فیضی: برگزاری مسابقات قرآن در مشهد، توجه توامان به قرآن و عترت است رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: ملت و مردم ایران از برخی از مردم زمان پیامبر(ص) بهتر هستند| قرآن، قوم یهود را دشمن‌ترین مردم معرفی کرده است دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: قرآن، پاسخ‌های ناظر به پارادوکس‌های حکمرانی انسان معاصر را بیان کرده است اهمیت برگزاری مسابقات بین المللی قرآن کریم در تبلیغ فرهنگ شیعه در جهان مسابقات قرآن، طلیعه ای برای استمرار فعالیت‌های قرآنی در مشهد  خاموشی: قرآن تنها نسخه کمال برای بشریت است آغاز چهل و یکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران در مشهد+ویدئو باب الحوائج؛ فدایی شیعه توصیه‌های حضرت موسی‌بن‌جعفر(ع) برای زیست مؤمنانه | به صبر تکیه کنید و از دنیا به‌اندازه بخواهید کتاب «شهدای حرب و محراب» منتشر شد | یادواره‌ای از فداکاری‌ها در راه انقلاب اسلامی فراخوان رویداد ملی صاد تمدید شد | برنامه‌ای برای هم‌افزایی کنشگران تدبر در قرآن کریم نکات کلیدی برای استقبال از مهمانی خدا در ماه‌های رجب و شعبان حضور چهره‌های بین‌المللی در هیئت داوران مسابقات بین‌المللی قرآن کریم قدمی مؤثر از آستان قدس رضوی برای حل مشکل تشنگی مردم سیستان و بلوچستان ثبت‌نام کاروان جدید عمره مفرده آغاز شد تشییع باشکوه پیکرهای شهدای مرزبانی و دفاع مقدس در مشهد (۷ بهمن ۱۴۰۳) تجمع میلیونی عاشقان اهل‌بیت(ع) در حرمین کاظمین + فیلم بانویی که موسی‌ بن‌جعفر (ع) بر پیکرش نماز خواند و مزارش زیارتگاه شیعیان شد روش‌های استکبارستیزی امام کاظم(ع)
سرخط خبرها

نگهداری از یک میلیون و ۳۰۰ هزار شیء نذرشده در موزه‌های آستان قدس رضوی

  • کد خبر: ۳۱۲۶۷۶
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۲
نگهداری از یک میلیون و ۳۰۰ هزار شیء نذرشده در موزه‌های آستان قدس رضوی
مدیرکل نذورات آستان قدس رضوی بیان کرد: این اداره با بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار شیء نذرشده، اهتمام ویژه‌ای در حفاظت و مرمت آثار هنری دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا اسماعیل‌زاده با اشاره به نقش حیاتی این اداره در حفظ میراث فرهنگی، گفت: یکی از مهم‌ترین رسالت‌های ما حفظ، مرمت و نگهداری آثار نذرشده‌ای است تا زیبایی و ارزش‌های آن‌ها برای نسل‌های آینده حفظ شود.

وی افزود: از زمان ورود اشیای نذری، فرایند ارزیابی تحت نظر کارشناسان مجرب انجام می‌شود. اشیائی که دارای ارزش نگهداری در موزه‌ها باشند، به خزانه نذورات ارسال می‌شوند و در صورت نیاز به مرمت، فرایند کار آغاز شده و با دقت و وسواس بررسی می‌شوند تا بهترین شرایط برای نگهداری این اشیا فراهم شود.

اسماعیل‌زاده خاطرنشان کرد: تیم متخصص مرمت، به صورت مستمر در حال ارزیابی و تعمیر این آثار است تا ویژگی‌های اصلی و تاریخی آن‌ها حفظ شود به‌طوری‌که تاکنون (بهمن‌ماه ۱۴۰۳)، بیش از ۲ هزار نفرساعت برای مرمت آثار هنری و تاریخی وقت صرف شده است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بخشی از این اشیا در موزه‌های آستان قدس رضوی به نمایش گذاشته شده است، گفت: خزانه آستان قدس رضوی، با بالاترین رتبه استاندارد و سطح امنیتی، نه‌تنها به عنوان امن‌ترین محل نگهداری اشیا و نفایس ارزشمند، بلکه به‌عنوان نگهبان تاریخ ایران، گنجینه‌ای از عشق و ارادت به هشتمین امام شیعیان است.

گفتنی است، قدمت اشیای تاریخی موجود در خزانه نذورات آستان قدس رضوی به ۵ هزار سال پیش می‌رسد که شامل سفالینه‌های تاریخی کشف‌شده از مناطق مختلف است. پس از آن سکه‌های تاریخی بیشترین قدمت را در میان اشیا دارند. در حال حاضر نیز اشیای متفاوتی از جمله ضریح‌پوش‌ها، صندوق‌پوش‌ها، ابزار و ادوات روشنایی، شمعدان‌ها، قفل‌ها، ساعت‌ها، ادوات و وسایل تزئینی، کاشی‌ها، سلاح‌ها و ادوات رزمی و جنگی، منسوجات و پارچه‌های قیمتی و تزئینی، صنایع دستی و... در خزانه آستان قدس رضوی نگهداری می‌شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->