یارانه‌ها سال آینده افزایش می‌یابد؟ ثبات قیمت سیب زمینی از اوایل اسفند ۱۴۰۳ | عرضه قطره چکانی به بازار؛ ممنوع تکمیل ۳۲۹ طرح آموزشی؛ ثمره سفر رییس جمهور به خوزستان معامله ۸۲ میلیون دلار در بازار ارز تجاری امروز (پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳) وزیر صنعت، معدن و تجارت با وزیر انرژی عمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) ۷۰درصد کارگران نسخه قرارداد ندارند وزیر نیرو: تابستان ۱۴۰۴ قطعی برق نخواهیم داشت بی‌برقی، ۲۵۰ همت خسارت به بخش صنعت وارد کرد طرح جدید مرکز آمار ایران برای محاسبه دقیق تعداد زائران در خراسان رضوی + فیلم نرخ سکه از مرز ۶۰ میلیون تومان عبور کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) تکلیف پوشش بیمه موتورسواران در روز‌های بارانی به کجا رسید؟ ۱۲۵ میلیون دلار در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران معامله شد مجلس با کاهش مبلغ وام ساخت مسکن به ۶۵۰ میلیون تومان مخالفت کرد عرضه اولیه یک شرکت مشهدی در بورس، دوشنبه آینده (۸ بهمن ۱۴۰۳) | حسابمان را برای عرضه اولیه «محتشم» چقدر شارژ کنیم؟ تاثیر نظافت صنعتی بر افزایش بهداشت و ایمنی محیط کار و کارکنان بیش از پنج هزار و ۸۰۰ تن گوشت تنظیم‌بازار در خراسان رضوی توزیع شد تهرانی‌ها ۲برابر الگو، مصرف آب دارند | هر تهرانی در شبانه‌روز، ۲۵۰ لیتر آب مصرف می‌کند لزوم همکاری دولت در ساخت مسکن کارگری افزایش قیمت طلا و سکه در مشهد | سکه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان گران‌تر شد (۴ بهمن ۱۴۰۳) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی در بازار آزاد (۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ بهمن ۱۴۰۳) | ساینا ۴۷۷ میلیون تومان رقم تخفیف نمایشگاه‌های بهاره امسال مشخص شد | برگزاری نمایشگاه بهاره از ۱۰ تا ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ دلار وارد کانال ۸۳ هزار تومان شد | جهش طلا به کانال ۵.۵ میلیون تومان (۴ بهمن ۱۴۰۳) صادرات ۴۹۳ هزار تن محصولات کشاورزی خراسان رضوی به کشور‌های خارجی رشد طلا در سایه تعرفه‌گذاری‌های جدید ترامپ با حذف ارز نیمایی، ارز مسافرتی با چه نرخی عرضه می‌شود؟ ویدئو | قیمت دلاری مسکن با لحاظ «افت قدرت خرید دلار» چقدر است؟ ناترازی انرژی تولیدات کاشی و سرامیک را کاهش داده است کاهش ارزش گمرکی ۱۰مدل خودرو وارداتی | خودروهای خارجی ارزان می‌شوند؟
سرخط خبرها

جدیدترین قیمت خودروهای داخلی و خارجی در ۳۱ خرداد/ از صعود قیمت‌ خودرو تا رکود معاملات

  • کد خبر: ۳۱۱۷۹
  • ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۴
  • ۲
جدیدترین قیمت خودروهای داخلی و خارجی در ۳۱ خرداد/ از صعود قیمت‌ خودرو تا رکود معاملات
نوسانات ارزی با اثرگذاری روانی سبب شده تا رشد بیش از پیش قیمت خودرو را شاهد باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، بررسی قیمت‌ها در بازار خودروی پایتخت حاکی از رشد پنج تا ۱۵ میلیونی قیمت خودروهای داخلی نسبت به پیش از زمان فروش فوق‌العاده و پیش‌فروش دو خودروساز بزرگ کشور در هفته‌های گذشته و انجام قرعه‌کشی نهایی برای شناخت برندگان است.

مشاهدات میدان حاکی است از زمان پیش‌فروش فوق‌العاده گروه صنعتی ایران‌خودرو که بر اساس ضوابط جدید فروش خودرو از روز چهارشنبه (هفتم خردادماه) آغاز شد تا امروز قیمت هر دستگاه سمند ال ایکس از ۱۱۴ به ۱۲۶ میلیون تومان، هر دستگاه پژو ۴۰۵ از ۱۱۱ به ۱۲۶ میلیون تومان، هر دستگاه پژو ۲۰۶ تیپ ۲ از ۱۱۸ به ۱۳۷ میلیون تومان، هر دستگاه پژو ۲۰۶ صندوق‌دار وی ۸ از ۱۵۵ به ۱۶۵ میلیون تومان، پژو ۲۰۶ تیپ ۵ از ۱۵۵ به ۱۶۸ میلیون تومان، هر دستگاه پژو پارس از ۱۳۷ به ۱۵۰ میلیون تومان و هر دستگاه پژو پارس با موتور تی. یو ۵ از ۱۵۷ به ۱۷۲ میلیون تومان افزایش داشته است.

