یک نکته ناگفته از صلح امام حسن(ع) جنون یک مرغ مهاجر ضمانت رسول مهربانی (ص) برای موفقیت و پیشرفت چیست؟ چشم‌هایت را به من قرض بده! | راهکارهای جلوگیری از خود محوری و استبداد رأی در کلام رسول خدا (ص) راهیابی ۱۲۵ متسابق به مرحله استانی چهل‌وهشتمین دوره مسابقات قرآن در خراسان رضوی ۲۵ هزار بسته تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند اهدا شد + فیلم دیوار ندبه چیست و پیامبر اسلام(ص) چه ارتباطی با این دیوار دارند؟ برپایی نمایشگاه عکس «شکوه قم در قاب تاریخ» در قم نقش خانواده در پرورش نسل آینده از دیدگاه امام رضا(ع) خاطره‌ای که ده سال حاجی‌زاده را در لیست شهدا نگاه داشت برپایی دوره‌های آموزش عمومی قرآن کریم در مساجد سراسر کشور آموزش سواد رسانه‌‌ای در مساجد مشهد بیست‌و‌دومین جشنواره فرهنگی‌هنری امام‌رضا(ع) در ۳۱ استان برگزار می‌شود اجرای طرح مساجد جامعه‌پرداز در مشهد ماجرای یک بانوی تونسی و قرآنی که به مشهد رسید | وقتی شفای یک بیمار به هنر پیوند خورد دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده آتش نشان فداکار مشهدی به من مشورت بدهید! کلید طلایی برای ساختن سرنوشتی روشن | مروری بر فواید مشورت در زندگی وقف، از سنت دیروز تا موتور توسعه امروز آیت‌الله علم‌الهدی: مجتمع‌های آموزشی ویژه بانوان درمناطق حاشیه‌ای برای جذب نسل جوان ایجاد شود
سرخط خبرها

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور: ویروس گناه اگر کنترل نشود، دنیا و آخرت ما را از بین می‌برد

  • کد خبر: ۱۱۰۴۶۶
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۲
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور: ویروس گناه اگر کنترل نشود، دنیا و آخرت ما را از بین می‌برد
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: ویروس گناه مانند ویروس کرونا مسری است و اگر کنترل نشود علاوه بر دنیا، آخرت ما را نیز از بین می‌برد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله کاظم صدیقی رئیس ستاد امر به معروف ونهی از منکر کشور در اختتامیه سومین دوره جشنواره مفلحون استان خراسان رضوی که ظهر امروز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار شد، اظهارکرد: امربه معروف و نهی ازمنکر از دیدگاه قرآن کریم تنها امتیاز امت اسلام نسبت به سایر امت هاست.

وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر هم جاذبه دارد و هم دافعه که نشانه حیات و زندگی انسان است، اظهار کرد: موجود زنده جاذبه دارد و آب و هوا را برای زندگی جذب می‌کند همانطور که دافعه دارد و از خطرات دوری می‌کند.

رئیس ستاد امر به معروف ونهی از منکر کشور افزود: بدون قدرت نمی‌توان زنده بود و اگر دافعه نباشد در برابر آسیب‌ها و توطئه‌ها و در برابر خیانت‌ها از پای در می‌آییم.

آیت‌الله صدیقی ضمن اشاره به آیاتی از کلام الله مجید، اظهار کرد: خداوند خواسته است که ما نسبت به توحید، ولایت، ائمه معصومین و فضایل اخلاقی جاذبه داشته باشیم و نسب به بدی، کفر، گناه و ... دافعه داشته باشیم.

وی در ادامه ویروس گناه را همانند ویروس کرونا مسری خواند و افزود: مجموعه جامعه ما یک پیکر است که قدرت دفاعی آن در برابر ویروس‌های خطرناک، در مقابل الحاد و پلیدی و پلشتی، مساله امر به معروف و نهی از منکر است.

امام جمعه موقت تهران ادامه داد: ویروس کرونا زندگی ما را می‌گیرد، اما ویروس گناه علاوه بر دنیا، آخرت ما را نیز می‌گیرد.

آیت‌الله صدیقی با تاکید بر اینکه بی تفاوتی نسبت به گناه در جامعه باعث ترویج فساد و ایجاد منکرات گسترده در نهاد مقدس خانواده می‌شود، متذکر شد: اگر مسئله حساسیت و عرق وجودی ما نسبت به خداوند، پیامبر و ائمه معصومین علیهم السلام خاموش شود، این مرگ ماست.

وی افزود: مهمترین معروف در عالم امکان مسئله ولایت است که حاکمیت خداوند متعال بر بندگانش از مجرای ولایت صورت می‌پذیرد.

آیت‌الله صدیقی ادامه داد: یکی از مهمترین معروفات که باید با زبان شیرین به جوانان ونسل‌های آینده تزریق و تبیین شود بحث ولایت است که همین ولایت باعث ایجاد وحدت در جامعه می‌شود.

وی در پایان ضمن تقدیر و تشکر از ستاد امر به معروف استان خراسان رضوی خواستار گسترش نمونه فعالیت‌های این ستاد در کل کشور شد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->