اولین ویدیو از رابط کاربری One UI 8 سامسونگ منتشر شد + فیلم جیمز وب شواهدی از حیات فرازمینی در فاصله ۱۲۴ سال نوری زمین کشف کرده است گلکسی M56 سامسونگ معرفی شد + مشخصات و قیمت یک میلیون و ۱۲۲ هزار شماره تلفن فعال در مشهد وجود دارد| ایجاد ۶۰۰ کیلومتر فیبر نوری جدید در سال ۱۴۰۴ بالاخره توکن «پاوز» لیست شد + قیمت و آموزش برداشت نگاهی به اکوسیستم استارتاپی در خراسان رضوی | فرازونشیب‌های یک قطب نوآوری دانشجویان از امروز (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) می‌توانند برای بیمه موبایل و لپ‌تاپ ثبت‌نام کنند کیتی پری و ۵ زن دیگر در مأموریتی کاملا زنانه به فضا رفتند + فیلم ایران آماده است با کمک کشورهای همسایه منظومه ماهواره اینترنتی بسازد اسناد تازه‌منتشرشده سیا از حمله تلافی‌جویانه آدم فضایی‌ها به نظامیان شوروی افزایش قیمت پلی استیشن ۵ در بازار‌های جهانی (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) کاهش سود بازرگانی گوشی موبایل بعد از تغییر نرخ محاسباتی ارز برای واردات کالا محبوبیت ایلان ماسک در آمریکا به‌شدت رو به کاهش است فصل دوم سریال لست آف آس (The Last of Us ۲) در چه لوکیشن‎‌هایی فیلمبرداری شده است؟ ویدئویی از ربات انسان‌نمای اطلس درحال کار با دوربین فیلم‌برداری ترامپ گوشی‌ها، کامپیوترها و تراشه‌ها را از تعرفه‌ها معاف کرد برای نخستین‌بار نوزادی با لقاح مصنوعی رباتیک و تحت کنترل هوش مصنوعی به‌ دنیا آمد درگذشت اکبر اعتماد پایه گذار صنعت هسته ای ایران واتساپ با چند قابلیت جدید آپدیت شد: نمایش افراد آنلاین گروه و زوم کردن در تماس‌ها صدای راه‌اندازی ویندوز ۹۵ به آرشیو صداهای ملی کتابخانه کنگره آمریکا اضافه شد + صوت چین در اقدامی تلافی‌جویانه تعرفه واردات کالا‌های آمریکایی را به ۱۲۵ درصد افزایش داد
سرخط خبرها

تأییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا برای مُسکنی جدید

  • کد خبر: ۳۱۴۰۷۷
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۵
تأییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا برای مُسکنی جدید
سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) پس از بیش از ۲ دهه نوعی داروی مسکن جدید تأیید کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این دارو با نام Suzetrigine، قرص نسخه‌ای ۵۰ میلی‌گرمی است که هر ۱۲ ساعت مصرف می‌شود. این دارو با نام تجاری «Journavx» به بازار عرضه خواهد شد و می‌تواند جایگزینی برای دارو‌های افیونی در تسکین درد باشد.

طبق گزارش «CNN»، داروی Suzetrigine دارویی غیراوپیوئید و جدید در تسکین درد‌های حاد معرفی شده است، به‌ویژه در شرایطی که دارو‌های افیونی ممکن است منجر به وابستگی و اعتیاد شوند. دکتر «جکلین کوریگان-کیوری»، مدیر موقت مرکز ارزیابی و تحقیقات دارویی FDA، در بیانیه‌ای توضیح داد این دارو فرصت جدیدی برای کاهش خطرات مصرف افیون‌ها فراهم می‌آورد و گزینه‌های درمانی بهتری برای بیماران ایجاد می‌کند.

باتوجه‌به اینکه دارو‌های مسکن اوپیوئید در بیمارستان‌ها رایج هستند و بسیاری از آنها منجر به مشکلات جدی نظیر اعتیاد و وابستگی می‌شوند، Suzetrigine به‌عنوان گزینه درمانی جدیدی می‌تواند به‌طور قابل‌توجهی به بیماران کمک کند به درمانی ایمن‌تر دست یابند. Suzetrigine به‌طور خاص برای تسکین درد‌های پس از جراحی و درد‌های مزمن طراحی شده است.

Suzetrigine به‌گونه‌ای طراحی شده مسیر سیگنال‌دهی درد را در بدن قطع کند. برخلاف دارو‌های اوپیوئید که احساس درد را در مغز کم می‌کنند، این دارو با جلوگیری از ارسال سیگنال‌های درد از اعصاب به مغز، درد را متوقف می‌کند. این دارو در واقع مسیر را مختل می‌کند؛ بنابراین بااینکه آسیب ممکن است در یک عضو وجود داشته باشد، مغز از آن آگاه نمی‌شود.

دکتر «سرجیو برگیس»، متخصص بیهوشی در دانشگاه استونی‌برک، اشاره می‌کند Suzetrigine به‌طور خاص بر عصب‌هایی که مسئول انتقال سیگنال‌های درد هستند، تأثیر می‌گذارد. این دارو مستقیم روی مسیر‌های درد در بدن عمل می‌کند و هیچ‌گونه اثر سرخوشی که معمولاً در دارو‌های اوپیوئید مشاهده می‌شود، ندارد. به همین دلیل، خطر اعتیاد یا وابستگی با این دارو بسیار پایین‌تر است.

مهم‌ترین ویژگی Suzetrigine این است که نه‌فقط اثرات منفی دارو‌های افیونی را ندارد، بلکه می‌تواند به‌طور مؤثری درد را کاهش دهد. دکتر «استیفن وکسمان»، ریاست مرکز تحقیقات علوم اعصاب و بازسازی در دانشگاه «ییل»، این دارو را گام مهمی در مسیر درمان‌های آینده می‌داند. او به نقش Suzetrigine در کاهش درد و گشایش در‌های جدیدی برای تولید دارو‌های نسل دوم با اثربخشی بیشتر اشاره کرده است.

بااینکه Suzetrigine در ۲ مطالعه بالینی بررسی شده و در کنترل درد پس از جراحی‌های شکمی و پا عملکرد خوبی نشان داده است، تحقیقات بیشتری درحال انجام است تا اثرات آن در درمان درد‌های مزمن و دیگر شرایط خاص مانند درد ناشی از دیابت و سیاتیک کامل مشخص شود.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->