همچنین در گروه سایپا و در مدت زمان یاد شده، هر دستگاه پراید ۱۱۱ از ۷۲ به ۸۰ میلیون تومان، پراید ۱۳۱ از ۶۷ به ۷۳ میلیون تومان، تیبا ۲ از ۸۵ به ۹۲ میلیون تومان، ساینا از ۸۶ به ۹۲ میلیون تومان و کوئیک از ۹۲ به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش قیمت داشته‌اند.

به گفته کارشناسان، در دسته مونتاژی‌ها نیز علاوه بر جک اس ۵ و هایما که از حدود قیمت ۴۰۰ میلیون تومانی در هفته‌های گذشته امروز به ترتیب به ۴۲۵ و ۴۳۵ میلیون تومان قیمت خورده اند، سایر خودروهای مونتاژی (مثل چانگان و سراتو) دیگر تولید نمی‌شوند و دارندگان این خودروها قیمت‌های سلیقه ای و دلخواه خود را از خریداران مطالبه می‌کنند.

«سعید موتمنی» رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودروری پایتخت در این زمینه به ایرنا گفت: این روزها در عمل تقاضایی برای خرید و همچنین فروشنده ای در بازار نیست، اما آنانی که خودرو در اختیار دارند قیمت‌های دلخواه خود را ارائه می‌کنند.

به گفته وی، نوسانات ارزی نیز با اثرگذاری روانی سبب شده تا رشد بیش از پیش قیمت‌ها را شاهد باشیم.

موتمنی خاطرنشان‌کرد: بازار یک نیاز روزانه دارد که باید تامین شود، نمایشگاه‌داران نیز سهمیه خودرو ندارند تا در اختیار مشتریان قرار دهند، بر این اساس با امتناع از فروش یا ارائه قیمت‌های بالا از سوی فروشندگان مواجه ایم و این روزها شیب قیمتی خودروها صعودی است.

وی ادامه‌داد: ‌این روند به کام افرادی که خودرو در اختیار دارند یا کسانی که در برنامه‌های فروش و پیش فروش اخیر خودروسازان برنده شده اند، است.

این مقام صنفی از نبود سقف قیمتی برای خودروها، همچنین اعمال نشدن افزایش ۱۰ درصدی وعده داده شده قیمتی در بنگاه‌ها نسبت به قیمت‌های کارخانه‌ای انتقاد کرد و گفت: باید خودرو به اندازه کافی در بازار تزریق شود تا مکانیسم عرضه و تقاضا بازار را به تعادل برساند، این در حالی است که ممنوعیت واردات خودرو نیز بر التهابات موجود افزوده است.

وی بیان‌داشت: اگر خواهان ثبات در بازار هستیم، باید عرضه به اندازه کافی انجام شود و در غیر این صورت افراد از فروش خودرو امتناع یا با قیمت‌های بالا به مشتریان اعلام می‌کنند.

موتمنی در عین حال، خرید و فروش‌های این روزهای بازار را در حد صفر برشمرد و گفت:‌ برخی نمایشگاه‌داران در یک ماه اخیر حتی یک قرارداد خودرو ننوشته اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ایرانی جانم فدای وطنم
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
0
0
با سلام : عرضه کمتر بخاطر بد عهدی قطعه سازان با خودرو سازان باعث بالا رفتن قیمت خودرو در کشور شده و تقاضای بیشتر به خاطر بالا بودن قیمت خودرو و احتکار بعضی از سود جویان وطن و ایجاد نابسامانی در بازار خودرو شده که مسئولین اقتصاد دان باید راه چاره ای باندیشند.نه بی سوادان که خود را به جای کارشناسان یا اقتصاد دانان جا زده اند.
ایرانی جانم فدای وطنم
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
0
0
با سلام : سوال : آیا خودرو سازان از وضغیت حال قیمت خودرو راضی هستند ؟
رضایت آنها با قطعه سازان مشترک هست؟
در این گیر و دار مردم وطن چه باید بکنند ؟ آیا دلار گران شده قیمت قطعه و خودرو نیز گران شده دریافتی کارمندان و کارگران نیز نسبت به درصد گرانی دلار افزایش پیدا کرده؟ پس مردم وطن من در این وانفسا چه باید بکنند، با افزایش بهای فیش آب، برق، گاز، تلفن، همراه،نان، مرغ،گوشت، بقیه نیز بکنار. شمارا به خدا قسم میدهم با هموطنان خودتان بد تا نکنید . ممنون و متشکرم
هر کس در هر شرایط و در هر مقامی دسترنج و نان هم وطن خود را به یغما ببره تاوانش را پس میده، این بیماری همان تاوان پس دادن هستش.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->