حکم عاملان سرقت مرگبار از دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد+جزئیات توقیف خودرو و دستگیری راننده متخلف به‌ دلیل رفتار هنجارشکنانه کشف جسد مرد میانسال در مدبه کوه خرم آباد واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد نمایشگاه گردشگری و صنایع‌دستی می‌تواند مشهد را به قطب تعامل منطقه‌ای تبدیل کند کشف ۹ تن مواد مخدر و دستگیری بیش از ۱۲ هزار معتاد متجاهر در یک هفته زنگ زبان فارسی فردا (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) در مدارس نواخته می‌شود شلیک مرگبار صاحبخانه به سارقان مسلح نقابدار فرجام مرگبار جوان معتاد در کمپ ترک اعتیاد تصادف در رضویه مشهد ۲ کشته برجای گذاشت (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشف ۶۳ هزار قرص غیرمجاز و مخدر از یک فروشگاه در مشهد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)  صدور ۳ هشدار هواشناسی برای ۵ روز آینده در ۱۳ استان (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره تخلف عبور از  چراغ قرمز | به احترام زندگی، ایست! نقشه‌های اراضی پادگان لشکر ۷۷ و آبشار ۲ در مشهد پس از ۱۴ سال به مرحله امضا رسید مردم باید به پروژه‌های آموزش و پرورش حس مالکیت داشته باشند خواب‌آلودگی مداوم می‌تواند زنگ خطر زوال عقل در زنان باشد سرطان پوست را با نیش حشرات اشتباه نگیرید فرماندار مشهد: زیرساخت‌های زیارت و گردشگری تقویت می‌شود قرعه‌کشی حساب‌های طرح «رویش جوانه‌های جهاد» انجام شد + اسامی دانش‌آموزان برگزیده تغییر سبک زندگی، عامل اصلی افزایش آمار ابتلا به سرطان در خراسان رضوی عدم اتصال‌ بیش از نیمی از مشاوران املاک خراسان رضوی به سامانه کاتب سرقت ۵ میلیاردی از کیف پول الکترونیک مرد فراموش‌کار! چند نکته مهم درباره حفاظت از محیط زیست | توجه به کاتالیست‌ها کیفیت سوخت را بالا می‌برد امضای تفاهم‌نامه جدید برای ارتقای عدالت آموزشی و کیفیت آموزش مدارس استثنایی پاسخ آموزش‌وپرورش به نارضایتی‌های والدین درباره تغییر ساعت مدارس شرط جالب مال باخته مشهدی برای بخشیدن زن سارق محل تحویل کارت‌های ورود به جلسه امتحان تعیین شد تغییر ساعت فعالیت مدارس؛ تصمیمات خلق‌الساعه، بلاتکلیفی والدین اصلاح روش حفاظت از محیط زیست بعد از ۶ سال پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا روز‌های پایانی هفته ساعت شروع کلاس‌های مدارس تغییر می‌کند؟ | برگزاری همه امتحانات در نوبت صبح
سرخط خبرها

شیوع استعمال دخانیات و سیگار الکترونیک در بین دختران

  • کد خبر: ۳۱۱۲۴۹
  • ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۵
شیوع استعمال دخانیات و سیگار الکترونیک در بین دختران
به گفته مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت دربرابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش، طرح «پاد» (پیشگیری از دخانیات) در همه مدارس ۳۲ منطقه با هدف کاهش استعمال دخانیات اجرا خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سمیه‌السادات ابراهیمی با بیان اینکه شیوع استعمال دخانیات و سیگار الکترونیک در بین دختران در حال افزایش است، گفت: در رصد و پایش آسیب‌های اجتماعی در همه استان‌ها، مسائل خانوادگی در صدر قرار داشته و مصرف دخانیات در رتبه چهارم آسیب‌های اجتماعی در کشور قرار دارد.

وی با بیان اینکه یکی از مفاد تفاهم‌نامه‌ای که با ۳۲ منطقه بسته شده این است که در حوزه پیشگیری از مصرف دخانیات کار جدی در همه مدارس انجام شود افزود: طرح پاد «پیشگیری از دخانیات» در همه مدارس ۳۲ منطقه با هدف کاهش استعمال دخانیات اجرا خواهد شد.

مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش درباره علت شیوع مصرف دخانیات در مدارس دخترانه گفت: در کل آسیب‌های اجتماعی به سمت دختر‌ها پیش می‌رود، علت آن هم فضای مجازی و کمرنگ شدن هویت دخترانه در کل اجتماع است، باید به سمت تقویت این هویت دخترانه و لطافت دخترانه پیش برویم.

ابراهیمی با بیان اینکه در حوزه زنان هم آسیب‌های اجتماعی مثل استعمال مواد مخدر و دخانیات بیشتر شده است گفت: در فضای دانش‌آموزی، به دلیل تبلیغات گسترده در این حوزه بخصوص در سینما‌های خانگی که دختران و زنان بیشتر استعمال دخانیات و سیگار دارند، همچنین عوامل اجتماعی، خانوادگی و فرهنگی باعث این شیوع شده است.

وی با بیان اینکه آسیب‌های اجتماعی تک مولفه‌ای و تک عاملی نیستند افزود: همه عوامل دست به دست هم داده تا امروز دختران بیشتر از گذشته گرفتار آسیب‌های اجتماعی و استعمال دخانیات شوند.

مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در رده سنی متوسطه دوم این آمار بالاست ادامه داد: معتقدیم خانواده منشاء و عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است. در رصد پایش آسیب‌های اجتماعی در کل استان‌های کشور عوامل مخاطره‌آمیز خانوادگی بالاترین فراوانی را داشته، زیرا اگر خانواده محیط امن عاطفی و روانی را برای فرزندانشان ایجاد کنند و نیاز فرزندان را به عاطفه و امنیت تامین کنند مطمئنا این بچه‌ها در جامعه کمتر آسیب می‌بینند و دچار آسیب‌های اجتماعی نمی‌شوند.

ابراهیمی با بیان اینکه متاسفانه امروز مقدار گفتگوی خانواده‌ها با فرزندانشان در شبانه روز به دقیقه کاهش پیدا کرده است عنوان کرد: والدین، فرزندانشان را نه می‌بینند، نه صحبت می‌کنند و نه گفت‌و‌گو می‌کنند، والدین گاهاً حتی آموزش چگونه گفت‌و‌گو کردن را با نوجوان نمی‌دانند تا اعتماد آنها را بدست آورند و پناهگاه امن در خانه ایجاد کنند.

وی با بیان اینکه این عوامل باعث شده دانش آموز هم در خانواده و هم در جامعه بی پناه باشد اظهار کرد: والدین در صورت مواجه شدن با چنین مواردی ابتدا فضای امن ایجاد کنند، از قضاوت و سرزنش و تحقیر کردن فرزندشان به صورت جدی بپرهیزند. مهم‌ترین ویژگی یک والد پذیرندگی و امن بودن است، سعی کنند به گونه‌ای رفتار کنند که فرزندشان همه مسائل را به آنها بگوید و از مشاور کمک بگیرند؛ به گونه‌ای رفتار نکنند که دانش آموز به دوست دیگر که ممکن است نامناسب باشد پناه ببرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->