پیشینه ترمیم بنای مسجد جامع گوهرشاد به بهانه تعمیر گلدسته‌های آن | تاریخ ۶۰۰‌ساله مرمت در میراث گوهرشاد‌بیگم هدیه‌ای به نام مهربانی پناه بی‌پناهان بود | یادی از عباس تربتی، معروف به حاج آخوند، واعظ و عارف مدفون در حرم مطهر رضوی امامی که مشهد را پایتخت علم و زیارت کرد همراهی اهل بیت(ع)، خوشبختی حقیقی | بررسی معیار خوشبختی در فرازهایی از زیارت جامعه کبیره تولیت آستان قدس رضوی: معماری مشهد باید امام‌رضایی باشد | ضرورت فضاسازی متفاوت، مفهومی و زیارت‌محور تولیت آستان قدس رضوی: پرستاران، ادامه‌دهندگان راه حضرت زینب(س) در دفاع از کرامت و سلامت انسانی هستند ویدئو | جشن تکلیف دختران ۹ کشور اسلامی در حرم مطهر امام رضا (ع) بیش از ۴۵ هزار مسجد در کشور بدون امام جماعت هستند فعالیت ۲۵ هزار و ۷۰۰ قرارگاه محله اسلامی در سراسر کشور تجلیل از خادمان و سقایان زائران پیاده امام رضا (ع) در مشهد ویژه‌برنامه «عقیله بنی‌هاشم» با حضور بانوان اردوزبان در حرم مطهر امام‌رضا(ع) برگزار شد پخش مستند «خورشید کاروان» از سیمای استانی خراسان رضوی جایزه ادبی یوسف به ایستگاه چهاردهم رسید + مهلت ارسال آثار اجرایی شدن طرح حفظ «شهید سلامی» به منظور تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن آغاز کنگره ملی بزرگداشت ۳ هزار شهید خراسان شمالی با برگزاری اردوی راهیان‌نور نهایی شدن قرارداد‌های مربوط به حج ۱۴۰۵، سه ماه پیش از آغاز عملیات اعزام زائران مشهد میزبان برگزاری جشنواره امامت و مهدویت خواهد بود برنامه «مهمان مهر» میزبان ۶۰۰۰ دانشجو از سراسر کشور در حرم حضرت معصومه(س)
سرخط خبرها

نشست علمی نخبگان قرآنی کشور‌های جهان اسلام در حرم مطهر رضوی

  • کد خبر: ۳۱۱۹۰۷
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۶
نشست علمی نخبگان قرآنی کشور‌های جهان اسلام در حرم مطهر رضوی
رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی گفت: نشست علمی ویژه نخبگان قرآنی از سراسر کشور‌های جهان اسلام در حرم مطهر رضوی برگزار خواهد شد.

عبدالحمید طالبی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز در خصوص برگزاری نشست‌های علمی ویژه برگزیدگان قرآنی، اظهار کرد: افتخار داریم امسال در محضر حضرت رضا علیه السلام میزبان قاریان و متسابقین چهل و یکمین مسابقات بین‌المللی قرآن کریم باشیم علاوه بر برنامه‌هایی که برای متساوبقین و در طول برگزاری مسابقات آستان قدس رضوی تدارک دیده شده است برنامه‌هایی را در حرم مطهر رضوی در محافل قرآنی، منابر قرآن و همچنین اجرای اذان و اقامه در آستان مقدس رضوی برای قاریان عزیزی که مشرف می‌شوند طراحی شده است.

وی افزود: نشست علمی ویژه متسابقین در حرم مطهر رضوی برگزار خواهیم کرد همچنین برای آشنایی افراد غیر ایرانی با موسسات علمی پژوهشی آستان قدس، آثار و نسخ ارزشمند قرآنی که در گنجینه فاخر سازمان کتابخانه است، بازدیدی تدارک دیده شده است.

رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی گفت: آستان قدس رضوی یک قطب بزرگ فعالیت‌های قرآنی است از ابتدا به عنوان مهد الرضا(ع) تا دانشگاه امام رضا(ع) و دانشگاه رضوی و آثار ارزشمندی که در بنیاد پژوهش‌های آستان قدس رضوی قرآن تدارک دیده شده که بارزترین آن "المعجم فی فقه لغت القرآن" است و همچنین تفسیر روایی حضرت رضا علیه السلام که در خصوص علوم قرآن است، همه نشان دهنده ظرفیت‌های بالای آستان قدس رضوی در برگزاری محفل علمی و قرآنی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->