انصارالله هشدار داد: آتش‌بس در غزه شرط صلح منطقه‌ای! حمله موشکی روسیه به اوکراین؛ ۱۲ کشته و بیش از ۵۰ زخمی در یک روز + جزئیات انفجارها سخنگوی القسام هشدار داد: نیمی از اسرای زنده صهیونیست در خط مقدم حمله ارتش اشغالگر | مسئولیت جان آنها با نتانیاهو است مجمع جهانی بیداری اسلامی بیانیه داد: سازش‌کاران با صهیونیست‌ها به سرنوشت بدی دچار می‌شوند فاجعه غزه: آنروا از کشتار روزانه ۱۰۰ کودک پرده برداشت! غیرقابل پیش‌بینی بودن تصمیم نهایی ترامپ درباره ایران به روایت یک رسانه عبری زبان پاسخ تجاری چین به آمریکا؛ اعمال تعرفه‌های تلافی‌جویانه بر واردات آمریکایی تعرفه‌های اروپا علیه آمریکا از ماه آینده اعمال می‌شود فیدان: آنکارا به هیچ وجه موافق حمله به ایران نیست رهبر انصارالله: محاصره و کشتار در غزه، جنایتی وحشیانه با حمایت آمریکا است دفاع معاون پیشین ترامپ از اظهارات جنگ‌طلبانه او علیه ایران ناپدیدشدن بیش از ۷ هزار نظامی اوکراینی در کورسک رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: شرط مذاکره با آمریکا، داشتن موضع برابر و دوری از قلدرمآبی است دشمن به دنبال این است که امید به آینده را از مردم ایران بگیرد یونیسف: روزانه ۱۰۰ کودک در غزه کشته یا زخمی می‌شوند محکومیت استفاده ابزاری آلمان و انگلیس از سازوکارهای حقوق‌بشری علیه ایران ۸۳۸ مسافر در تصادفات نوروز ۱۴۰۴ جان باختند حسن فرحات یکی از رهبران حماس، به شهادت رسید (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ادعای جدید ترامپ درباره احتمال مذاکره مستقیم با ایران واکنش عجیب ترامپ به ریزش بازار سهام آمریکا وزیر راه و شهرسازی: ۵ هزار نقطه حادثه‌خیز تصادفات در کشور شناسایی شده است حمله موشکی جنبش انصارالله یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان در گفتگو با بن‌سلمان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم تقابل شدید کانادا با جنگ تعرفه‌ای آمریکا اعتراض صهیونیست‌ها به حمایت شهردار لندن از مردم غزه ۱۰۰ شهید و زخمی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به مدرسه‌ای در غزه+ویدئو اطلاعیه قوه قضائیه درباره علت درگذشت حجت‌ الاسلام‌ نیری واکنش رؤسای جمهور کشورهای جهان به جنگ تعرفه‌های ترامپ
سرخط خبرها

هیئت پارلمانی ایران با رئیس کمیسیون مرکزی انتخابات ریاست جمهوری بلاروس دیدار کرد

  • کد خبر: ۳۱۳۵۲۸
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۶
هیئت پارلمانی ایران با رئیس کمیسیون مرکزی انتخابات ریاست جمهوری بلاروس دیدار کرد
هیاتی از مجلس شورای اسلامی با رئیس کمیسیون مرکزی انتخابات ریاست جمهوری بلاروس دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی اصغر باقرزاده و علی کشوری رئیس و نایب رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و بلاروس که در قالب هیات ایرانی ناظر بین‌المللی انتخابات ریاست جمهوری بلاروس به این کشور سفر کردند، دیداری با ایگور کارپنکو رئیس کمیسیون مرکزی انتخابات بلاروس داشتند.

باقرزاده رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و بلاروس در ابتدای این دیدار گفت: روابط ایران و جمهوری بلاروس در همه زمینه‌ها در حال توسعه است که حضور هیئت ایرانی در انتخابات به عنوان ناظر موید این امر است.

وی حضور ۴۸۰ ناظر بین المللی در انتخابات را نشان دهنده عزم دولت بلاروس برای برگزاری انتخاباتی شفاف دانست و میزان مشارکت بالای مردم بلاروس و حضور حداکثری آنان را به عنوان یک پشتوانه مطمئن برای دولت این کشور توصیف کرد.

علی کشوری نایب رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و بلاروس نیز در این دیدار گفت: تفاوت اصلی در فرآیند‌های انتخاباتی کشور ما و بلاروس در این است که در بلاروس روند رای گیری زودهنگام وجود دارد، در حالی که در ایران همه انتخابات در یک روز برگزار می‌شود.

وی افزود: نظم بالا و مشارکت بالای رای‌دهندگان در همه شعبه‌های رای‌دهی وجود دارد و این مشارکت گسترده مردم به توسعه و دستیابی به اهداف آنها کمک می‌کند.

