به گزارش شهرآرانیوز، الهه کارگزار افزود: این کالاها شامل مقدار زیادی محصولات آرایشی و بهداشتی از جمله کرم ضد آفتاب، شامپو، صابون، رژ لب و ادکلن است که فاقد برچسب اصالت کالا بودند که به مراجع قضایی ارجاع داده شدند.
وی ادامه داد:توصیه میشود مردم در هنگام خرید محصولات آرایشی و بهداشتی، حتماً به شماره بهداشتی محصول و برچسب اصالت کالا توجه کرده و با استعلام از سامانه و اپلیکیشن تیتک یا شماره پیامکی ۲۰۰۰۸۸۲۲ از اصالت کالا اطمینان حاصل کنند.
سرپرست اداره نظارت بر محصولات آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: همچنین توصیه میشود مردم از خرید محصولاتی که مجوز لازم را ندارند، خودداری کرده و به تاریخ تولید و انقضای کالا توجه ویژهای داشته باشند و در صورت مشاهده هرگونه خدشهای، از خرید این اقلام اجتناب ورزند.
کارگزار از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک یا داشتن شکایات، با شماره ۴۳۳۵۲۳۱۲ داخلی ۱۴۱ و ۱۲۰ واحد آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی نیشابور، واقع در خیابان امام خمینی ۲۷ تماس بگیرند.
دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به ۵۸۰ هزار جمعیت چهار شهرستان «نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه» خدمات بهداشتی و درمانی ارائه میکند.
منبع: ایرنا