۲۵ هزار بسته تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند اهدا شد + فیلم دیوار ندبه چیست و پیامبر اسلام(ص) چه ارتباطی با این دیوار دارند؟ برپایی نمایشگاه عکس «شکوه قم در قاب تاریخ» در قم نقش خانواده در پرورش نسل آینده از دیدگاه امام رضا(ع) خاطره‌ای که ده سال حاجی‌زاده را در لیست شهدا نگاه داشت برپایی دوره‌های آموزش عمومی قرآن کریم در مساجد سراسر کشور آموزش سواد رسانه‌‌ای در مساجد مشهد بیست‌و‌دومین جشنواره فرهنگی‌هنری امام‌رضا(ع) در ۳۱ استان برگزار می‌شود اجرای طرح مساجد جامعه‌پرداز در مشهد ماجرای یک بانوی تونسی و قرآنی که به مشهد رسید | وقتی شفای یک بیمار به هنر پیوند خورد دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده آتش نشان فداکار مشهدی به من مشورت بدهید! کلید طلایی برای ساختن سرنوشتی روشن | مروری بر فواید مشورت در زندگی وقف، از سنت دیروز تا موتور توسعه امروز آیت‌الله علم‌الهدی: مجتمع‌های آموزشی ویژه بانوان درمناطق حاشیه‌ای برای جذب نسل جوان ایجاد شود آزادی ۱۵۰۰ زندانی خراسان رضوی به مناسبت سالروز میلاد پیامبراسلام(ص) | آغاز پویش «به عشق پیامبر(ص) می‌بخشم» + فیلم نماز باران در حرم مطهر امام‌رضا(ع) اقامه شد هجرت تاریخی حضرت معصومه(س) به قم و پیام‌های ماندگار آن برای جهان اسلام خراسان رضوی، پیشگام در بهره‌برداری از انرژی خورشیدی و طرح‌های نوین آبیاری با سرمایه وقف رشد فکری و ایجاد نشاط اجتماعی به سبک پیامبر مهربانی | بررسی جلوه‌ها و آثار مشورت در سیره پیامبر ختمی‌مرتبت(ص)
سرخط خبرها

صیانت از بیت‌المال و دفاع از حقوق مردم وظیفه ستاد امر به معروف است

  • کد خبر: ۳۱۱۸۲۱
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۹
صیانت از بیت‌المال و دفاع از حقوق مردم وظیفه ستاد امر به معروف است
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور تاکید کرد: وظیفه ما این است که در دستگاه‌ها به دنبال حفظ بیت‌المال و شنیدن صدای مردم باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام محمدحسین طاهری آکردی امروز اول بهمن ماه در نشست با دبیران شورا‌های امر به معروف و نهی از منکر دستگاه‌های استان کرمان به بررسی مسائل و چالش‌های موجود در راستای ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر پرداخت.

وی با اشاره به تاریخچه شکل‌گیری ستاد و دغدغه‌های اولیه برای ایجاد نهاد متولی امور دینی، به تأکید مقام معظم رهبری بر اهمیت این موضوع اشاره کرد و گفت: هدف ما نظارت بر امور دینی و ترویج فرهنگ اسلامی در جامعه است.

طاهری همچنین به تصویب قانون حمایت از آمران به معروف در سال ۱۳۹۴ اشاره کرد و افزود: بر اساس اصل هشتم قانون اساسی، نظارت مردم بر مردم و دولت، وظیفه ستاد امر به معروف است. ما دو راهکار اصلی برای نظارت داریم؛ یکی تشکل‌های مردمی و دیگری شورا‌های امر به معروف در دستگاه‌ها.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با تأکید بر اهمیت صیانت از بیت‌المال و دفاع از حقوق مردم، گفت: وظیفه ما این است که در دستگاه‌ها به دنبال حفظ بیت‌المال و شنیدن صدای مردم باشیم. باید توجه داشته باشیم که تکریم ارباب رجوع و پاسخگویی به نیاز‌های آنان از اولویت‌های ماست.

وی همچنین به ضرورت ایجاد الگوی رفتاری در سازمان‌ها اشاره کرد و گفت: ما باید خودمان الگو باشیم و در راستای تقویت نظام جمهوری اسلامی تلاش کنیم. اگر بتوانیم یک الگوی رفتاری مناسب در سازمان‌ها ایجاد کنیم، احترام و اعتماد مردم را جلب خواهیم کرد.

طاهری در پایان از دبیران شورا‌های دستگاه‌ها خواستند تا با جدیت به وظایف خود عمل کنند و در راستای ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر، همت گمارند.

منبع:ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->