کشوری گفت: این واقعیت که بسیاری از ناظران بین المللی و خارجی برای نظارت بر روند انتخابات ریاست جمهوری بلاروس دعوت شده‌اند، نشان می‌دهد که انتخابات به شکل شفاف برگزار شده و از نظر اصول بین المللی همه چیز روشن و شفاف بوده است.

وی با بیان اینکه غرب نتایج انتخابات بلاروس را به رسمیت نمی‌شناسد، خاطرنشان کرد: هر کشور مستقلی برای رسیدن به اهداف و تضمین استقلال خود، باید انتخابات آزاد و مستقل برگزار نماید لذا جمهوری بلاروس مسیر مستقلی را دنبال می‌کند.

ایگور کارپنکو رئیس کمیسیون مرکزی انتخابات بلاروس در دیدار با ناظران خارجی جمهوری اسلامی ایران گفت: بلاروس و ایران صفحه جدیدی از همکاری‌ها را در عرصه بین‌المللی باز می‌کنند.

وی بیان کرد: با استفاده از این فرصت، مایلم از کشور شما، علی الخصوص وزارت امور خارجه برای اعزام چنین هیئت نمایندگانی به بلاروس برای نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری تشکر کنم. این اولین بار است که نمایندگانی از جمهوری اسلامی ایران در فرآیند نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری در کشورمان شرکت می‌کنند. فکر می‌کنم این یک صفحه جدید مهمی در تعامل کشور‌های ما است، زیرا روابط ما واقعا در همه جهات در حال توسعه است و اکنون صفحه جدیدی از تعامل بین کشورهایمان را در زمینه نظارت بین المللی انتخابات باز می‌کنیم.

علی اصغر باقرزاده و علی کشوری رئیس و نایب رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و بلاروس که در قالب هیات ایرانی ناظر بین‌المللی انتخابات ریاست جمهوری بلاروس به این کشور سفر کردند، دیداری با ایگور کارپنکو رئیس کمیسیون مرکزی انتخابات بلاروس داشتند.

باقرزاده رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و بلاروس در ابتدای این دیدار گفت: روابط ایران و جمهوری بلاروس در همه زمینه ها در حال توسعه است که حضور هیئت ایرانی در انتخابات به عنوان ناظر موید این امر است.

وی حضور ۴۸۰ ناظر بین المللی در انتخابات را نشان دهنده عزم دولت بلاروس برای برگزاری انتخاباتی شفاف دانست و میزان مشارکت بالای مردم بلاروس و حضور حداکثری آنان را به عنوان یک پشتوانه مطمئن برای دولت این کشور توصیف کرد.

علی کشوری نایب رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و بلاروس نیز در این دیدار گفت: تفاوت اصلی در فرآیندهای انتخاباتی کشور ما و بلاروس در این است که در بلاروس روند رای گیری زودهنگام وجود دارد، در حالی که در ایران همه انتخابات در یک روز برگزار می شود.

وی افزود: نظم بالا و مشارکت بالای رای‌دهندگان در همه شعبه‌های رای‌دهی وجود دارد و این مشارکت گسترده مردم به توسعه و دستیابی به اهداف آنها کمک می کند.

کشوری گفت: این واقعیت که بسیاری از ناظران بین المللی و خارجی برای نظارت بر روند انتخابات ریاست جمهوری بلاروس دعوت شده اند، نشان می دهد که انتخابات به شکل شفاف برگزار شده و از نظر اصول بین المللی همه چیز روشن و شفاف بوده است.

وی با بیان اینکه غرب نتایج انتخابات بلاروس را به رسمیت نمی شناسد، خاطرنشان کرد: هر کشور مستقلی برای رسیدن به اهداف و تضمین استقلال خود، باید انتخابات آزاد و مستقل برگزار نماید لذا جمهوری بلاروس مسیر مستقلی را دنبال می کند.

ایگور کارپنکو رئیس کمیسیون مرکزی انتخابات بلاروس در دیدار با ناظران خارجی جمهوری اسلامی ایران  گفت: بلاروس و ایران صفحه جدیدی از همکاری‌ها را در عرصه بین‌المللی باز می‌کنند.

وی بیان کرد: با استفاده از این فرصت، مایلم از کشور شما، علی الخصوص وزارت امور خارجه برای اعزام چنین هیئت نمایندگانی به بلاروس برای نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری تشکر کنم. این اولین بار است که نمایندگانی از جمهوری اسلامی ایران در فرآیند نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری در کشورمان شرکت می کنند. فکر می کنم این یک صفحه جدید مهمی در تعامل کشورهای ما است، زیرا روابط ما واقعا در همه جهات در حال توسعه است و اکنون صفحه جدیدی از تعامل بین کشورهایمان را در زمینه نظارت بین المللی انتخابات باز می کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->