‌کردیم. قیمت این برند در عرض کمتر از دو هفته از ۱۲۰ هزار تومان به ۱۹۰ هزار تومان رسید. این افزایش ناگهانی غیرقابل تحمل است.

کمبود مصنوعی در بازار؟

یکی دیگر از موضوعات مورد شکایت شهروندان، کمبود پوشک در برخی فروشگاه هاست. بسیاری از مردم گزارش داده‌اند که این کمبود به نظر می‌رسد به عمد از سوی برخی توزیع کنندگان و فروشگاه‌ها ایجاد شده باشد. شهروندی با ارسال پیام دغدغه خود را این طور مطرح می‌کند: تولیدکنندگان و توزیع کنندگان از عرضه محصولات خودداری می‌کنند تا قیمت جدید و بالاتری بر روی کالا درج شود و پس از آن پوشک‌ها را به فروش برسانند.

در این شرایط، خانواده‌ها مجبورند یا به چندین مغازه سر بزنند یا قیمت‌های گزاف‌تر را بپردازند. یکی از فروشندگان نیز دراین باره به خبرنگار ما می‌گوید: ما نیز از وضعیت موجود ناراضی هستیم. تأمین کنندگان اصلی به ما می‌گویند که باید صبر کنیم تا قیمت‌های جدید تعیین شود. در نتیجه، قفسه‌های ما خالی می‌مانند و مشتریان ناراضی از گرانی و کمبود به ما اعتراض می‌کنند.

چرا نظارتی نیست؟

خانواده‌ها خواستار نظارت بیشتر بر قیمت گذاری این کالا‌های هستند. مادر یک کودک یک ساله به خبرنگار ما می‌گوید: بچه‌ها به مراقبت بهداشتی نیاز دارند از طرف دیگر پوشک یک کالای لوکس نیست. خانواده‌های زیادی مثل ما با درآمد محدود نمی‌توانند این هزینه‌های جدید را تحمل کنند. مسئولان باید به فکر کنترل قیمت‌ها و جلوگیری از احتکار این کالا باشند.

پاسخ سازمان صمت

به دنبال پیگیری پیام شهروند، علی بیاتی قله زو، معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی در این باره می‌گوید: مواد اولیه محصولات سلولزی از طریق بورس تأمین می‌شود و به دلیل نوسانات قیمت ارز، قیمت تهیه مواد اولیه نیز افزایش یافته است و در نتیجه حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش قیمت در پوشک بچه داشته‌ایم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->