ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ اتوبوس‌های حرم امام حسین در مسیر‌های مختلف + ساعت حرکت یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد! رادیو موکب در مسیر پیاده‌روی اربعین آغاز به کار کرد برپایی موکب فرهنگی «ایران امام رضا (ع)» در دهه پایانی ماه صفر رمان «جزیره گمشده من» روانه بازار نشر شد | رمانی با محوریت کرامات امام رضا (ع) اعزام کاروان پزشکی به منظور ارائه خدمات به اربعین (۱۴ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ثبت‌نام کاروان جدید عمره مفرده آغاز شد

  • کد خبر: ۳۱۲۹۳۵
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۴
ثبت‌نام کاروان جدید عمره مفرده آغاز شد
پس از تکمیل ظرفیت کاروان‌های عمره، سازمان حج و زیارت اعلام کرد که از امروز (یکشنبه، ۷ بهمن ۱۴۰۳) متقاضیان می‌توانند برای تشرف به مکه در کاروان جدید ثبت‌نام کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، «قرار بود مبعث به مدینه برویم اما هیچ کاروانی ظرفیت نداشت و باز هم جا ماندیم.» این را متقاضی تشرف به خانه خدا حسین مشکات می‌گوید.اما مدیر دفتر زیارتی حسین کلانتری می‌گوید که «امروز ۶ بهمن ظرفیت جدید عمره باز شده است.»

هفته گذشته ظرفیت عمره در بهمن که مصادف با بخشی از ماه رجب و شعبان بود، تکمیل شد و زائران متقاضی امکان نام‌نویسی در کاروان‌ها را نداشتند. اما از امروز حدود ۲۵۰۰ ظرفیت جدید در قالب ۳۰ کاروان باز شد که متقاضیان می‌توانند در کاروان‌ها که بیشتر برای دهم تا پایان بهمن است، ثبت‌نام کنند. معاون سازمان حج اکبر رضایی می‌گوید که «همه زائران باید فیش داشته باشند.»

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->